Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 57 013
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Привет от мен  Hug За 2 дни останах без комп и вече 5 страници сте изписали. Този код -25% за кои обувки важи? Не виждам нищо в заглавната страница на ук сайта.
Днес получих тези Флай Лондонски сандали - първите ми на тази марка. Така не съм се радвала на обувка от доста време насам. Първо, че ми паснаха идеално, второ - уникално стоят на крака, миришат на кожа, мекички, цяла вечер ги разхождах и все покрай огледалото минавах (не, че съм суетна) Под катарамата закопчаването е с лепки. Взех 8, нося между 40 и 41, с широко стъпало.

# 301
  • Русе
И аз съм от потърпевшите. Поръчка от 04.05, диспачната на 05.05 я няма. Cry
Писах им. Отговор - да чакам до 23.05.

# 302
  • Бургас
И аз съм от потърпевшите. Поръчка от 04.05, диспачната на 05.05 я няма. Cry
Писах им. Отговор - да чакам до 23.05.

И на мен така ми писаха Rolling Eyes Ще чакам няма как, до сега нищо не ми се е загубвало, жените от пощата ме познават, не вярвам някоя да се е обзавела с нови мъжки чехли. Явно забавянето идва от Английско Thinking

# 303
  • Бг
Добро утро.
Aganka, честито, със здраве да си ги носиш. Жестоки са, аз съм хвърлила око на зеленото с кафявото, но ще чакам да ги намалят, че нещо на тази цена не са ми по вкуса. Би ли ми измерила стелката на твоите и ако можеш да пуснеш реална снимка да ги видим тези "красавици". Благодаря ти предварително   bouquet.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 09:07 от Alexa_a

# 304
  • Варна
Да, и аз чакам от 3-ти. И на мен ми казаха да изчакам, но до 19-ти.

# 305
  • София
Добро утро.
Aganka, честито, със здраве да си ги носиш. Жестоки са, аз съм хвърлила око на зеленото с кафявото, но ще чакам да ги намалят, че нещо на тази цена не са ми по вкуса. Би ли ми измерила стелката на твоите и ако можеш да пуснеш реална снимка да ги видим тези "красавици". Благодаря ти предварително   bouquet.
Merci  Hug Ще ги снимам и меря стелка довечера. Излязоха ми 18 лири - само в червено и само УК8 бяха намалени, дори бях сигурна, че ще са ми големи, но за късмет ми "лепнаха". Опаковката също беше ок - всяка обувка в плик с муха  Wink и с обтегачи за запазване на формата.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 09:55 от Aganka

# 306
  • FR
Привет от мен  Hug За 2 дни останах без комп и вече 5 страници сте изписали. Този код -25% за кои обувки важи? Не виждам нищо в заглавната страница на ук сайта.
Днес получих тези Флай Лондонски сандали - първите ми на тази марка. Така не съм се радвала на обувка от доста време насам. Първо, че ми паснаха идеално, второ - уникално стоят на крака, миришат на кожа, мекички, цяла вечер ги разхождах и все покрай огледалото минавах (не, че съм суетна) Под катарамата закопчаването е с лепки. Взех 8, нося между 40 и 41, с широко стъпало.

Мдаааа, те флайките са заразни  Joy Аз съм ги признала тях. Като получих мойте и ММ (те са ми подарък от него  Heart Eyes Flutter) каза, че на други обувки така не съм се радвала. Уникални модели и стоят страхотно, макар, че на мен са ми лекичко широчки  newsm51

# 307
  • София
Получих втората си поръчка от 04,05 днес. дано се отпиши за всички, които тръпнат в очакване ! Peace

# 308
  • София

Имам техни боти:
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__/279-3162159-7228739/?onsa … 15%26pageCode%3Dd

много добра изработка, много удобни и изпипани, сториха ми се леко уголемени. Дебна нещо друго тяхно, ама нЕмаааа. Лелел, на мойте колко са им вдигнали цената. Лелелеле, нищо повече на нормални цени не ми трябва.

И аз имам едни Marc-Shoes - удобни, хубава кожа и най-вече много комфортно се чувствам с тях.

# 309
  • София
искам да си купя тези чао-та.
http://www.javari.co.uk/Ciao-Trendy-Sandal-Platino-15157/dp/B003 … E296%2CB00365E174

Ама нося 37ми, а няма.
Някакъв шанс да са умалени Simple Smile, предварително знам, че не са, ама пак да питам

# 310
  • Бг
Лени, Тренди-тата си отговарят напълно точно. Тези ги бях харесала за майка ми, но това лъскавото на платформата ме отказа, че някой беше получил нещо подобно и сподели, че доста лъскавее.

# 311
 Аз още не съм получила пратката изпратена на 5.05  Confused но някак си поуспокояващо е, че bibi вече е с обувките си  Grinning Ако София получи днес, може би утре и други градове ще се уредят. При нас например сега вече няма следобедна доставка, останала се само тази сутринта и ако все пак моите обувки са пристигнали на централната поща - аз само утре ще ги получа. Ако има какво да се получава де  Mr. Green

# 312
  • София
И аз си получих преди малко моята пратка от 03.05, пусната на 04.05.  Grinning Вчера ходих да проверя и нямаше нищо, но днес сутринта е пристигнала. Simple Smile Много съм доволна, изглежда наистина са се раздвижили нещата, дано всички си получат бързо закъсняващите пратки.  Peace

# 313
Хексе, не мога да ти кажа къде са правени ботите Марк, щото са зазимени ботушите на тавана за сега. Но помня, че и книжка вътре имаше с разни модели, но не ме карай да ходя и да ровя, моля те Simple Smile))

# 314
  • Варна
Хексе, не мога да ти кажа къде са правени ботите Марк, щото са зазимени ботушите на тавана за сега. Но помня, че и книжка вътре имаше с разни модели, но не ме карай да ходя и да ровя, моля те Simple Smile))

Няма, не е спешно.  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт