Волейболните ни национали (тема11) - Олимпийска пролет

• 17 938
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Последната новина - ако Италия не бие днес - отиваме при тях на квалификация Mr. Green
http://bgvolleyball.com/new.php?id=9749#.T6-86xBrN4Q.facebook

# 361
# 362
ОООООО, другари, ние ТРЯБВА да подкрепим германците днес! Във Верона, Ромео и Жулиета, Египет, Пакистан, екстра! Вадете знамената!  Mr. Green

Пък ако знаете как от миналата година се гласях да водя малкия баш във Верона... Току виж съм ударила някой джакпот и сме припнали набързо.  Mr. Green

# 363
Дойтчалнд, дойтчланд юбер алес Joy

# 364
Любо ли се гласи за наследник на Данчо?

# 365
 ooooh! ooooh! ooooh! как ще викам за тях

# 366
как няма да викаш??? Ти не искаш ли на Олимпиада да ходим?  Crossing Arms

Константинов - Юнион - Ивкони, накратко Марек. Така му викат.  hahaha Супер злето, по прякор.

# 367
Любо и данчо са един дол дренки, да не кажа, че на втория поне му знаем номерата.............
Иначе не искам никаква Куба просто. Предпочитам във Верона, а и по- добре ми звучи Wink

# 368

Ла ла лаааа ла, лала ла алааааааа  Party

Ей това е, от Осанна до Разпни го, вчера бях готова да им прережа мазните вурстчета вместо гърла, днес ще викам за тях, ма какво да правя като тия нашите лигльовци ме докараха до позор вече.  Laughing

# 369
Тинки, научи две три немски думи и си готова - Шайсе, Ахтунг, Шпитце и си готова!

# 370

Ла ла лаааа ла, лала ла алааааааа  Party

Ей това е, от Осанна до Разпни го, вчера бях готова да им прережа мазните вурстчета вместо гърла, днес ще викам за тях, ма какво да правя като тия нашите лигльовци ме докараха до позор вече.  Laughing

Побъркаха ни, ей Joy

# 371
Не, не, защо ще учи немски? В никакъв случай! Пица, паста, аморе мио, такива работи.  Mr. Green

# 372
Вчера толкова се бях афектирала, че в моментите на пълна тишина подвиквах от трибуните - шайсеее, но явно не им действаше  Joy Много съм невъзпитана, знам Simple Smile

# 373

Луда калинка ме правят, няма шест-пет.  Laughing После на тях им било по-тежко! Бе той знае ли тоя треньор, че аз съм заспала благополучно в 2;30!!! И не мога да си спя на сутринта, нали.  Crazy

# 374
Вчера толкова се бях афектирала, че в моментите на пълна тишина подвиквах от трибуните - шайсеее, но явно не им действаше  Joy Много съм невъзпитана, знам Simple Smile

Тия са мутанти, аз мисля че един мач Русия-Германия ще е истински парад на мутантите, да не говорим за топлите им взаимни чувства. Михайлов ще срещне клонингите си.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт