Волейболните ни национали (тема11) - Олимпийска пролет

• 17 564
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Страхотен мач,браво на всички момчета!Много добре се справиха,играха уверено с голям хъс и желание за победа!

# 106
Браво! Напускам ви, за кратко...

# 107
 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501 bg
Бравоо...ето това чакаме толкоз време...ОТБОР със самочуствие Peace

# 108
НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЧЕСТИТА НИ ПОБЕДА!!!! БЯХА СТРАХОТНИ!!!!!! bg bg bg

# 109
Още не мога да се успокоя Grinning Страхотни бяха момчетата bg

# 110
По-сре-ща-не...  #Crazy http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=23822 Невиждано чудо се случва.  Mr. Green

# 111
# 112
А 76/52?   Flutter От 21 посрещнати!  Mr. Green

# 113
Добър вечер и от мен- кореспондентката пряко от зала Арема Армеец hahaha
Неверояяяяяяяяяятен мач, казвам ви умрях от кеф в залата. Останах без глас, без ръце и съм с главоболие но всяка секундичка си заслужаваше разбира те ли??????? Момчетата направиха уникален мач. не знам кой по напред да поздравя. Може би трябва да започна с талисманчето на тази квалификация- Жоро братоев Hug браво на него, жесток беше. От там нататък Тошко Алексиев, Теодор тодорор и Салпаров също бяха жестоки.Владо и матей и те железни въпреки че много се дразнех на проблемните сервиси.  Честно казано много се бях стреснала накрая на 3тия гейм. Rolling Eyes
Обаче те се оказаха железни. Още веднъж моите адмирации, най- вече и към публиката. Изразявам възмущение само към т.нар. DJ  ooooh! музиката бепе стил "позалязващ бар" пускаха два пъти слави и то едно и също откъсче и един веселин маринов за цвят и това беше...........
Направи ми много мило впечатление че теди даваше автограф на всеки снимаше се с всеки и беше ужасно мил, каза "Надавям се всички вие д сте тук утре. това е най- важното.благодаря ви" аз не можах да се снимам с него, но си имам автограф и се подписа с моя химикал Blush Mr. Green" А и с Ники Николов и Матей се снимах Crazy теодор салпаров беше обсебен от жена си и не ни удостои с чест да се снима или даде автографи. Просто както и да е страхотни бяха и съм много трогната от тях и от тееди Heart Eyes
Честито на всички ни! Etто това чакахме в тази тема smile3501 smile3508 newsm62 newsm44

# 114
Браво, Тинкииии! Пускай снимките сега! Аз съм снимала само сина ми, затова нищо не съм пускала. И тази жена как не я беше срам на Салпаров? Ужасен ужас!  Crossing Arms

Теодор засега е светъл лъч. Дано не премине в тренто скоро, че там им се образуват изменения разни.  hahaha

# 115
А нееееееееее теодор да не заминава за Тренто, не го давам, ще станат много в къщата Blush
давай и терпедото, аз му се радвам толкова е сладко това дете.
Нямам всички вснимки, но утре ще кача Hug
 Пък за салпаров- беше наистина гадно. Всички дойдоха снимаха се, бяха при нас а той сам с жена си и със сина си и накрая вика бързам за пресконференция Rolling Eyes И цецо пак ми избяга, не успях да се снимам с него. радостин ме погледна и тъкмо го викам за снимка ииииииии сашко Йовков ме изпревари hahaha

# 116
Здрастииииииииииии. Страхотен мач беше това. От мача с Италия миналата година не бях видяла такова размазване. Много по - добри бяхме от тях. Имах честта , да съм в залата. Това ми беше първият мач на живо и не може да се сравни с нищо. Чувството е невероятно, а да видиш 12000 човека заедно, за една идея е страхотно чувство. Момчетата просто летяха и смятам, че ние им давахме много криле.
Тодоров, Братоев, Алексиев, Матей, Владо, Салпаров, Йосифов - бяха невероятни. Дори Тошко направи серия, пък и много хубави точки. Страхотен мач. Показахме, че можем.

# 117
И аз не съм свалила снимките още, но не съм и снимала никого. Аууу, ти допусна Йовков да ти отмъкне Радо? Е как? Вкарай му един десен прав в петък.  Mr. Green

Malko_Slance , суперско е на мач. Нищо общо няма с пред телевизора.  Grinning

# 118

АБСОЛЮТНО. Все едно за пръв път гледах волейбол. Емоциите са огромни. Всичко е засилено. Всяка точка е по - красива, всяка грешка е по - гадна. В петък, ще се опитам и аз да се снимам с някого, който хвана.

# 119

АБСОЛЮТНО. Все едно за пръв път гледах волейбол. Емоциите са огромни. Всичко е засилено. Всяка точка е по - красива, всяка грешка е по - гадна. В петък, ще се опитам и аз да се снимам с някого, който хвана.

Емоциите в залата не могат да се сравнят с нищо. Веднъж съм ходила да гледам момчетата във Варна преди доста години и изживяването беше невероятно. Трябва да отбележа, че тогава не бях толкова запалена по волейбола.

Днес сестра ми се уплаши, че ще ми стане нещо. С началото на мача започнах да подскачам, да пея, да ръкопляскам и да танцувам.

Забравих да ви поздравя за победата. Simple Smile Само напред и нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт