ВТОРИ КЛАС - 10

• 47 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
При нас казаха, че всички книги от списъка трябва да си ги има детето вкъщи, че догодина ще работят по тях в клас и трябва да си ги имат. Може да са стари издания, ама да не са от библиотека и децата през годината да не могат да си ги припомнят.
И тази година така носиха по около месец книжките.

# 511
  • София
Момичета и Фани го раздава ваканционно. Нямат домашни вече 2 седмици и нищо не пипва вкъщи...
Списък още не са ни раздали.
Ето ви една от последните й изяви: http://www.youtube.com/watch?v=ngwZAU6Qee0&feature=youtu.be
Хубава и слънчева седмица от мен, че ми омръзнаха вече тия студове и дъждове.

# 512
Привет! Браво на отличниците!   bouquet
При нас също ще има списък с книги за лятото. Искаше ми се да го започнем още сега, но г-жата не го е дала. Като знам какъв мързел ще настане ooooh! Сега чете"Доктор Ох Боли". Преди това прочете "Ваканциите на малкия Никола"-купих книгата, за да привлека вниманието на г-цата. Напоследък не и се чете много и реших, че ще и бъде интересна. Първо не искаше да я започне, но после явно и хареса и бързо я прочете. Обаче за Пипи....така си стои недочетена. Confused
Днес ще връщат учебниците. Свърши се... Simple Smile

# 513
  • Русе
  Прелестна ти е Фани.  Hug

# 514
Страхотна е Фани, браво.  Hug Heart Eyes

# 515
anelima , чудна е Фани  Peace   bouquet

Моя син много трудно се хваща за книга, но чакам списъка за ваканцията и съм предупредила, че всичко от него е задължително за четене. Колко сериозна съм била - ще разберем  Mr. Green

# 516
  • София
Страхотна е Фани!  Hug Hug

# 517
Фани е наистина много сладка!

Ние нашите учебници ги върнахме още миналата седмица. Продължават с допълнителните помагала които си закупиха допълнително още в началото на учебната година.  Peace

# 518
Наистина, помагалата си остават за тях.   Peace
Може и да не се уредят нашите с по-свободна програма за сряда.  Laughing

# 519
Нашите върнаха днес учебниците и са правили диктовка и задачки са решавали. Явно ще е така до края. Но пък си имаха и занималня. Играли и на компютрите.

Браво на девойката!  Hug

# 520
  • с/у ОколоМръсТното
Сладка Фани! Прилича ми много на щерката по килограми предимно.

Анелима, с каква техника правиш клипчетата? Фотоапарат? Или с камера?

# 521
Heart Eyes Heart Eyes

Утре предават учебниците, а в сряда връщат бележниците.
Свърши се ..! Simple Smile

# 522
  • Русе
  Вече си предадохме учебниците и май са приключили с домашните.  Grinning   

Светослав на всички изходни нива има шестици, а по Музика - 5. Като смятам,че е голямо постижение защото според мен там е отговарял на принципа Тука има,тука нема. Хич не са му ясни там понятията. Добре,че поне от пеене си е докарал шестици.
  На състезанието по английски е успял да направи 92 точки от 100, защото не можал да се сети да напише още 2 плода като банан и лимон.  Grinning

# 523
Амбърче, браво и на Светльо.  Hug
И нашите със сигурност утре ще си връщат учебниците.  Hug
Днес Сашо добре е наместил едни 7,50 лв., които му дадохме уж за храна за стола за 3 дни.  ooooh!
Няма да има подсигурен обяд в училище и човекът си е купил списание, и разни дреболии от книжарницата.  Rolling Eyes

# 524
  • София
СТРАХОТНА е Фани   Hug 
изгледах и другите клипчета , браво на дететооо  Peace

Ние върнахме учебниците идея си нямам как ще я карат до 30, ама и моя заплес и той не знае  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт