Re: ® Ebay - тема 80

• 41 840
  • 745
  •   1
Отговори
# 120

Аз преди време си бях взела силиконовият сутиен (последния линк), но така и не успях да постигна някакъв повдигащ или прибиращ ефект с него. Сигурно има някаква хватка която не съм усвоила.

Благодаря ви момичета.   bouquet И аз ги гледам от доста време, но ми се вижда съмнителен. Как ще повдигне нещо дет виси, като се лепи върху него.Гравитацията си казва думата.  Mr. Green

Ани, сълзи ми потекоха от смях  Joy

Подплънки за сутиен - аз ползвам от няколко години тези и съм много доволна. Надуват се до постигане на желания обем  Mr. Green

Aia  bouquet Ще ги пробвам. 90% процента от сутиените ми са "камуфлажни"- подплънки,дунапрени, гелове разни  Mr. Green. Сваля ли го грейва голата истина.  hahaha
Ей за това рокле търся. Искаше ми се без сутиен да я нося, но явно няма да стане...хм, освен ако не се вградят подплънките.  newsm78

И да похваля този търговец. По- назад в темата писах, че получих камерата, но бе отварян пакета и мемори картата-един от бонусите липсваше. Чудих се дали да му пиша, та писах му. Отговори много бързо,  с много извинения за неудобството, което ми е причинил, че праща нова  и 5GBP refund.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 17:03 от krea1

# 121
Аз получих едни обувки, които бяха описани като ниски, а изобщо не са ниски. Писах й, тя каза, че на нея не й били високи.... нямам думи. Сложих отрицателен фийдбек, защото пишеше, че продавачът не приема връщане. Трябва ли сега да повдигам кейс?

Ами хубаво беше първо кейса, после фийдбека ..ти ще ги носиш ли тези обувки?

Днес тръгнах да отварям кейс, но..... не ме пуска. Попълвам ВСИЧКИ полета и накрая при натискане на "отвори кейс" ми изписва Please complete all fields before submitting to Customer Support. А те са попълнени ...!!!???? Как да го отворя.... newsm78 newsm78 newsm78

# 122
Аз получих едни обувки, които бяха описани като ниски, а изобщо не са ниски. Писах й, тя каза, че на нея не й били високи.... нямам думи. Сложих отрицателен фийдбек, защото пишеше, че продавачът не приема връщане. Трябва ли сега да повдигам кейс?

Ами хубаво беше първо кейса, после фийдбека ..ти ще ги носиш ли тези обувки?

Днес тръгнах да отварям кейс, но..... не ме пуска. Попълвам ВСИЧКИ полета и накрая при натискане на "отвори кейс" ми изписва Please complete all fields before submitting to Customer Support. А те са попълнени ...!!!???? Как да го отворя.... newsm78 newsm78 newsm78

Отвори го през Пей Пал!

Като стана въпрос за гащички, поръчах от Асдата ето тези Доволна съм! Може да хвърлите по един поглед, има много сладки и за момченца, и за момиченца! Peace

# 123
Ох, ще пробвам, мерси   bouquet

# 124
Kölsches Mädel трикото тъничко ли е, стават ли за летните горещини?

# 125
Да, тънички са и са подходящи за лятото! Peace

# 126
Да, тънички са и са подходящи за лятото! Peace
Супер! Благодаря ти!   bouquet

# 127
Привет, моля за съвет по-вещите от мен.
Ситуацията е следната: Поръчах си основа и топ лак от един купувач, + един брой ши лак, пак от него. Още преди поръчването му писах да ми сметне обща доставка, но той не ме отрази с отговор.
Както и да е, поръчах си ги с две отделни доставки, 3 продукта на ст-ст 52 долара.
Вчера ги получавам от посредника - в общ  плик са, както е и логично, но вътре има само лак и топ лак, без базата.Много се ядосах и импулсивно му писах на мейла, но не през и бей, а през моята поща, отговаряйки на негов мейл, в  който ме моли за положителен фийдбек.
Снощи ми е отговорил, че съжалява и скоро ще изпрати липсата.
Обаче аз сега не знам какво да правя, да пиша ли през и бей, да пускам ли диспут, защото имам около 20 дни до срока. Ако обаче не си получа продуктчето, дали от и бей ще се намесят на база разменени мейли.
Съжалявам за дългия пост, но ще съм благодарна да чуя вашите мисли.

# 128
Здравейте, вчера спечелих един търг и вече покупката ми е изпратена, веднага получих и тракинг номера, но за другите ми покупки, които са отбелязани като изпратени вече 5 дни нямам тракинг номер....да се притеснявам ли?

