ВТОРИ КЛАС - 10

• 47 267
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • с/у ОколоМръсТното
... нашата почерпка е утре в кварталния Макдоналд'с... Дано времето поне е БЕЗвалежно.

Юхууу, имаме си вече бъдещи 3-токласници.  Peace

Живи и здрави да са ни  Hug

# 556
Мамче, браво на твоето момче! Жив и здрав да е и все така грамоти да получава! Simple Smile
Благодаря, Хриси! Hug

Аз имам питане - утре всеки в класа ще носи по нещо за почерпка......Някъде имало ли е подобно нещо? Трябват ми по-скоро идеи какво да направя......Спряла съм се на мъфини на този етап......Но да видя и вие какво бихте казали.......Благодаря ви!
Маме, преди Коледа решихме да се почерпят децата по този начин - всяка от мамите да направи, или купи по нещо.
Аз правих кекс, имаше дребни сладки - ореховки, локумки, меденки ...
А мъфините са добра идея. Peace

# 557
  • софия
 Ние събрахме пари за почерпка и подарък отдавна. Утре само ще си вземат ДБТ кутиите, бележниците , малко танци  и чао!

# 558
Аз правих кекс, имаше дребни сладки - ореховки, локумки, меденки ...

Локумки, ох как обичам........То май ще си направя това, което на мен ми се яде.....Меденки, локумки, бонбони, мъфини - това ми се върти в главата...........Благодаря!

Радвам се,че ще са в класната стая и няма да са по заведенията..........

... нашата почерпка е утре в кварталния Макдоналд'с...

Вземете ме и мен, моля...знам,че е вреден, но така го обичам Embarassed Embarassed Embarassed.........

# 559
  • Русе
То май ще си направя това, което на мен ми се яде.....Меденки, локумки, бонбони, мъфини - това ми се върти в главата...........Благодаря!

Не само ще ги направиш, ами съм сигурна,че ще са превъзходни. Та я метни някоя рецепта  Praynig Светослав много си паза по локума.

# 560
  • Варна
То май ще си направя това, което на мен ми се яде.....Меденки, локумки, бонбони, мъфини - това ми се върти в главата...........Благодаря!

Не само ще ги направиш, ами съм сигурна,че ще са превъзходни. Та я метни някоя рецепта  Praynig

smile3521 Още ти помня медения сладкиш, беше превъзходен.

# 561
Браво на всички деца! Много труд положиха и сега им се полага почивка Hug
Днес имат дискотека. Утре ще си получат бележниците във Военноисторическия музей.
Това с правенето на сладки е хубаво, но като знам как не ми се получават нещата точно, когато има повод... Embarassed
Гледам за локумки говорите и аз се нареждам за рецептата-може да се опитам да направя. Дъщерята много ги обича. Hug

# 562
  • При децата ми
О, за локумките и аз се нареждам за рецептата! Crazy

# 563
  • с/у ОколоМръсТното
... нашата почерпка е утре в кварталния Макдоналд'с...
Вземете ме и мен, моля...знам,че е вреден, но така го обичам Embarassed Embarassed Embarassed.........

веднаха те вземам  Hug

Ама като знам какви вкусни неща твориш   chef, как може да мечтаеш за гадния  Close МакДоналд'с...

Айде и аз чакам рецептата за лАкумките  Laughing

# 564
И моля като вземете рецептата, да направите локумките и да ни почерпите Flutter
Аз не съм на ТИ с неща, които изискват месене и затова ще чакам наготово Mr. Green

Нашите утре ще си получат бележниците и... юхууууу.

# 565
Аз пък почти си имам четвъртокласник  Laughing!
Утре се връщат от зеленото и нямам търпение вече. Иначе си изкарват страхотно - все са по разходки или в басейна, минерален и топъл. Но на Огняново времето било чудесно, слънчево, вчера дори били и на външния басейн. Снощи имаха дискотека. Бяхме говорили, че ще танцува "бавен танц", както той го нарича, с някое момиченце. Той се уговорил предварително с Мария, негова съученичка. "Ама, мамо, когато най-после пуснаха бавния танц, Мария беше на игрите с жетоните и играеше и ни провали танца!"  Joy Обади ми се снощи в 10, след дискотеката. Леле, кога стана толкова голям, че и на дискотеки да ходи! Laughing
Честито на всички, които вече са се "дипломирали"!
И честит празник на Арда на Murvet77! Да е жив и здрав! newsm59 newsm59 newsm59

# 566
Днес предадохме учебниците.Утре ни е дипломирането след това са на ресторант.До преди малко Габи пърхаше наоколо и си избираше тоалет ,лакирахме и ноктите защото вече сме ваканция и това е .

# 567
как може да мечтаеш за гадния  Close МакДоналд'с...

Истинска история........

Една домакиня готвела по няколко манджи за седмицата. После ги замразявала и така през седмицата имали винаги готвена храна. Обаче....като сготвела и......всички заедно ходели на пицария..........

Та и аз така.....правя, правя...и накрая копнея да ида на МакДоналдс.....То вредното или е неморално, или се пълнее от него, но пък ми е и вкусно Embarassed, че има много консерванти и пр. Е-та........

Та.......Направих в крайна сметка мъфини с черешки и локумки. Децата решиха,че съучениците на Йоан не заслужават бонбони с карамелизирано кондензирано мляко, по-добре да съм го запазила за торта с Долче ле лече за 01.06. Стистнати ooooh!....така ли съм ги възпитала....срам!

Мъфините са по тази рецепта на Йоли - http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_883.html , а локумките - дълго се чудих по каква рецепта да бъдат, че те са 2 вида - с алкохол и без него....Реших,че ще са без алкохол и направих отново тази рецепта, с маргарин обаче - http://recepti.eu/bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8. … s&sobi2Id=878

Да се почерпите -

Hug Hug Hug

Хексе, дааааа.....медения на Сладка хапка обира овации...........

# 568
Хич и недей да скромничиш. Страхотни лакомства си подготвила. Браво   bouquet.

Вики утре е на екскурзия в Копривщица. Нямам подходящ фотоапарат, но ще разчитам на госпожата. Дано не вали, въпреки че купихме дъждобран, гумени обувки, че маратонките й за месец носене се разлепиха, скъсаха...чак се учудих от липсата на всякаква издържливост. Тя е момиче и ги унищожи за месец, а момчетата, които играят футбол за колко време ли се справят?

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 20:12 от April24

# 569
  • Русе
 Маме Цоцоланке, тестото за локумките се бърка вече в машинката. Ама доста повече брашно насипах,че ми излезе редичко с 300.
  Утре съм организирала тържеството в едно заведение в парка. Сега взе треска да ме тресе, как ще усмирим 20 деца да оцелеят няколко часа.  Thinking Май евентуалният дъжд добра работа ще свърши.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт