ВТОРИ КЛАС - 10

• 47 236
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
И Сашо е от заплесите.  ooooh!
Едва ли е наясно какво ще правят на 30-ти.  Rolling Eyes

# 526
  • Sofia
Браво на Фани , супер артистична е  Hug. Въобще в темичката имаме много талантливи дечица  Heart Eyes.
 Нашите днес бяха на екскурзия. Учебниците върнаха още на 18, а следващите дни щяли да учат с нормални часове. И аз не знам какво точно ще правят, но да му мисли госпожата.
 Иначе и моят много се е зарибил с Била стикерите. Купих албума само защото ми хареса , и на шега на майтап вече ни липсват само около 30-тина стикера  Laughing. Покрай този албум научи континентите, и взе да проявява голям интерес към географията.

# 527
  • Чикаго / София
Браво на Фани! Страхотна е.  Heart Eyes

# 528
Ali_sun , браво на младежа за проявените интереси към географията.  Hug

# 529
  • Sofia
chibi ,  аз се изненадах като започна да коментира как Азия и Европа били свързани , да разпитва за Северна и Южна Америка. Как се наричало това , което свързва тях... Чак беше прочел за Евразия  Laughing. Вече знае континентите даже по големина.
 Явно ,че дори най-безмисленото нещо може да има положителна насока  Laughing

# 530
Ali_sun ,  Peace
Колкото и невероятно да изглежда - понякога и безсмислените неща се оказват полезни.  Laughing

# 531
  • София
Анелима, с каква техника правиш клипчетата? Фотоапарат? Или с камера?
Шани, с камера снимам, Canon (ако не бъркам Embarassed )
Благодаря ви, момичета за хубавите коментари относно изпълнението на Фани.
 Ali_sun, това вече ме заинтригува. Бях много против купуването на тези стикери, но ако наистина има резулат, започваме и ние да ги купуваме, че много са й трудни всички географски понятия като континенти, държави, столици...

# 532
  • При децата ми
Добър вечер!
Нашите връщат учебниците на 30-ти. Днес класната е събрала бележниците.
Ali_sun, и Марти проявява интерес към тези стикери, но засега имаме само един. Тоѝ даже ни е подарък. Тъѝ като "Билла" ни е доста далече, рядко пазарувам там. Стикерите обвързани ли са с покупка?
Амбър, браво на младежа! Както споменах преди Марти има троѝка на изходното по музика. какво обаче се оказа? Имало много слаби оценки на това изхоно и класната е казала, че тези оценки няма да бъдат нанасяни в бележника.
Фани е чудесна! Simple Smile Hug
В момента и аз слушам концерт на малката. Хванала е китарата на батко си и пее ли пее. Laughing Crazy Че и мен ме кара да пея за "Мама купи днес нова кинка с картинки". Joy Преди малко пък каква беля направи! CrazyОтворила хладилника и видяла един буркан с домати косерва. Буркана беше от тези компотените и беше почти пълен. Mr. Green Взела буркана и го изтрвала на плочките. Навсякъде по нея имаше домати! Интерсно само как по косата и нямаше. ooooh! Слава Богу, че не се е срязала на някое от стъклата. Praynig Аз бях на първия етаж и батко и слиза запъхтян да съм отидела, че малката счупила нещо и сега ревяла. Whistling На един дъх ги взех 20 стъпила почти. Crazy

# 533
Хриспа, добре, че не се е наранила малката.  Praynig
Ще пееш дует с нея - няма как.  Laughing

# 534
Сега ви откривам, но и аз имам син в тази група!
Да се отбележа и ще наваксам с четенето!

# 535
Сега ви откривам, но и аз имам син в тази група!
Да се отбележа и ще наваксам с четенето!
welcome
Приятни мигове сред нас.  Heart Eyes

# 536
Честит рожден ден, със закъснение  Embarassed, на порасналия Любослав на Етиа  Heart Eyes
Етиа, къде се изгуби?  newsm78

# 537
Cibi значи добре се оправя Сашо с парите  Wink-няма да го мислиш.А за стола още предната седмица казаха ,че приключват с него .Даже баба му го чу от г-та ама явно толкова е запомнила женицата.
Лек ден !Не остана .

# 538
Ей, вярно че не остана.
Днес връщат учебниците, в четвъртък ще са на училище от 8ч. до 9ч и тогава ще им раздават и бележниците. Утре или вдругиден трябва да отидем а характеристиките. Изобщо...вече си имаме третокласници Wink Аз все още не знам всички оценки от изходните нива. Всъщност знам само, че по БЕЛ има 5 1/2. Волен много се надява, че ще му оставят 6  Mr. Green Ще видим...имайки предвид, че не му е силата по БЕЛ.
Ще чакам и списъка с книжките, които трябва да се четат през ваканцията.

Фани е прекрасно дете, както между другото и всички деца в темата Heart Eyes

Добре дошли на новите попълнения.

# 539
Добро утро!

Ние сме болни. Снощи с висока температура 39, 3. Днес все едно нищо й е нямало, но снощи заспа в 18 ч., а тази сутрин стана в 9. Явно съня я възстанови.

В четвъртък ще ходят на екскурзия в Копривщица, учебниците още миналата седмица ги предаде. Оказа се, че много деца ще купуват учебници, но за щастие ние не сме от тях.

Общи условия

Активация на акаунт