# 129
  • Пловдив
Привет, моля за съвет по-вещите от мен.
Ситуацията е следната: Поръчах си основа и топ лак от един купувач, + един брой ши лак, пак от него. Още преди поръчването му писах да ми сметне обща доставка, но той не ме отрази с отговор.
Както и да е, поръчах си ги с две отделни доставки, 3 продукта на ст-ст 52 долара.
Вчера ги получавам от посредника - в общ  плик са, както е и логично, но вътре има само лак и топ лак, без базата.Много се ядосах и импулсивно му писах на мейла, но не през и бей, а през моята поща, отговаряйки на негов мейл, в  който ме моли за положителен фийдбек.
Снощи ми е отговорил, че съжалява и скоро ще изпрати липсата.
Обаче аз сега не знам какво да правя, да пиша ли през и бей, да пускам ли диспут, защото имам около 20 дни до срока. Ако обаче не си получа продуктчето, дали от и бей ще се намесят на база разменени мейли.

Съжалявам за дългия пост, но ще съм благодарна да чуя вашите мисли.

Контактът с продавача трябва да е през ибей.При евентуален проблем-както се е случило - съпортът на ибей вижда цялото хистори на кореспонденцията ви, винаги препоръчват да не се сключват сделки извън платформата и на база разменени мейли не са в позиция да помогнат.Разбира се, диспут и през  ПП може да се пусне, но все пак е силно препоръчително контактите да са през ибейската система.

Здравейте, вчера спечелих един търг и вече покупката ми е изпратена, веднага получих и тракинг номера, но за другите ми покупки, които са отбелязани като изпратени вече 5 дни нямам тракинг номер....да се притеснявам ли?

Тракингът е обвързан с определен вид доставка, която е и по-скъпа.Ако не сте платили за такава - няма да имате.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 22:11 от Горгона

# 130
  • София
Здравейте мами,

Имам нужда от вашата помощ. Пазарувала съм доста от Евау, но за първи път ми се случи да не получа това което съм поръчала. Наддавах за следния артикул http://www.ebay.co.uk/itm/251036342629?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2649 а получих един отвратителен пръстен и нещо, което дори не мога да опиша с думи - боклуци. Нищо общо с гривната. Писах преди малко на продавача да изряза недоволството си. Не искам да се набутвам, за да му го връщам обратно до Китай. Какво ще ме посъветвате да направя. Добре че поне сумата не е голяма, но съм много ядосана и се чувствам излъгана.   #Cussing out

# 131
  • Пловдив
Здравейте мами,

Имам нужда от вашата помощ. Пазарувала съм доста от Евау, но за първи път ми се случи да не получа това което съм поръчала. Наддавах за следния артикул http://www.ebay.co.uk/itm/251036342629?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2649 а получих един отвратителен пръстен и нещо, което дори не мога да опиша с думи - боклуци. Нищо общо с гривната. Писах преди малко на продавача да изряза недоволството си. Не искам да се набутвам, за да му го връщам обратно до Китай. Какво ще ме посъветвате да направя. Добре че поне сумата не е голяма, но съм много ядосана и се чувствам излъгана.   #Cussing out

Виж какво ще ти отговори, ама като гледам откъде е ooooh!
Ако не се разберете човешки- дигай диспут за стока, различна от поръчаната.

# 132
Здравейте мами,

Може да е станала грешка, изчакай първо отговора на продавача, а после му дай срок да се поправи (да ти прати каквото си поръчала или да ти върне парите). Ако се направи на ударен- оплакване до ибей, диспут и негативна оценка, друго не си струва да правиш за тази сума...
Дано да си получиш гривната...

# 133
  • София
Цитат
Може да е станала грешка, изчакай първо отговора на продавача, а после му дай срок да се поправи (да ти прати каквото си поръчала или да ти върне парите). Ако се направи на ударен- оплакване до ибей, диспут и негативна оценка, друго не си струва да правиш за тази сума...
Дано да си получиш гривната...

Лошото е че платих на 10 април и нямам много време, за мислене  newsm78 Ще изчакам до понеделник и ще пусна оплакване и диспут.
Благодаря ви за бързата реакция  Hug

# 134
Благодаря Горгона. Ще пиша и през и бей, за по - сигурно. Аз усетих, че съм избързала, но мина вече. А снимки според вас, удачно ли е да прикача?
И последно, поисквайки тотал на цената за доставка, то продавачът длъжен ли е да ми отговори, защото аз при запитването отметнах, че съм съгласна да влезем в договорни отношения. Струва ми се, че е логично в този случай продавачът да намали доставката.

Общи условия

Активация на акаунт