ВТОРИ КЛАС - 10

• 47 270
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • При хората, които обичам
Васи дочита "Лукчо" и бърза ли, бърза, защото за 24 май по традиция им подарих книги и тя иска да започне "Тайната градина".
На последната контролна по математика не е написала колко е 9х8 и е в депресия - страхува се, че ще я спра от пеенето. Аз наистина казах преди месеци, че не искам пеенето да ѝ пречи на ученето, но не подозирах, че го е приела толкова навътре. В бележника ѝ е такава скука (по думите на кака ѝ, която има от всичко), че нямам никакви основания да повтарям заплахата, камо ли да я изпълня.

# 496
  • София
Сани чете ето тази книжка
http://www.emasbooks.com/catalog.php?action=showbook&book_id … 4&subcat_id=8
Много й харесва, гледам, че почти я е преполовила.

Тедка, кофти случка, ама дано си вземе поука Мони Peace

# 497
  • София
За книжки говорите, а?
Саша взе да чете "Емил от Льонеберя" и я забрави в Копривщица.. ще я чете лятото като отидем. Дотук добре... скара се с баща си вечерта за едни дрехи дето аз бях оставила на леглото й. Той я накара да ги сгъне и прибере. Накрая след много препирни тя изпуфтя "Е, всичко в тази къща го върша АЗ!!!"  Shocked Наложи се да поговорим преди 2 дни за пубертета и сега викам "Саше да ти извадя книжката за момичетата?" А тя: "Чакай да си дочета първо "Зверове и Злодеи"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Теди " Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада" е преиздадена. Аз я имам ново издание. Сега ще я намеря...

Ето я

Цъкни на корицата.. в Хеликон я има. Потърси и в подлеза на университета примерно..
Ние също я имаме за четене. Тази година съм решила да я гърча с книгите.

# 498
  • Русе
  Добро утро,

Вече му се вижда края. При нас и последната седмица ги държат в пълна готовност. По английски има да чете няколко страница приказка. Не че и обърна внимание повече от 5 минути. Четенето при нас не е на почит,въпреки че чете чудесно и на български и по леки английски текстове.Книжките в голяма степен му чета аз, и доста рядко той. Чете с интерес само детските енциклопедии.

Но пък съм захапала математиката, че тази година бяхме на косъм от неразбиране на материяла. Така че отдалеко,че да е леко сме подпукали по един два примера на ден с умножение и деление на трицифрените. Хем да не забравя таблицата. Mr. Green

# 499
Привет.  Heart Eyes
Тедка, неприятна история.  Rolling Eyes
Сашо нищо не чете в момента.  Rolling Eyes
През почивните дни игра у нас с приятелчета, защото не ставаше за навън.  Hug

# 500
  • При децата ми
Добро утро и от мен!
Четири почивни дни и почти всичките вътре ги изкарахме! ooooh! Добре поне, че в четвъртък не валя и в събота до обяд се задържа да не вали!
....Тази година съм решила да я гърча с книгите.
Мдаа, така ще съм и аз. Миналата година не прочете всичките книги от списъка, но за тази ще държа. На нас списък още не са ни дали. Марти нищо не чете в момента, но има една енциклопедия "География на света" или нещо от този вид беше заглавието, от тези, които ги раздаваха "М-тел" и от време на време я чете с голям интерес.
Тедка, много неприятно да! Sad
"Маншон, Полуобувка и мъхестата брада" я имам и аз още от времето когато бяхме деца. Съвсем различна е корицата от тези които сте показали.
Хубава и успешна седмица на всички! Simple Smile

# 501
Здравейте !
Амбър ти пък чак на трицифрени умножение и деление  Simple Smile.
При нас нищо ново -не е чела книга от предното лято  Mr. Green.Изобщо четири дена се чуди какво да прави ,но не бутва книгите или каквото и да било за у-ще .
Утре сигурно ще си връщат учебниците .Списък с книгите сигурно на завършването ще го получат.
Лек ден!

# 502
  • Русе

Амбър ти пък чак на трицифрени умножение и деление  Simple Smile.

Догодина ще го учат, а като знам колко бавно стопля математиката, гледам да му светне принципът от бавно но редовно повторение.  Mr. Green

# 503
Ali_sun, благодаря за предложението, но ще се въздържа  Mr. Green Мони ниакк не пази книгите, и след прочит все са омачкани кориците. Та ще си я издиря книгата, щом я има на пазара все пак.

Днес ходих до училището  да платя занималнята и го заварих Монката излегнал се на дивана  Joy имат диван в занималнята. Голямо учене учи, еййй.

# 504
  • Burgas
Моника и тя в момента нищо не чете, отдали сме се на почивка, мисля и тази седмица така и от другата да направим някакъв график, но ще видим първо списъка с книгите.

# 505
  • София
И аз чакам списъка с книгите, но определено ще наблегнем на неща които му харесват за четене , а не на сила да чете списъка, защото трябва. В сряда съм на Базара на книгата  Peace

# 506
  • софия
И аз чакам списъка с книгите, но определено ще наблегнем на неща които му харесват за четене , а не на сила да чете списъка, защото трябва. В сряда съм на Базара на книгата  Peace
И аз точно това мисля да правя това лято. Ще я карам сама да си избира. За сега чете само стикерите на Била.

# 507
Утре сигурно ще си връщат учебниците .
А в сряда какво ще правят, като ги върнат утре - най-вероятно репетиции за тържеството.  newsm78

# 508
Утре сигурно ще си връщат учебниците .
А в сряда какво ще правят, като ги върнат утре - най-вероятно репетиции за тържеството.  newsm78
Е,ти пък стига толкова учение .Репетиции я -намерихте ли думите Wink.Добре сте си чатили с моята хубавица -та и наковладила Сашо Simple Smile

# 509
О, намерихме ги думите на немски. Дори и ги знае.  Joy
Аз не съм я издала, че го е натопила.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт