Волейболните ни национали (тема11) - Олимпийска пролет

• 17 938
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Ужас! 100 000 на колко човека??? Срамота!!! Смотаняци, отвратителни са! За мен е цяло чудо, че тези, които вече са си уредили живота навън изобщо се морят в националния, честно.

Да, де, обичаме го отбора, аз не мога да кажа, че към всички изпитвам топли чувства обаче.

Знаете ли, че май ако Италия днес бият имаме шанс да се паднем в следваща квалификация с някакви отбори от типа на Пакистан... не съм видяла всичките възможности още, де.
Е, щом почнахме с числа да работим ще си кажа. Това, което ми казаха е, че за миналата Световна лига, играчите са получили по 500 долара на човек. Това е ooooh!

Симпли, не съм много сигурен, че точно такива отбори ще ни се паднат. Владо имаше едно интервю преди квалификацията, в което каза, че май ще играем или с Щатите, или с Куба. САЩ вече се класираха, защото си спечелиха квалификацията. Тоест кубинците ще трябва да ги наредят някъде. Не съм сигурен дали пък няма да отидат в Япония.  Thinking

# 346
Симпли, има нещо такова за следващата квалификация, но най-вероятно ще е в Германия.
Т.е. трябва да ги бием в Берлин Laughing

А защо? Ако Италия си вземат квотата сега, ние в Германия ли отиваме?

# 347
Симпли, има нещо такова за следващата квалификация, но най-вероятно ще е в Германия.
Т.е. трябва да ги бием в Берлин Laughing

А защо? Ако Италия си вземат квотата сега, ние в Германия ли отиваме?
Еми така се говореше. Сърбия отива в Япония, ние или в Италия, или в Германия.  Simple Smile

# 348
Е, щом почнахме с числа да работим ще си кажа. Това, което ми казаха е, че за миналата Световна лига, играчите са получили по 500 долара на човек. Това е ooooh!

Симпли, не съм много сигурен, че точно такива отбори ще ни се паднат. Владо имаше едно интервю преди квалификацията, в което каза, че май ще играем или с Щатите, или с Куба. САЩ вече се класираха, защото си спечелиха квалификацията. Тоест кубинците ще трябва да ги наредят някъде. Не съм сигурен дали пък няма да отидат в Япония.  Thinking

О, не, това е подигравка просто... На мен тъжно ми стана, думи нямам.  Tired

Аз сега ще ида да разуча схемата да видим... ма ако германците пък отнесат днес жабарите, представяте ли си? За нас при всички случаи е по-добре да играем с Италия занапред, ако се налага изобщо, отколкото с тия мутанти.  Whistling

# 349
Джон -5000

# 350
5000... ми и това не ми звучи като да са забогатяли.  Sick

Ей оттук трябва да изстискаме какво ни чака: http://www.fivb.org/en/olympics/london2012/indexVB.asp
По-точно оттук: http://www.fivb.org/en/olympics/london2012/qualification_process_VB.asp

# 351
Може, аз само казвам какво съм чул. От приятел, който е бивш волейболен национал и се събират често бившите съотборници и колеги, някои от които работят във федерацията. Затова не твърдя, че тези 500 долара са точна сума.  Peace

Не знам защо, днес като гледах от кога до кога е точно тази квалификация, в сайта на международната федерация по волейбол пишеше, че тя е от 8 до 10 юни. Само 3 дни ли? Колко отбора ще играем там?  newsm78

# 352
И 5000 наистина са нищо. Аз също не съм видял документи, казаха ми го. Може да е истина, може и да не е.
Симпли, разчитам да разгадеш схемата за другата квалификация

# 353
Ето ги таблиците, обаче аз не мога да разбера как с най-ниски показатели се отива втори в поток... Нищо не ми стана ясно.

http://www.fivb.org/viewPressRelease.asp?No=33435&Language=en

При това за всеки поток ще има и жребий явно и не виждам как можем да го разгадаем. "Теглене" пише там. Тегли се от купа на ЦЕВ, после от купи на северноамериканската квалификация, на континенталните, пък в същото време трябва да е отбор с определена позиция в класирането и/или ранглистата... Ааааа, някой с по-логическа мисъл да пусне през Гугъл преводач, аз нищо не разбирам.  Crazy

# 354
И 5000 наистина са нищо. Аз също не съм видял документи, казаха ми го. Може да е истина, може и да не е.
Симпли, разчитам да разгадеш схемата за другата квалификация
Аз сега я четох тая схема - нищо не разбрах. Само ми се стори, че на този етап европейските отбори, които не са се класирали ще бъдат разпределяни по мястото си в ранглистата. В Япония ще отиде най - предно класираният европейски отбор - тоест Сърбия. За нас остава или Германия, или Италия. А там за другите отбори не можах да разбера. Няма да са 3 състава със сигурност. Ще се мъчим срещу бая тимове.  Sad

# 355
Да не говорим, че и на трите квалификации пише "ЦЕВ отборът с най-добри показатели в ранглистата към 4 януари 2012" - е, как да иде и на трите квалификации един и същ отбор, а кажете ми?  Joy

В Италия и Германия ще са по 4 отбора с домакина в това число.

# 356
Доколкото знам сърбите са в Япония като най-висока позиция от европейските. А в Италия или Германия отива следващия, т.е. ние. Но това бе преди седмица.

Джон ме превари Laughing

Симпли, това е грешка на ЦЕВ Laughing

# 357
simplyaven, аз имах предвид за контузията му. Имам някакви бегли спомени от стари статии, че Радо е настоявал за определено лечение. Извинявам се, че продължавам да спамя.
Тя схемата за следващата квалификация била много сложна. А  имаме ли някакво шансове да получим уайлд кард?

# 358
Сигурни ли сте, че сме ние следващите? След Сърбия? Ако е така, то по-вероятно да ходим в германия, а значи трябва да викаме германците да опукат жабарите довечера и повече да не се срещаме скоро! Поне докато не се поизлекуваме и поуспокоим.

# 359
simplyaven, аз имах предвид за контузията му. Имам някакви бегли спомени от стари статии, че Радо е настоявал за определено лечение. Извинявам се, че продължавам да спамя.
Тя схемата за следващата квалификация била много сложна. А  имаме ли някакво шансове да получим уайлд кард?

Радо винаги ще даде насоки за лечение, аз четох интервю на Теди, че той сам си е платил лечение и операция, така че едва ли Радо е бил решаващият фактор, но вероятно съвети и насоки е дал, а и следеше Теди как се възстановява и дали изпълнява всичко стрктно. Но при контузия състезателят решава в крайна сметка, в смисъл зависи от желание, воля и т.н. Няма уайлд кард за нас тук. Има евентуална покупка на квота, ама не виждам от кого и с какви пари.

Общи условия

Активация на акаунт