Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 550
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
# 646

Скрит текст:

Скрит текст:
Назад към корените... spam2
Баба,дядо,леля,някой и друг чичо....добре,че сега сме по красиви

Slawena , още малко спам за тези гадинки.

# 647
# 648
Cruela, bebo_sn, благодаря за превода! Става съвсем ясно, че сватбата ще мине с напрежение, но без фатални събития, и ФГ и Керим ще се усамотят за "изпита".
Младоженците са прекрасни! ФГ е направо професионална шивачка, така добре се е справила с булчинската рокля!
Докато дойде четвъртък, навярно съвсем ще изперкам от вълнение. Повечето от вас са съвсем скромни в очакванията си за това, какво ще ни покажат от първата брачна нощ, но аз съм сигурна, че ще видим доста. Все пак нали това не е само най-щастливият им ден, но и "труден изпит" - важно е да знаем как са се справили  Simple Smile Навярно ще има трогателни и нежни думи, а и красивите ръце на Керим.

# 649
  • В Града на Липите
Виц за следобедното кафе. Препоръчва се с един зелен кит кат.

Скрит текст:
Рахми се оплаква на Керим
- Много съм притеснен, много. Мукадес почна да говори на сън.
- И какво говори?
- Постоянно повтаря " Не, Мюмюн, не!"
- Е, няма нищо страшно.
- Как така, как така? - пита Рахми. - Аз нали не се казвам Мюмюн.
- Докато казва "не" няма страшно - смее се Керим. - Но ако чуеш нещо като "Ах, Керим, ах" тогава вече си е за страх.
- Аллах да те благослови Керим, аллах. Много ме успокои, много.

п.п. Като гледам младоженците какви са ни хубави, много ме е страх някой да не ги урочаса, много.

# 650
  • Разград

ღКафето е радост и почивка, повод за размисъл,
вдъхновение и споделеност, един прекрасен ритуал,
време за приятелски разговор, за усмивка и просто
едно от нещата, без които не можем да си представим нашия живот!
Нека се насладим на доза ароматно кафе!
Приказно вълшебен следобед имате от мен!ღ

# 651
  • Sofia, Bulgaria
момичета, сега се замислих дали пък Асу може да пострада от цялата тази история с наемника, защото пише че отиват , за да го разпознаят /нали се говореше , че тя най-вероятно умира а и не е случаен факта, че казва на Фатмагюл, ако нещо се случи с нея да гледа детето й. Как мислите? Аз силно се надявам никой да не пострада да го пазкрият и да се приключи , а и Асу да си роди и остане жива Simple Smile

# 652
Cruela,май ходим по едни и същи сайтове  Wink

Този момент на интимност между Керим и Фатма го очакваме толкова дълго и имаме толкова фантазии за него,че май колкото потребители пишат толкова и ''картини " има ,може би и тези които висят на балкона също ,знам ли...А накрая ще ни дата колко са смели,докато стигнат до спланята и ни затворят вратат под носа и видиш ли,докато дойдем на себе си станало ден...и айде сега пък какво стана зад затворената врата Thinking

bubavuka ,защо Асу да почине,не ми се вярва да има такъв трагичен обрат там...в крайна сметка и тя има право на своето щастие,а като се има в предвид колко обичана и ценена е била и от двамата си съпрузи...

# 653
  • Sofia, Bulgaria
има ли пуснат втори трейлър

# 654
има ли пуснат втори трейлър

Все още не Peace

# 655
Slawena , Can Yoldasim! (сродна душа)  Wink  Hug

# 656
момичета, сега се замислих дали пък Асу може да пострада от цялата тази история с наемника, защото пише че отиват , за да го разпознаят /нали се говореше , че тя най-вероятно умира а и не е случаен факта, че казва на Фатмагюл, ако нещо се случи с нея да гледа детето й. Как мислите? Аз силно се надявам никой да не пострада да го пазкрият и да се приключи , а и Асу да си роди и остане жива Simple Smile
Рускините предполагат, че Мукадес може да пострада от куршума на наемника  Simple Smile тъй като е едра дама и може да поеме куршума с гърдите си. Ако това стане, тъкмо няма да има нужда от охрана покрай къщата на ФГ и Керим в първата им брачна нощ.  Simple Smile

# 657
Берен Саат с нов рекорд в Турция

Актрисата Берен Саат е турският гражданин, за когото има написани най-много публикации в медиите в последно време, съобщава електронното издание "Хюриет дейли нюз".
Известната актриса, която изпълнява ролята на Бихтер в "Забраненият плод" и на Фатмагюл в "Пепел от рози" е привлякла вниманието към себе си напоследък с връзката си с Кенан Догулу, един от най-известните турски певци, който представи страната си на конкурса Евровизия през 2007 г., сочат данни на Центъра за проследяване на медиите.

Догулу и Саат са заедно от известно време и връзката им изглежда сериозна. На второ място сред турците по медиен интерес е приятелката на друг популярен актьор от турските сериали - Къванч Татлъту. Азра Акън, бивша Мис Турция, започна да присъства по-често на страниците на медиите, откакто плъзнаха слухове за предстояща сватба с актьора.

"Хюриет дейли нюз" съобщава също, позовавайки се на йордански вестник, че Берен Саат е най-популярната турска актриса в арабския свят и се е наложила като идеал за арабите.

На актрисата са посветени около 300 фен страници във Фейсбук, а приблизително 800 хиляди души са ги харесали. Арабските мъже, очевидно изхождайки от образа на Саат в сериала "Пепел от рози", казват за актрисата, че е "като ангел" и мечтаят да открият човек "чист" като нея.

# 658
ValentinaP ,да не сме толкова жестоки към Муки,аз си я харесвам,все пак е майка,и каквото го прави е за"ваше/твое добро" Peace

# 659
  • В Града на Липите
Нищо няма да й се случи на Мука. Тя владее всякакви стратегии за избягване от отговорности, неприятности и куршуми.

Общи условия

Активация на акаунт