ВТОРИ КЛАС - 10

• 47 241
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
 Joy Joy Joy Joy Да има някаква полза от дъжда.

# 571
  • тъгата в мен
От понеделник ни започват часовете по европейската програма..или там както му се викаше.Нащият клас ще са "Приказен свят".Май целият юни ще се разхожда по този повод до училището.
Последният месец  нинджата се пробва да отива и да се прибира сам няколко пъти. Peace

# 572
  • Русе
 Свраче, приказки ли ще четат при вас. При нас е Растенията . Светослав няма да ходи защото е на тренировки, но ако има някоя свободна сутрин ще го пусна за малко. През пролетната ваканция успя да отиде няколко пъти и беше много доволен. Водиха ги до разсадника, и си беше избрал розичка и петуния,грижиха се за дръвчета и рисуваха. Все неща,които харесва.
   Маме , помагай за локумките. Светослав изяде локума.   Twisted Evil Сега с какво да ги пълня.  newsm78

# 573
Мама Цоцоланка , как може да пускаш такива вкусотии, потекоха ми лигите  eat
И друго ми се е прияло- чиизкейк, утре ще си направя даже  Crossing Arms
А преди и ние обичахме да ходим на пицария, но откак имам машината за хляб и открих тайната на тестото за пица, никоя пицария не може да се мери с мене  Mr. Green

Мони утре ще празнува с класа, и ще им раздадат бележниците. Минах през цветната борса и взех страхотен букет с розови рози и лилиум-  целия апартамент сега ухае на лилиум, много гот  Grinning Ще взема да си запазя май букета  hahaha

Чакайте да ви разкажа кво сънувах снощи (цял ден си се хиля кат тиква). Имам приятелка с 3 деца, та снощи я сънувам пак бременна, ама много бременна. На кафе съм у тях и внзапно тя получава контракции и почва да ражда, аз се шашкам, а тя ухилена ми вика- Спокоййййно, ей сега раждам и си продължаваме кафето, 5 минути ми трябват  Joy  Joy   Joy

# 574
Май евентуалният дъжд добра работа ще свърши.  newsm78

Ако ти върши работа - желая ти дъжд!!!

Ама доста повече брашно насипах,че ми излезе редичко с 300.

Е повечко де......Влюбена си, да знайш....Викам утре да празнуваш и св. Валентин....отново......300гр. брашно трябва за мъфините....а в рецептата за локумите пише - брашно за твърно тесто

Лелееееееее ooooh! ooooh! ooooh!.....и аз с Флюбената Амбър ще празнувам.....Аз се чудих защо трябваше да купя пудра захар......сега установих,че аз пудра захар не съм сложила в тестото.....Но да ви кажа това по никакъв начин не влияе на вкуса.......От 3 тави, които излязоха......с пушка опазвам вече локумките за Йоан, другите са минало.......

Пълнеж - гъст мармалад или натрошен шоколад......А може би и само с по 1 орех вътре, стават пръхкави и се топят в устата - дори и без пълнеж ще минат.......

Мама Цоцоланка , как може да пускаш такива вкусотии, потекоха ми лигите  eat
И друго ми се е прияло- чиизкейк, утре ще си направя даже  Crossing Arms

Направи и с ягоди......и прати и на мен.......Откога не съм правила чийзкейк.....направо не е истина.....

За съня - така де...няма да отива на вятъра кафето, я.......

Ще взема да си запазя май букета  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 575
  • Русе
  леле Маме, ама аз пудрата захар изобщо не съм я отразила.  ooooh!  Как го правя не знам ,все нещо ще изпусна. Влюбена не знам, ама загубена по вероятно. А се чудя на детето как така все пропуска нещо за училище. Много благодаря за напътствията. Орехите са начупени, и шоколад има винаги на една ръка разстояние.

# 576
  леле Маме, ама аз пудрата захар изобщо не съм я отразила.  ooooh!  Как го правя не знам ,все нещо ще изпусна. Влюбена не знам, ама загубена по вероятно. А се чудя на детето как така все пропуска нещо за училище. Много благодаря за напътствията. Орехите са начупени, и шоколад има винаги на една ръка разстояние.

И да вземеш да купиш повечко локум, че какъв хубав сладък салам става с него... ммм....

# 577
  • тъгата в мен
Уф да ви се не знае-локум,та локум...Отлитам до кухнята да бодна нещо сладко ooooh!
п.п.
Ще правят даже и драматизации на приказките и ще ги разиграват като театър Peace

# 578
  • Чикаго / София
Ох, за какви вкусоти сте писали днес, не ви е срам. Сега и на мен ми се хапват локумки, ама с левите ми ръце, знам че няма да успея да ги направя, пък няма и откъде да си купя. Някой да се смили и да ми изпрати, моля. Crossing Arms

Честито на завършилите деца. От няколко дни съм се замислила как бързо растат. Няма да се усетим и ще са големи вече. Ей го Косьо на Бети, вече четвъртокласник, ще е, а кога си писахме за ясли и градини, все едно вчера беше. Rolling Eyes

Бети жалко, че му се е разминал бавния танц на Косето, ще си умра от смях с тези деца  Laughing Хубаво, че са си изкарали добре децата и са доволни.

Свраче хубава програма ще има през юни нинджата.  Интересно звучи.

Тедка и с твоя сън се смях много.  Joy Така де, тя дамата е със стаж в ражданията, няма едно раждане да ви развали кафето я!

# 579
Честито на вече завършилите 2-ри клас връстници.  Heart Eyes
Ние върнахме онзи ден учебниците.
Днес ще имат занималня, "часове" и накрая вечерта тържество в 18,00 часа.  Hug

# 580
Добро утро!
Изпратих наборката на екскурзия до така популярната Копривщица. Надявам се да изкарат добре.
Много се вълнува милата. Снощи правихме сандвичи, редихме сладки, соленки, водички и капки против повръщане  Sick. Дано няма нужда. Дадох й малко да закуса, но дали не сбърках  newsm78. От друга страна да стои гладна до 11 часа при условие, че е станала в 6.00 ми се стори жестоко. Госпожата ги разпредели отбора на Драйфус на първите седалки и се надявам това да реши проблема.

Дано се сети да ми звъне като пристигнат.

# 581
April24 , приятно изкарване и без неразположения на екскурзията на наборката.  Praynig  Hug

# 582
Cibi значи добре се оправя Сашо с парите  Wink-няма да го мислиш.
Да , справя се.  Mr. Green Похвално, че си е купил списание. Все е нещо за четене, но за другите работи.  ooooh!
Аз само изходните нива по математика съм видяла засега.  newsm78

# 583
Аз пък само по математика не знам каква е оценката й, но се надявам да се е представила добре.

# 584
Довечера ще стане ясно как Сашо се е справил като цяло за годината.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт