Re: ® Ebay - тема 80

• 41 801
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Има ли ме, няма ли ме тук не зная...май съм изпуснала влака, като гледам, че предната тема е свършила на 7-ми.

Днес съм се смяла на себе си и акъла си заради едни покупки  ooooh! хе на ви и на вас малко весело..Преди седмица-две си поръчах от ибей лепенки за отслабване  Laughing  ..изненадващо (дори  споделих), че дойдоха за 4-5 дни, но бяха по-малко като брой  Shocked ...реших, че така се е паднало - ОК, не ги ползвах обаче.
Вчера получавам нови пакетчета и гледам в единия подобни лепенки...сетих се, че вероятно пращат разликата от предния път, макар да не съм писала нищо...днес сутринта се нагласям да си лепа...вземам първите, отварям, мъча се..пу пусто не става - два целофана има залепени един за друг, по средата някакъв по-твърд и някакъв жълт правоъгълник ~ 5х6 см като кърпичка #2gunfire Нагласях, слагах, не се получава.  Айде да видя новите дали са по-читави, последно поръчаните...отварям тях - ми те съвсем различни от предните, приличат на други, които съм поръчвала мин година...и алелуя прозрение  ooooh! ooooh! ooooh! светна ми в русата главица, че едното (първото) въобще не са били лепенките ми за отслабване, а са били протекторите за телефона, които бях поръчала от някакъв китайски сайт  ooooh! ... та така не успях да си сложа протектор за телефон в/у себе си   hahaha ...ама те и двете на вид са еднакъв цвят.

и ей такова си купих - тях ги уцелих от първия път .....добре не съм купувала чай от някъде, че мязат точно на такова пакетите с това, което уж "детоксикира"  Laughing
http://www.ebay.co.uk/itm/290525073555?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 649#ht_4067wt_952

# 76
Момичета,кажете коя куриерска фирма ползвате за немския ибей?

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 21:02 от Shadows

# 77
  • Пловдив
anny_ с глас със се смяла на поста ти  smile3532 Уби ме просто:))

Shadows
за Германия www.dostavki.de само имат легален превоз за момента.

# 78
Момичета,имам питане:забелязали ли сте колко ви хваща паунда при плащане последния месец ?На мен ми направи впечатление,че ми взема по 2.49-2.50 за паунд,но дне беше върхът - 2,54лв.Има ли някой представа на какво се дължи?Пазарувам с мастър карт на алфа банк,от банката ми казаха,че не зависи от тях,а от самите мастър,да проверя в сайта им какъв е курсът на паунда,но там си е 2,39лв.
Благодаря ви предварително!

Може би плащаш с курса на paypal, ако е така трябва в paypal да промениш- да те таксува по курса на банката ти.
Алекс е обяснила много добре тук  , за което и благодаря  bouquet
На мен също винаги досега ми е таксуван на около 2.50лв  Rolling Eyes Освен това като си вляза в профила в Пейпал никъде не откривам как да сменя курса по обяснението на Алекс....нямам нито една от двете опции,описани от нея.... Rolling Eyes Имам ето това:
My Account - My money- Bank accounts-I want to pay my online transactions with the funds in my bank account ->Add my bank.... ....да не би пък да е това...?  newsm78

# 79
Момичета,имам питане:забелязали ли сте колко ви хваща паунда при плащане последния месец ?На мен ми направи впечатление,че ми взема по 2.49-2.50 за паунд,но дне беше върхът - 2,54лв.Има ли някой представа на какво се дължи?Пазарувам с мастър карт на алфа банк,от банката ми казаха,че не зависи от тях,а от самите мастър,да проверя в сайта им какъв е курсът на паунда,но там си е 2,39лв.
Благодаря ви предварително!

Може би плащаш с курса на paypal, ако е така трябва в paypal да промениш- да те таксува по курса на банката ти.
Алекс е обяснила много добре тук  , за което и благодаря  bouquet
На мен също винаги досега ми е таксуван на около 2.50лв  Rolling Eyes Освен това като си вляза в профила в Пейпал никъде не откривам как да сменя курса по обяснението на Алекс....нямам нито една от двете опции,описани от нея.... Rolling Eyes Имам ето това:
My Account - My money- Bank accounts-I want to pay my online transactions with the funds in my bank account ->Add my bank.... ....да не би пък да е това...?  newsm78

Ето обяснено от Алекс:

Как да смените курса, така че да ви таксува по курса на банката ви:
Начините са 3:

Първи:
-> My Account
-> Profile
-> Financial Information
-> Recurring Payments
-> Edit Funding Options
-> Conversion Options
-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
-> Submit

Втори: Ако нямате такава опция:
-> Credit/Debit Cards
-> Bank Accounts
-> Currency Balances
-> Gifts and Discounts
-> My preapproved payments
-> Manage the automatic payments you send to merchants.
-> My preapproved payments
-> Set Available Funding Sources
-> Conversion Options
-> избирате втората опция
-> Submit

Трети:
Ако нямате нито една от трите опции, в момента на плащането с Пейпал, избирате Bill me in the currency listed on the seller's invoice. И на всяко следващо плащане проверявате дали тази опция е отметната.

