ВТОРИ КЛАС - 10

• 47 236
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
April24, искаш да кажеш, че са си изгубили учебниците? Или не са в добро състояние?
Нашите деца са ги предупредили, че който не си върне учебниците няма да си получи бележника в четвъртък Mr. Green

Оздравявайте за ваканцията Peace

# 541
Не са в добро състояние - надраскании, намачкани...

# 542
Не са в добро състояние - надраскании, намачкани...

Ясно.

# 543
  • При децата ми
Привет!
Нашите учебници трябвало днес да се върнат, а не както ми каза на мен една майка на дете от нашия клас. Моят обаче този път е разбрал правило! bowuu Споря снощи аз с него, че учебниците трябва да се върнат на 30-ти, а той "Не бе мамо! Госпожата каза утре всички учебници!!", аз пак "Да не би да не си разбрал?" и така няколко пъти. Mr. Green В крайна сметка той беше правия! Simple Smile Учебниците класната ги искала днес. Вчера госпожата им е събрала и бележниците.
В сряда и четвъртък какво ще правят не знам?
Нашите учебници май не са в кой знае колко добро състояние ама ще видим! Той и не ги получи в добър вид.
Добре дошла на Dannie77!
Най-после пекна това слънце!:sunuu:
Хубав слънчев ден момичета!

# 544
Ние вече върнахме учебниците, вчера децата бяха в Копривщица. Явно е хит, или по-скоро ги подготвят за новия предмет, който е нещо като история и география заедно. До четвъртък ще бъдат в училище, но няма да учат, само игри и забави. Сани пропусна изходния тест по БЕЛ - беше болна, но и след това госпожата не я накара да го прави. Каза, че знае кой какво може и не е фатално, че го е изпуснала.

# 545
  • Burgas
Вчера върнах ме учебниците, а днес рано-рано тръгнаха за екскурзия за 2 дни Варна-Балчик, дано не вали, че вчера цял ден.

# 546
Ние още на 18-ти върнахме учебниците. От вчера Косьо е на зелено училище и ми е едно такова... Голяма съм паника. Иначе там много се забавляват, времето било хубаво, храната също. Звучи доволен и щастлив. Довечера щяло да има дискотека и след това щял да ми се обади.
Списъкът с книги ни го дадоха вече, но още не сме го почвали. Сега си чете Дръндьото. При нас обикновено книгите са 10-тина, само след първи клас бяха 5. Но учителката държи да ги прочетем задължително.

# 547
  • sofia
Ние вчера върнахме учебниците. Днес и утре ще си "учат" по недовършеното в помагалата.
На 31 са на екскурзия до Копривщица и малко тъпо се получава с раздаването на бележниците, понеже няма да ходят всички. Тези, които няма да са на екскурзията ще им ги раздават на 30, а на другите на екскурзията....нещо не са го измислили баш.

# 548
  • София
Нашият списък ще го дадат в четвъртък. Ще го напиша тук (дори и само за да не го загубя Simple Smile
Ще ми е любопитно и да надникна във вашите списъци.

Иначе Марио още вчера си е занесъл и върнал учебниците. Това че срокът е утре, не го е притеснило. Не зная дали всичко е наред с учебниците, защото повечето седяха в училище. Той само им е свалил подвързиите. Сигурно утре или в четвъртък ще ни кажат какво и дали трябва да плащаме.

Вчера домашното ни по математика беше да си съставят 3 задачи (от които 1 геометрична) и да ги решат. И разбира се Марио беше измислил сюжета, аз трябваше само да сложа числата. Първата трябвало да е за кораб с извънземни, втората за някакъв плод-зеленчук беше решил, а третата за мравка. За сега не бях измисляла задачи на тема извънземни, но... явно можело.

За задачата за плод-зеленчука се скарахме. Били докарали 1 кг. ябълки, 3 пъти повече домати и 7 пъти повече ягоди. Тия задачи в учебника, винаги съм се чудила, кой болен мозък ги измисля. На мен не ми се е случвало да поискам букет с една роза, два пъти повече гербери и карамфилчета, два пъти повече от розите и герберите взети заедно.

# 549
  • София
 Hug
Нашите дечица днес се "дипломираха".  Heart Eyes
Връчиха им бележниците в народната библиотека. Класната беше много развълнувана и намери добри думи за всяко детенце поотделно.
Децата също бяха много развълнувани.
После ги оставихме да се черпят в О!Шипка.  Wink

# 550
Hug
Нашите дечица днес се "дипломираха".  Heart Eyes
И нашите, и нашите. Hug
Дани получи също и грамота за постигнати отлични резултати през учебната година. Simple Smile
А утре са на екскурзия до Бачковския манастир ..

# 551
А "нашите" отново са на въпреки, хахаха.Още имат да учат и още не са си върнали учебниците. LaughingЕгати,,, Crazy

# 552
  • При децата ми
Здравейте!
Мамче, браво на твоето момче! Жив и здрав да е и все така грамоти да получава! Simple Smile
Нашите бележници утре ще ги дават, но при нас този път няма нищо организирано. Sad Днес ще ходят на разходка, обаче аз така и не можах да разбера къде. Wink Twisted Evil

# 553
Честито на дипломиралите се вече ученици!!!! Честит им ЗА трети клас......

Ние само днес върнахме учебниците.......

Аз имам питане - утре всеки в класа ще носи по нещо за почерпка......Някъде имало ли е подобно нещо? Трябват ми по-скоро идеи какво да направя......Спряла съм се на мъфини на този етап......Но да видя и вие какво бихте казали.......Благодаря ви!

# 554
  • Русе
  За почерпката ние поръчахме една голяма торта, във формата на книга с надпис - Весела Ваканция, третокласници. Обаче ще я поднесем в едно близко заведение в парка.

Общи условия

Активация на акаунт