Re: ® Ebay - тема 80

• 41 813
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
И аз да се запиша с едно въпросче Embarassed, има ли как да махна регистрацията от американският ибей и да си остана само в английския, че само ме прехвърля и се стряскам... сега тук ли го платих, там ли го спечелих и т.н.

# 16
matrusha, мисля, че не става, във всички ebay по света си с една регистрация.

# 17
  • Пловдив
И аз да се запиша с едно въпросче Embarassed, има ли как да махна регистрацията от американският ибей и да си остана само в английския, че само ме прехвърля и се стряскам... сега тук ли го платих, там ли го спечелих и т.н.

Мисля, че не можеш, тя регистрацията реално е една и важи за различните ибеи..

# 18
Еееемииии здраве да е тогава..... Благодаря за бързия отговор   bouquet

# 19
  • София
Да ви попитам Hug преди време бяхме накупили едни сладурски гащички (бельо) за децата,не мога да си го намеря из хисторито(че беше бая отдавана) някои може ли да ми даде линк към продавача,ако случайно го пази! Мерси  bouquet

Тези гащички ли имаш предвид?

# 20
Да ви попитам Hug преди време бяхме накупили едни сладурски гащички (бельо) за децата,не мога да си го намеря из хисторито(че беше бая отдавана) някои може ли да ми даде линк към продавача,ако случайно го пази! Мерси  bouquet

Тези гащички ли имаш предвид?

Toчно! Мерси  bouquet

# 21
Сис,   bouquet

Да ви попитам Hug преди време бяхме накупили едни сладурски гащички (бельо) за децата,не мога да си го намеря из хисторито(че беше бая отдавана) някои може ли да ми даде линк към продавача,ако случайно го пази! Мерси  bouquet
Не ми стои вече в хисторито, но мисля че беше този продавача http://www.ebay.co.uk/sch/kamicoltd/m.html?_nkw=&_armrs=1&am … amp;_trksid=p3686  Peace

п.п. опс, изпреварили са ме  Blush

# 22
  • Бургас
Много хубави покупки, браво! Grinning
На мен ми пристигнаха сандалите Некст (бях ги показвала в предната тема), направо са чудни. Вчера дори ги разтъпках в морската градина. Mr. Green Много съм доволна, като се има предвид и цената на която ги взех.

# 23
И пак въпрос от мен Blush Ако не оставя фийдбек какво се случва?

# 24
  • Пловдив
И пак въпрос от мен Blush Ако не оставя фийдбек какво се случва?

Нищо, най-много продавачът да ти пише с молба да го оцениш.

# 25
  • хасково
Не знам вие как го приемате,но мен ме хващат дяволите като го видя ей това-Not available to Bulgaria
http://www.ebay.co.uk/itm/Ladies-Blue-Turquoise-Floral-Halternec … WOT-/251050834425
Какъв му е проблемът? #2gunfire

# 26
  • Пловдив
Не знам вие как го приемате,но мен ме хващат дяволите като го видя ей това-Not available to Bulgaria
http://www.ebay.co.uk/itm/Ladies-Blue-Turquoise-Floral-Halternec … WOT-/251050834425
Какъв му е проблемът? #2gunfire

Ами как го приемаме - с адреса на превозвача го приемаме:))
Повече в английския ибеи доставят само на тяхна територия.

# 27
  • Sofia
Sis, мерси за темата  Heart Eyes
Спарклинг, гащичките и аз ги пазя и сега мисля да купя, но моята е с много малко дупе - дали 2-3 години няма да и падат  Joy Неличка (desex), ти пробва ли ги вече?

# 28
# 29
Sis, мерси за темата  Heart Eyes
Спарклинг, гащичките и аз ги пазя и сега мисля да купя, но моята е с много малко дупе - дали 2-3 години няма да и падат  Joy Неличка (desex), ти пробва ли ги вече?

Муцун, аз ги имам тези гащи точно 2-3 год и пак мисля да взема 2-3 год. ма не можех да си ги открия в хисторито и затова се допитах Peace Ако искаш да меря Laughing

Общи условия

Активация на акаунт