Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 560
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Ако не беше Марта, нямаше да разбера, че Ваня е боровинка/или обратното Simple Smile

Със сигурност това ще е най-сладкият изпит в живота им. Бих се явила и аз при Енгин на един изпит  Embarassed  Mr. Green , ама той нещо се дърпа  ooooh!  Tired

# 706
  • Пловдив

Яяя, туй новото гадже на Фърат май  Thinking Лелееее, голема конкуренция бе, с таз зор ще видя да се преборя, много готина  Joy Joy Joy

# 707
Важно съобщение!!!
Скрит текст:
Ако видите този елемент да се навърта около  героите във филма,моля не вадете капана за мишки. Така съм се предрешила,за да мога да правя репортажи от мястото на събитието за вас! Моля да бъда извинена!
Скрит текст:
Оправих го!!! Blush
Злати,ами аз репортажа го излъчих,ако искаш по-горещ,ще трябва да чакаш доста! Да не летят пак домати??? newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 17:09 от mal4eva1984

# 708

Яяя, туй новото гадже на Фърат май  Thinking Лелееее, голема конкуренция бе, с таз зор ще видя да се преборя, много готина  Joy Joy Joy

Само няма да се плашиш!!! Laughing ,както се казва

# 709
Малчева, не виждам елемента.

# 710
  • Пловдив

Това е MELTEM CUMBUL - бивше гадже на Къванч. Бая кака е, над 40 години.

http://www.medyafaresi.com/haber/79826/magazin-meltem-cumbul-fat … la-yakalandi.html

# 711
Марта_49 , ако се подкрепиш с онова в спойлера съвсем не можеш ни позна! Не само сменени аватари и имена, но и ще ти излизаме двойни и тройни.
Круела, ти  сега мен - уважаваш ли ме !
Е, днес толкова се смях, че честно да ви кажа боли ме корема вече, а сетих се против болки - мента с лед /гарантирано и изпитано /

Момичета страхотни сте всички - толкова хубав и позитивен вторник - дано и до края на сериалчето си бъдем все така настроени за доброто и светлото в живота / и не само на екрана, но и в живота, който е около нас /. Благодаря ви,че ви има !

Боровинка / Ваня   ха дано, плюс това има резон - точно изпита да не "претупват". Както дадоха пред сватбените приготовления и ритуали, както ще дадат и самата сватба - поне едни 3-4 минути екранно време си е достатъчно.

# 712

Никой не го вижда,но нали е под прикритие може това да е номера!

# 713
Явно набора Мелтем налита на младо...ами Фират свърши със снимките и сега си търси отдушник от напрежението наречено Мустафа  Mr. Green

# 714

Злати,като я гледам тази Мелтем ,хич не ми аресва,никаква конкуренция не може да ти е , да знаеш...Доста пикантни снимчици има в този албум  #Crazy Тази госпожица от вихрене по подиума е заголила прелести  hahaha Joy Joy

# 715
  • В Града на Липите
Злати, твоята кУнкУренция поне е видима, а нашата е съвсем невидима  ooooh!

Представям си колко кусура ще й намерим като се появи  Joy

# 716
mal4eva1984  много си сладка и повярвай ми няма да извадя капана!

обичам тези животинки

# 717
Здравейте момичета. Не мога да ви смогна оставих ви на 35 страница намерих ви на 45 а докато ви прочет вие изписахте три страници. Много се надявам наистина да не им се случи нещо на младоженците и да ни развалят сватбата. Дано днес пуснат втори фрагман  Praynig Praynig Praynig

# 718
Миналата година четох някъде че причината за раздялата на Къванч с Мелтем е била Берен Саат, двамата били на вечеря Берен и Къванч - Мелтем разбрала и решила да се раздели нали имаше слух че имало нещо между тях докато снимаха забранения плод.

# 719
Някъде по-назад четох, че снимали в новата къща / със сватбените дрехи /. Ако снимат тази седмица такива кадри т.е отиване след сватбата там - за какви екзаминаторки или поне наблюдателки се гласим ? Сигурно ще свърши серията със внасянето на булката в къщи и  затварянето на вратата - и хайде още една седмица  "очаквай-неочакваното".

Не ти и трябва Котани -Писани !

Общи условия

Активация на акаунт