ВТОРИ КЛАС - 10

• 47 217
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Чиби, те тия занимания може да се правят през учебната година или накуп извън учебната. При нас ги събраха накуп. Не бива да дублират учебно съдържание, обаче. Примерно може да е шев и кройка, но не може да е история  Wink
И при нас заниманията по проект Успех са от 01.06. до 22.06. - всеки ден от 9.00 до 12.00. Нашата тема е - "Планетата земя - възникване на живота - да направим филм" - цитирам по памет.

# 601
Иринка, Ваче, благодаря за поясненията.  Heart Eyes

# 602
На Вики са й дали някаква характеристика - много реална, но тя е леко разочарована, че на критерий  - Самооценка е посочена оценка в голяма степен, което за мен е нормално. Че те възрастните нямат реална такава, че камо ли деца на 9 г.

Аз мислех, че само в 1 клас им дават.

Още нещо ми е чудно деца, които са получили 2 на всички тестове, защо преминават следващ клас? Знам, че е нормативно уредено, но не е нормално.

# 603
Такава характеристика получава всеки ученик при завършване на съответния клас.
И миналата година си спомням, че имаха.
Остават в досието им в училище.

# 604
  • Sofia
Честито завършване и весела ваканция на всички дечица  Heart Eyes. Да си починат и налудеят, пък и домашните да се напишат, че нашите са заринати / особено по английски/.
 И Алекс завърши с пълно 6, и характеристиката му отлична по всички точки / честно казано не съм я разглеждала подробно/. Утре им е последната презентация от клуба по програма УСПЕХ, даже се записа и за следващата година/ щели да учат компютърна анимация/. Шаха и английския приключихме, остана само плуването да 15-ти.

# 605
Ali_sun , браво и на Алекс.  Heart Eyes
Страхотно е, че ще се учат да правят компютърна анимация.  Peace

# 606
Браво на децата и на майките!

Честити третокласници!

Да са здрави и все така любознателни, да имат късмет и безброй усмивки!

# 607
Браво на децата и на майките!
Peace Ако не бяхме ние да ги ръчкаме цяла година, щяха да се носят по течението.  hahaha

# 608
  • София
Ваканция! Ехххххх, защо не съм дете....  Hug Hug Hug
Пожелавам на всички деца безметежно и незабравимо лято, да отпочинат, да съберат сили, емоции и прекрасни впечатления, да играят безгрижно, да им бъде много слънчево...... Прекрасни летни месеци да имат!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес раздадоха бележниците на нашите деца. Иво е наредил шестици отгоре до долу в бележника и "отлично" в характеристиката. Има си кривини и моето дете, но съм доволна от него и изпитвам гордост.  Heart Eyes За щастие, класната ни достави радостта да раздаде бележниците в присъствието на родителите. Имахме много приятно тържество, децата правиха драматизации на приказки, пяха от сърце..... Много беше хубаво. След това ходихме в Макдоналдс, играха до 6 и нещо в градинката пред училището. Минаха някакви фотографи ( 5 броя) с едни големи фотоапарати и ги снимаха половин час сигурно как се ровят в един пясъчник и копаят канали.  Simple Smile

Имаме списък от десетина книжки за четене през лятото. Ще оставя Иво да почине 2-3 седмици преди да започнем да затвърждаваме материала от 2-ри клас. И никак не го мисля как ще се оправяме с отглеждането през лятото. Ще се справим някак. И предишните лета се шашках колко дълго лято ни предстои и ох, какво ще го правя това дете.... пък докато се усетим и то се изнизваше. Само да са ни здрави дечицата и да са щастливи-да изживеят незабравима лятна ваканция, това е най-важното.  Hug

# 609
  • София
Ех, Виви, както си го описала още по-осезаемо става недоволството ми от идеята да намалят лятната ваканция. Та това е едно от най-прекрасните неща на детството! Heart Eyes

# 610
  • с/у ОколоМръсТното
Щастлива, безаварийна и ползотворна ваканция на бъдещите третокласници   bouquet

И моят син завърши с пълно 6.

Радвам се, горда съм, но искам да отпаднат оценките до 4-ти клас.

Ние имаме още малко творчески музикално-танцувални прояви до другата седмица и после започва синьото му лято.

П.П: на характеристиката му пише, че има само музикални дарби  Tired

# 611

П.П: на характеристиката му пише, че има само музикални дарби  Tired

На Вики и това не пише - посредствена пълна отличничка - без таланти, нищо че има медал от шахтурнир, отлични класирания на математическите състезания...здраве да е. Явно госпожта не ги помни.

# 612
  • Русе
  Април, талантлива ти е Вики. Танцува и задачи решава и доколкото си спомням обра медала на турнира без да се готви много много, което си е талант.   bouquet  То тези характеристики са просто формати с описание по определени точки. Хич не ги обичам такива бланки с кръстчета и хиляди показатели, сякаш детето може да се сложи в рамки.

Шани вие направо сте разчупили с трясък и рамките.   bouquet  Hug

Дано децата ни имат чудесно и незабравимо лято. Защото това е единственото лято на третокласници.  Hug

Мина импровизираното ни тържество. Децата оцеляха без жертви и се забавляваха много. Аз ударих 2 рева,заради различни неуредици и проблеми тук и там и с един джин накрая се пооправих.

И Светослав се класира пълен отличник.  Grinning За математиката с общи усилия - от мен най много, от него доста по малко. До четвърти клас ще мога да се преборя сигурно с артистичната натура, но от там нататък и Питагор ще капитулира.

на нас ни предстои цял месец яки тренировки и състезания.Не знам дали ще можем да му осигурим ваканцията, както ни се иска, но той поне ще е доволен,че няма училище.  Grinning

Мамо Цоцоланке, благодарание на мъдрите ти съвети успях да скалъпя доста сносни шоколадки, щото нали локума изчезна преди да стане тестото.   bouquet

# 613
Честито успешно завършване на всичките ни наборчета! Hug
Адмирации и за будните им мами .. Simple Smile
Весело, безгрижно и вълнуващо лято им желая!

Честит празник на всички деца! Tada
Да са ни живи и здрави!
Те са най-безценното нещо и най-голямото ни богатство!
Те са нещото, което в най-тежките ти моменти, поглеждайки ги, ти казват, че трябва да продължиш без колебание, дори и само заради тях! Heart Eyes Hug  Hug

# 614
  • София
Тази песен събужда по-скоро спомени у порастналите деца, така че, мили момичета - Честит празник на детето!  Hug
Нека са ни здрави и много щастливи прекрасните деца!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт