Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 569
  • 747
  •   1
Отговори
# 630

Това да не паднало от някого на сватбата  newsm78

# 631

Това да не паднало от някого на сватбата  newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 632
Хриси,специална доставка!!!
Скрит текст:
Славенка,явно е от Мадам,докато са я носили към семейното ложе...  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 633
Това да не паднало от някого на сватбата  newsm78

И каква стана тя?! Thinking Йенге си загубила бельото...

P.S.
hrissi_sz
, прочетох ти съня и тцъ! Пак направи пиле с ориз.   chef  Много семпло. Това сякаш го е сънувала Фатмагюл в по-ранния си период. Все пак конкурса е за еротичен сън.  Embarassed

# 634

И каква стана тя?! Thinking Йенге си загубила бельото...

...дано някой кадемлия да го намери,а то каква стана,отиде при bg-mamite ooooh!

# 635
  • В Града на Липите
Малчева, милост нямаш. Отивам да си купя един кит кат.

Сега да ви споделя нещо. От известно време се чудя, защо едни и същи сцени в различните епизоди са различни. И ако не ме разбрахте, че и аз не се разбрах да поясня:
Примерно края на еп. 46 е различен от началото на еп.47 Там където Керим се канеше да я напуска. В еп. 46 сцената е покъртителна. От очите му текат сълзи, от моите също обилно всеки път. Изражението му е различно, въобще съвсем друго е усещането. Докато в началото на еп. 47 не видях такова чувство у него, нито сълзите дето се стичаха от лявото му око, по едно време си прибърса дясното и това беше. Но като емоция беше различен.
Не за пръв път го забелязвам това. И сцената, когато за пръв път й каза, че я обича. Пак се случи да застъпят два епизода и забелязах разлики. Репликите са същите, но косата му изглеждаше различно и някои други детайли.
Та се чудех защо го правят. При условие, че имат страхотна сцена, защо им е да я преснимат и включват. И колко пъти снимат една и съща сцена.  newsm78
Не се учудвам, че са толкова изтощени и гледат като натровени понякога хванати извън кадър по време на снимките.

# 636
Хриси,грешка имаш,аз съм толкова невинно ангелче....  newsm53 newsm53 newsm53
Скрит текст:
Само че малко съм си скрила рогцата и опашката... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 637

какво ли прави на баща си?!!! newsm78  0.14 сек.  налита ли му..

Предполагам се шегуват .., четохме , че го приема за свой син...

# 638
  • София

Това да не паднало от някого на сватбата  newsm78

от лилавата мадам ще е.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 639
  • София
Хриси,забелязала съм ги тези моменти.Според мен,колкото и да не ни се иска да го приемем, е трик на режисьора за поддържане на интереса.Вълнуващо свръшила серия онзача двоен интерес за следващата, а  началото на епизода е почти задължително да не започва с кулминация...
Това е моето мнение!

# 640
  • Разград

# 641
# 642
# 643
Пфууууууу че красиви и притиснати един към друг..

# 644
Като гледам на Фатмето роклАта,колко майсторски е изработена,чудя се как я уши на тази стара машина,която май прав тигел друго не може да прави  newsm78 наистина много скопосно ще е момичето и умятно както казват по моя край

Скрит текст:

Назад към корените... spam2
Баба,дядо,леля,някой и друг чичо....добре,че сега сме по красиви

Общи условия

Активация на акаунт