При мен е третата опция правя го в момента на плащането, вероятмо и при теб е така.

# 80

Трети:
Ако нямате нито една от трите опции, в момента на плащането с Пейпал, избирате Bill me in the currency listed on the seller's invoice. И на всяко следващо плащане проверявате дали тази опция е отметната.

При мен е третата опция правя го в момента на плащането, вероятмо и при теб е така.
Добре,обясни ми откъде точно го избираш това Bill me in the currency listed on the seller's invoice в момента на плащането...и при мен ги няма първите две опции  newsm78

# 81
  • Варна
Когато плащам и ме прехвърли в пейпал, на страницата има опция да избереш с коя карта да платиш/ако има повече от една запомнени/ и точно под него има друг активен линк обаче какво пише точно... не знам, не помня. Та като го натиснеш него ти излизат тези две възможности за валутата, трябва да се избере долната опция.
Ако някой има да плаща нещо в момента, преди да го направи нека направи снимка на страницата и ще е по-лесно да се обясни.
При мен също ги няма първите варианти от обясненията на Алекс, интересно, че дебитните ми карти които са в пейпал са по курс на банката по подразбиране а кредитната всеки път трябва да чеквам промяната. Crossing Arms

# 82
Когато плащам и ме прехвърли в пейпал, на страницата има опция да избереш с коя карта да платиш/ако има повече от една запомнени/ и точно под него има друг активен линк обаче какво пише точно... не знам, не помня. Та като го натиснеш него ти излизат тези две възможности за валутата, трябва да се избере долната опция.
Ако някой има да плаща нещо в момента, преди да го направи нека направи снимка на страницата и ще е по-лесно да се обясни.
При мен също ги няма първите варианти от обясненията на Алекс, интересно, че дебитните ми карти които са в пейпал са по курс на банката по подразбиране а кредитната всеки път трябва да чеквам промяната. Crossing Arms
Да, би било наистина полезно за всички тук някой да качи снимка... Peace

# 83
Хайде сега, чак пък и снимка... не е чак толкова страшно. Simple Smile Флашче го е обяснила чудесно.

При мен е кредитна и не чеквам нищо. Мастъркард е, промених го веднъж и от тогава си е ок.

# 84
  • Бургас
Аууу, Анни, пукнах се от смях!  Joy

Нещо се разсеях и изтървах една рокля, която дебна от почти година. Най-накрая я намерих на нормална цена и се заблеях, сега отварям, търгът свършил. Поне никой не я е купил.  Simple Smile Чудя се дали да не пиша на продавача.

# 85
Хайде сега, чак пък и снимка... не е чак толкова страшно. Simple Smile Флашче го е обяснила чудесно.

При мен е кредитна и не чеквам нищо. Мастъркард е, промених го веднъж и от тогава си е ок.

Алекс е права няма какво да се обърка,  и не е страшно.  Simple Smile
Ето ви и снимки
Стъпка 1
Стъпка 2

# 86
  • Sofia
Мимита, пиши  Peace
Ани, уби мЪ  Joy
desex, късно, Нелка - поръчах ГАЩИ. Спарклинг ми ги мери даже, то ясно, че ще са хлабавки, но ще купя от тук някъде 1-2 за начало. С този юнак договорих обща доставка 2.60 паунда цена за 2 пакета - момчешки и момичешки. Купих ги, поисках му нова фактура и от сутринта мълчи  #2gunfire а преди това ми отговаряше веднага.

# 87
Страхотни сте,хиляди благодарности,колко левчета заминаха досега   bouquet
И аз съм по третия начин,всеки път ще правя отметка при плащане.

# 88
  • София
Запис. Чакам един разделител за чанта, но май няма да го дочакам.

# 89
Ох, Aни  rotfImbo от снощи ме държи.
Да похваля поредното рокле, което получих. Laughing
http://www.ebay.co.uk/itm/110860480627?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 649#ht_500wt_1202
Много е хубава, но делкотето и е доста дълбоко и трябва да го понапълня с нещо, а и да повдигна малкото, което имам.  hahaha Та покрай пластирите на Ани намерих това
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Pair-Breast-Uplift-Secret-Straples … bce#ht_772wt_1185
 newsm78. Някой поръчвал ли е, дали повдигат?
или това
http://www.ebay.co.uk/itm/310345890748?var=610037355413&ssPa … 49#ht_4462wt_1185
или силиконови подплънки да взема, но колко "инвизибъл" са? и дали няма да изпопадат при движение  Mr. Green. Ще се радвам да прочета отзиви.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт