Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 546
  • 747
  •   1
Отговори
# 675

Добър ден  момичета !
Чета доста интересни неща - сънища, резюме на предстоящия епизод, нови снимки и прочие все хубави работи ! Само не ми допадна новината,че въпросния наемник няма май да бъде открит или аз нещо недоразбрах! 

Аз си правя едно кафе за стимулиране на мисловната дейност, че то от няколко дена съм  "шаш и паника" - почерпете се и вие
Скрит текст:

# 676
Ваня,Хриси малко пролетна промяна  Wink

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 15:42 от Slawena

# 677
# 678
  • В Града на Липите
Марта, въобще не се притеснявай за килъра. Щом тати се е заел, всичко ще е наред. Ще бъде локализиран и неутрализиран своевременно. Видяхме на снимката цял отряд за бързо реагиране - тати Ф., Кадир бей, Сами, охранителя, полицаите... евентуално Мука ще помогне.
Щом ще миришем лавадлули и ще държим изпит в новата къща, значи ситуацията е овладяна.

# 679
Това с лавандулата някакъв ритуал ли е? Пропуснаа съм информация  Embarassed

# 680
Здравейте мацки стига сте говорели за Муки, че ....   hahahahahahahahaha

# 681
  • Стара Загора

Ама как да не говорим за нея-вижте я царицата на дансинга!!!Най-добрата е!!!В това гифче сякаш Фатмагюл и удря един шамар на Мука,а тя продължава с танца Laughing.

# 682
  • В Града на Липите
Черна котка Бял котарак:

Скрит текст:

БИСЕНА:

Кадир и Фахреттин правят всичко възможно сватбата да премине без проблеми,без никoй да разбере за опасността..
Керим и Фатмагюл без дори да подозират за това,което е можело да стане, преживяват най -хубавия си ден..
Асу при всички положения е решена да помага на Фатмгюл и Керим. Дори с родилни болки,пак помага на всички.
Положението на Яшаран не е никак добро..за тях! Дали и този път Решат ще се измъкне?
Емре и Дениз все повече се сближават..
Фг и Керим са в новата си къща с мирис на Лавандула..най-накрая..
Тази нощ ще бъде дълга стана ясно...до срещата остана малко...ами след "срещата"...?

# 683
Хриси,   bouquet чок тешекюр Simple Smile

# 684
Здравейте,сладурки! Hug
Големи скици сте,да знаете Joy Joy JoyДокато ви четях,какво ли не си представих-даже и на Мука лилавите прашки Mr. Green
Никой да не се тормози-нищо няма да се случи на сладурите и ще си изживеят вълнуващата първа брачна нощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ваня,драго ми е да те видя "разкрита" Hug
Евелин,новата премяна е супер Hug
Малчева, Hug
Хриси и Славена-получавате Оскар за особено големи заслуги в сценария на сериала

# 685
  • Разград

# 686
  • Стара Загора
 EmbarassedОлеее аз забравих да поздравя нашите Едже и Мелек и репортер Малчева мн.мъ е срам милички сории,мислих че съм го направила,но върнах назад и съм забравила...то един акъл за къде по-напред,добре че Детелинка прочетох ей сега.
Та поздравления  и към трите ви Славена,Хриси и Малчева за новите творби"10 часа по-късно-спалнята на сем.Кетенджи","Продължение - два часа след това" и репортажа с тортата newsm51 newsm51 newsm51!!!
Детелинка Hugи аз се радвам да те видя,напоследък не се засичаме много.
Дани      love001привет!

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 16:04 от ***Ваня

# 687
Марта, въобще не се притеснявай за килъра. Щом тати се е заел, всичко ще е наред. Ще бъде локализиран и неутрализиран своевременно. Видяхме на снимката цял отряд за бързо реагиране - тати Ф., Кадир бей, Сами, охранителя, полицаите... евентуално Мука ще помогне.
Щом ще миришем лавадлули и ще държим изпит в новата къща, значи ситуацията е овладяна.
Със снимките които пуснаха, с цялата информация която дадоха - все ми е на ума, че и до другия четвъртък  ще  " люпим" същите въпроси и теми. Пиша си поста за втори път, защото както го бях написала - аз не си го разбрах какво ли оставаше пък вие. Казвам ви от няколко дни съм в едно положение - ами то малко радостни моменти пуснаха и не мога да ги "смеля", чак ме е страх да се зарадвам с пълна душа и сърце.
Той изпита може да бъде взет "отраз" а  може и с "поправка" - ама най-добре взет от първи път. Но има една много хубава приказка, че  "повторението"  е майка на знанието " . След изпита - какво ? как какво - преговор и повторение на неясните неща ...

# 688
  • В Града на Липите
Славена

Скрит текст:
Не си само ти. Първото което ще си купя докато се прибирам от работа ще е торта  Joy

п.п. Моля те съхранявай ми Оскара, че съм много разсеяна а и правим ремонт, да не взема да го затрия някъде.

Детелинко, трогната съм.

# 689
  • Разград
Fatma Gul & Kerim West Life I Do

Общи условия

Активация на акаунт