Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 572
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Хриси, стихчето е супер!!!   bouquet

Добро утро!
Виждам,че много интересни неща сте сънували!  А и интересни неща сте разисквали!
Поздрав!!!! smile3525

[coаlor=green]Змислих се за едно-дали Керим няма да свали ципа на роклята на Фатмагюл със зъби???!![/color] newsm78 newsm78 newsm78

Малчева, замислих се с теб дали гледаме един и същи филм?

# 571
  • София
*nin4eto* ,това клипче съм го пропуснала.Вярно залита сладура.Нищо,аз подпийнал го харесвам много, очаквам сериозни изненади от него  Wink.
Всъщност това зад кадър ли е?Дали не са пийнали по време на снимките???
Вече съвсем се обърках,кое кога е снимано?!

# 572
Гледаме един и същ филм,спокойно! Само се базикам!  Peace Peace Peace
На мен ми е ясно,че няма да го видим във филма,а и нали всички се чудеха как Керим ще й свали ципа на роклята и как тя ще му свали пояса!  Peace
Аз не съм Дамон,само той гледа друг филм...  Thinking

# 573
  • В Града на Липите
Няма нужда от точки, нито червени нито сини. Вашите сънища са много по-вълнуващи. Особено този на Лили.  Two HeartsСлавенка, Мустафа от кой период ти държа карфиците? От богаташкия или от затворническия?  Joy

Ето го и моя сън, много ясен беше:
Скрит текст:
Бях точно до ъгъла на масата за сватбата в двора на Кадир бей извън снимките. Целия двор беше пълен с хора. До мен имаше някаква жена, която подаваше чинии на екипа за да се хранят. Изведнъж, съвсем неочаквано се приближи Енгин и си взе чинията. Той ме видя, вероятно съм изглеждала не на себе си защото протегна ръка да ме поздрави. Здрависахме се на бързо, и той спонтанно ме целуна по-бузата. Усмихна се и си тръгна. Не помня да е миришел особено, нищо не помня, всичко стана за секунди и се чувствах като някоя от втрещените откачени фенки от разказите. После видях актрисата, която играе Мукадес. И тя ми стисна ръката и аз и казах, че е страхотна и играе невероятно. Най-сетне се бях осъзнала от шока с Енгин и от очите ми шурнаха сълзи. Есра се приближи с още една от екипа за да ме успокоят. Започнахме да говорим, аз на български те ме разбираха прекрасно. Отговаряха ми с някакви откъслечни бг думи. Аз естествено не спирах да говоря за Енгин, те се смееха. Бяха много мили. По едно време се обърках и ги питах дали Енгин е наред с главата, исках да кажа, как може да ни действа по този начин, ама от вълнение взех да плещя глупости. Есра много се смя с мен. Не знам как ми разбираше, но говорихме около половин час. И като им надух главите си тръгнаха. Веднага след това се събудих.

Ето, нищо особено не беше съня. Но щеше да е супер да го бях преживяла на живо  Grinning

# 574
Добро утро сладурки  Hug
Благодаря за всички снимки, клипчета, репортажи, стихове и изобщо за всичко   bouquet
Малчева, дълбоко се съмнявам, че Керим ще свали ципа със зъби  Heart Eyes
Дано днес получим снимки от Канал Д и резюме  Praynig
Спорен ден на всички

ПП: аз никога не съм сънувала нито Керим, нито някой друг  Sad Само мъжа ми  Grinning

# 575
Дамон си е сценарий за цял филм мен ако питаш Simple Smile

Просто се опитах да си представя Керим да разкопчава роклята със зъби и хич не ми се получи Simple Smile

# 576
Cruela,къде си джанъм newsm78...Май ще запрятаме ръкави,има раздвижване в сектор съновидения ooooh!

Хриси,
Peace

"Лёд тронулся, господа присяжные заседатели!" Народа се разсънува! Обаче Cruela има натрупана работа и ще разчита на съпредседателя.

# 577
Хриси,повече на маймун приличаше Мустафата,значи ще е от затворническия период  Joy

Cruela ,карай ще се оправим някак
Скрит текст:
после ще делим нали си знаеш

# 578

Просто се опитах да си представя Керим да разкопчава роклята със зъби и хич не ми се получи Simple Smile
Ще се случи,ще се случи...
*********************************************************************************
Ама само във фантазиите ни!!!!

# 579

Ще се случи,ще се случи...
*********************************************************************************
Ама само във фантазиите ни!!!!

Simple Smile  Grinning  hahaha

# 580
За ципа- да ,аз го написах   Embarassed  Heart Eyes Grinning
Но това беше закачка към нежните романтични душички в темата...
Помните ли ,какво въздействие ни оказа едно толкова невинно заключване на резе в горската къща Embarassed
...а отварянета на писмото от Австралия  hahaha

ей това имах предвид- РЪЦЕТЕ НА ЕНГИН И ЕРОТИЧНИЯ ТАНЦ НА ПРЪСТИТЕ Embarassed

е, сега вече си представете колко нежно Керим ще смъкне ципа на роклята и ще развие пояса Joy
представете си ръцете му- това искам да видя... Peace Heart Eyes Joy

# 581
"Аз мисля.че този път Мукадесс въобще няма да си даде ръка, като и видях изражението в предни епизод, че никой не и целуна ръка, може и да си е научила урока ха ха хах"

Мани,май не си е научила урока,като я гледам тук сякаш пак се е приготвила да й "уважат"ръката... Joy

тази снимка не бях я виждала, е ако тя не си го научи урока те нашите гълъбчета ще й покажат как стоят работите!!!  #2gunfire

# 582
За ципа- да ,аз го написах   Embarassed  Heart Eyes Grinning
Но това беше закачка към нежните романтични душички в темата...
Помните ли ,какво въздействие ни оказа едно толкова невинно заключване на резе в горската къща Embarassed
...а отварянета на писмото от Австралия  hahaha

ей това имах предвид- РЪЦЕТЕ НА ЕНГИН И ЕРОТИЧНИЯ ТАНЦ НА ПРЪСТИТЕ Embarassed

е, сега вече си представете колко нежно Керим ще смъкне ципа на роклята и ще развие пояса Joy
представете си ръцете му- това искам да видя... Peace Heart Eyes Joy

Недей,моля те,че фантазията ми вече работи на МАКС!!!  hahaha hahaha hahaha

# 583
  • София
Хриси,каква си ни емоционална  Hug.Сънят ти е много силен, защото е като реален направо.

Лили, направо си представих пръстите на Керим,как докосват роклята...Мисля,че точно тях ще ги видим.Искам много да наблегнат на ръцете му...

# 584
  • София
то на мен никак не ми се получава ( това с ципа )   Laughing , но няма лошо , че Малчева си го представя  Peace
моето мнение е ,че  ще ги дадат как влизат в спалнята ... ,после една нежна целувка и следващия кадър ще бъде направо сутринта  примерно как Керим приготвя закуска и чай Wink така , че не се надявайте много  Mr. Green , но мечтите все пак са безплатни
много хубави стихчета прочетох   bouquet  

Скрит текст:
намерих си подходящи обувки за танците на сватбата   Mr. Green ако Мустафа ни подпука с пи'щака събувам ги и бе'гам   бр'ъже по чорапи ( но тъй като не'мам чорапи ) може  в ситуацията да ми хрумне да го целна с обувката ... токчето ще свърши работа  Wink )

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 10:23 от mamaris

Общи условия

Активация на акаунт