Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 548
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Виц за следобедното кафе. Препоръчва се с един зелен кит кат.

Скрит текст:
Рахми се оплаква на Керим
- Много съм притеснен, много. Мукадес почна да говори на сън.
- И какво говори?
- Постоянно повтаря " Не, Мюмюн, не!"
- Е, няма нищо страшно.
- Как така, как така? - пита Рахми. - Аз нали не се казвам Мюмюн.
- Докато казва "не" няма страшно - смее се Керим. - Но ако чуеш нещо като "Ах, Керим, ах" тогава вече си е за страх.
- Аллах да те благослови Керим, аллах. Много ме успокои, много.

п.п. Като гледам младоженците какви са ни хубави, много ме е страх някой да не ги урочаса, много.

АХ Хриси ах,много ме развесели  smile3521

# 661
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: hrissi_sz
Вмъкни Цитат
Нищо няма да й се случи на Мука. Тя владее всякакви стратегии за избягване от отговорности, неприятности и куршуми.
Съгласна съм тя е неуловима Мука.Само ако и дойде в повече безАлкохолното може някъде да се изтърси от танци-манци или да си чупи токчетата Laughing!!!

# 662
# 663
ValentinaP ,да не сме толкова жестоки към Муки,аз си я харесвам,все пак е майка,и каквото го прави е за"ваше/твое добро" Peace
Не съм аз, рускините са жестоки.  Joy Аз очаквам до края на сериала Мукадес да направи още много "добрини" и надявам се най-после да я оценят по достойнство.  #2gunfire

# 664
  • София
ооооо,не искам на Муки да й се случи такова нещооо,без нея няма да е същото Weary

# 665
  • Стара Загора
Евелин Hug,честит нов аватар!Споко бе,нищо няма да и се случи на Муки,най-мн.да се спъне някъде или пък да преяде!!!
Но защо решихте,че брадатия ще стреля newsm78?Те ще го намеря навреме и ще го обезвредят и никой няма да разбере от гостите или младоженците.Вижте в резюмето какво пише:"В края на сватбата, оставяйки сами у дома в прекрасно настроение, Фатмагюл  и Керим, се чувстват независими. И двамата са развълнувани, и двамата са силни. Двамата са чудесни , обичат се един друг, Фатмагюл  и Керим - щастливия им ден, и труден изпит."Дали ако знаят за килъра ще са в прекрасно настроение?

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 14:51 от borovinka123

# 666
Аааааааа, НЕ! Мукадес от едно падане по стълбите се настани на горния етаж и никой не може да я мръдне, а ако я прострелят направо ще легне между младоженците.  Mr. Green Никакви такива! Да си е жива и здрава и дано Бог и даде прозрение да се върне на село!  Praynig Praynig Praynig

# 667

Не съм аз, рускините са жестоки.  Joy Аз очаквам до края на сериала Мукадес да направи още много "добрини" и надявам се най-после да я оценят по достойнство.  #2gunfire

Е щом са рускините може Rolling Eyes

Cruela ,Муки не е жена за село,с този финес и тази изисканост...не ,аз не я давам  no

# 668
  • София
Мука може да помогне,ако Мургавият извади нож,а не пистолет,но пак ще е несъзнателно....Всякакви идеи ми идват в главата - от залитане по време на кръшен танц до постоянно бдене около младоженците с цел клюка  Mr. Green...
Някак незабелязно ще стане всичко,според мен.
Подсказките ми харесаха,категорично ще има първа брачна нощ следващата серия...

# 669
  • В Града на Липите
Цитат
Cruela ,Муки не е жена за село,с този финес и тази изисканост...не ,аз не я давам 

Да, определено Мука е гражданка, макар и от селски тип. Тя отдавна надрасна онова малко селце/градче Ълдър.
Нищо няма да й се случи. Хората за такива като нея са измислили един куп поговорки:
- Черен глИган не се губи.
- Човек НЕ се учи, от туй що му се случи.
- Лошото време се оправя, такива като Мука никога.
- Казали на Мука, тя на Рахми / или беше нещо за лисица и опашка  newsm78
- Който не работи, яде най-много
- Нахалството, краси човека
- С хитрост и интрига, всичко се постига.
- Рахата краси човека, а работата го загрозява.
- Накарай Мука да работи, та да те научи на акъл.

И още много подобни...

Евелин, да не си открила морския сезон?

Ваня Боровинкова, приятно ми е да се запознаем  Hug

Май покрай Енгинолунието всички сте се разкрасили и променили, вече не мога да позная кой кой е, само аз продължавам банално да намигам.

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 15:11 от hrissi_sz

# 670
- Рахата краси човека, а работата го загрозява.-ей това много ми хареса..спирам да работя за да съм крЪсивЪ,а не само умнЪ Mr. Green

тя май и Мукадес кара на този принцип,все по красива става /то не са букли,тоалетчета в тон,чипици на ток-друг е въпроса как върви с тях/

# 671
Аааааааа, НЕ! Мукадес от едно падане по стълбите се настани на горния етаж и никой не може да я мръдне, а ако я прострелят направо ще легне между младоженците.   Mr. Green Никакви такива! Да си е жива и здрава и дано Бог и даде прозрение да се върне на село!  Praynig Praynig Praynig
Cruela  Joy Joy Joy
Сакън!
Да не дава Господ!

# 672
***Ваня , що така бе, Миме?!  Thinking

ValentinaP
, и аз така - сакън! Никой да не умира вече! Бактън! Станахме като филм на ужасите. Ще ни измрат половината персонажи.  bishop

# 673
  • Стара Загора
Хриси и на мен ми е приятно да се запознаем!Реших да си сваля прикритието Embarassed!!!
Круелка,ами причината е,че ви чувствам толкова близки,че реших да се разкрия.
 А и Славена е с нов аватар- честото и на теб    bouquet!!!

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 15:16 от ***Ваня

# 674
  • София
Да добавя и още една:
Когато и да я пребиеш все й е късно hahaha.

Има и още,тя е като нашия Бай Ганьо.

***ВаняHug привет,мила  wavey!

Общи условия

Активация на акаунт