Re: ® Ebay - тема 80

• 41 810
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
anny_, с глас съм се смяла на поста ти  Joy Hug

aniK, /Ани/, все ще им дойде времето на гащурите.  Peace Дано само по-скоро дойде момента да ги ползваме  Joy.

# 91
  • Варна
Ох, Aни  rotfImbo от снощи ме държи.
Да похваля поредното рокле, което получих. Laughing
http://www.ebay.co.uk/itm/110860480627?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 649#ht_500wt_1202
Много е хубава, но делкотето и е доста дълбоко и трябва да го понапълня с нещо, а и да повдигна малкото, което имам.  hahaha Та покрай пластирите на Ани намерих това
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Pair-Breast-Uplift-Secret-Straples … bce#ht_772wt_1185
 newsm78. Някой поръчвал ли е, дали повдигат?
или това
http://www.ebay.co.uk/itm/310345890748?var=610037355413&ssPa … 49#ht_4462wt_1185
или силиконови подплънки да взема, но колко "инвизибъл" са? и дали няма да изпопадат при движение  Mr. Green. Ще се радвам да прочета отзиви.   bouquet
Аз преди време си бях взела силиконовият сутиен (последния линк), но така и не успях да постигна някакъв повдигащ или прибиращ ефект с него. Сигурно има някаква хватка която не съм усвоила.

# 92
  • София
Ани, луда си!  hahaha Hug

Получих голяма пратка и за съжаление една от полите, които чаках се оказа малка.  Tired Твърдят, че е номер 10, но според мен е поне 8, ако не и 6.  Cry Ако някой си я хареса да свирка!

# 93
Ани, сълзи ми потекоха от смях  Joy

Подплънки за сутиен - аз ползвам от няколко години тези и съм много доволна. Надуват се до постигане на желания обем  Mr. Green

# 94
  • Пловдив
А някой не е ли виждал смалители за бюст,а  smile3518 Купувам големи номера блузета , че все там опъват..

# 95
И аз търся смалители за бюст Simple Smile Simple Smile

# 96
  • Бургас
Ох, милите.  Joy Всеки с дерта си.   Hug
Аз докато кърмех стигнах чашка Д, а сега не мога да напълня Б. Blush Само кожаци ми останаха. Mr. Green

Ани, душко, направо си уникат. Hug

И да не е само спам - чакам си една чантичка за рождения ми ден, който е в понеделник, но и в този курс на превозвача не е. Crossing Arms Добре, че поне другите ми подаръци пристигнаха на време, да не съм капо. Grinning Ще чакам и следващия курс, ако не дойде ще трябва да се обясняваме с момата англичанка.

# 97
здравейте,
имам едно питане - направих си акаунт в ибей специално за да пазарувам с доставчик едни дървени влакчета, които доста тежат и не всеки ги доставя до БГ.
регистрирах си акаунта на бг адреса, а за основен адрес за доставки посочих UK адреса на доставчика. Така ли е правилно? защото търга на който наддадох, продавачката ми е писала да си изтрия бида, защото не изпращала в чужбина. то търга си беше UK bidders only, но точно за това си направих този акаунт. иначе имам "опит" в ибей 3 години в общ акаунт със сестра ми, но само с доставка по пощата до бг. направих отделен, за да не стават грешки кое къде се изпраща.

и още един въпрос - когато пазарувате по-малки неща с доставчик - тениски примерно, не се ли губят?
благодаря

# 98
  • Бургас
.Krem и на мен са ми изтривали бид, заради БГ рег.адрес. За това си сложих и регистрационния да ми е в УК на превозвача.
А по другия ти въпрос - аз поръчвам основно дребни неща - дрехи, обувки. До сега нищо не ми се е губило. Винаги може да се случи, но дано не става.

# 99
аха, ок благодаря
аз първо също си сложих регистрационния в УК, но после се притесних да не ми направят проблем от ибей, че адреса в пейпал би е бг и така...

# 100
Крем, отговори и на тази, че ти не искаш да се доставят до чужбина. Адресът ти е в Англия (без излишни обяснения, ако нещо ти отговори друго, чак тогава обяснявай...нещо от сорта, че примерно си в дългосрочна командировка там и т н ).
Малки неща, колко малки, то тениска си е голямо нещо  Mr. Green Важното е да е читав превозвача, моят мъж получава понякога разни джаджи в пликове ~ 10х10 см  Peace

Мария, точно...ама и аз съм за онези търсещи смалители, аз търся нещо цялостно, ако може като гащеризон да се сваля и да губи едно 10-15 кила  Laughing
Днес с колежките си говорим за лепенките за отслабване и казвам какво са, та една вика...ми то такава малка лепенка какво да направи, мен ми трябва цялата като със стреч фолио да ме обвият  Laughing ... та и аз така.

Крайно време е да почна да си водя редовни бележки от къде какво вземам, че кой знае какви опити пак ще правя, добре повечето неща са традиционни парцалки за обличане  Mr. Green

# 101
Хайде сега, чак пък и снимка... не е чак толкова страшно. Simple Smile Флашче го е обяснила чудесно.

При мен е кредитна и не чеквам нищо. Мастъркард е, промених го веднъж и от тогава си е ок.

Алекс е права няма какво да се обърка,  и не е страшно.  Simple Smile
Ето ви и снимки
Стъпка 1
Стъпка 2

креа1,   bouquet

# 102
Благодарение на ketifoteva най-после успях да променя курса, по който ми хващат лирата  Simple Smile Ако някой все още не е успял ето стъпките:

В Pay Pal кликвате на Profille, без да влизате в подменюта, направо върху Profille.
После върху Financial Information ---   My preapproved payments.
На следващата страница кликвате върху Set Available Funding Sources.
Излиза картата Ви  и до името и кликвате върху Conversion Options.
Излизат Conversion Options и имате два избора:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency
и
Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Вторият е за курс на вашата банка.
Потвърждавате със Submit.

ketifoteva,   bouquet

# 103
# 104
Благодаря, huliganka!
Anny, мисля е за теб Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт