Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 996
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Хм...добре де, това им е единствената пратка за практиката до момента, която е пристигала в събота ли, хич не мога да повярвам такова нещо...все има или на някого да я оставят (тия от Емпресата), или друго  newsm78 Какво се случва с пратки пристигащи на адреса в съботен ден?

Ивон, питай за всеки случай и доставчика...а има ли име на получател?

# 331
  • София
Пише само за получателя:

Цитат
Signed for by 'OLU' at 08:44 on Saturday 5th May.

Какво е това OLU? Или кой е нямам представа. Sad Не знам дали ще могат да ми дадат повече информация от Ситилинк. Но ще им пиша де.... Но Емпреса определено са силно съмнителни и особено нежеланието им да направят някакво усилие и да помогнат.

# 332
Ивон

ти каза ли на Емпреса за този ОЛУ ? Не знам дали всички куриери им работят като Ситилинк, но точно за тях имам страшни спомени - дори обаждах се на Гъбите когато се оказа, че моята поръчка трябваше да бъде доставена с тях... сайта, от който поръчвах, работи с тях - побъркаха ми с имейли, знаех къде се намира пратката ми във всеки един  момент ooooh! Поводът беше, че при недоставена пратка те правят втори опит и след това връщат обратно, като взимат пари за "повторна доставка" и тези пари сайтът ще вземе от мен  Whistling - 7 лири Mr. Green След 3 имейл аз вече бях готова сама да отскоча до Англия и да си взема пратчицата. Гъбите ми казаха, че са на място в събота и да не се притеснявам, но докато не видях, че пратката е доставена - не се успокоих...
 но пък и мисля, че всички куриери доста добре са запознати с тези адреси и знаят при кого и какво са оставили  Wink

# 333
Простете за любипитството, ама що поръчвате с куриер?

# 334
Заради 20% ДДС на детските обувки аз лично пращам понякога до превозвач.

# 335
Ахааа, благодаря за просветлението Simple Smile)) На мен ми се струва голя разправия това с посредниците и май затова не съм го имала като опция. Но ще го имам предвид.

# 336
  • София
fandango - Не знаех, че е такава политиката на тази куриерска фирма. Добре, че благополучно е получена пратката ти.
На Емпреса им изпратих номера и линка за проследяване, там се вижда кой е подписал. За всеки случай в отделен мейл отново го изпратих на Мариела.  Rolling Eyes

Shamsina - Аз почти постоянно поръчвам с превозвачи, защото доста от местата, от които пазарувам нямат доставка до България или е прекалено скъпа. Т.е. не ми е никаква разправия по принцип, но ето стана.  Laughing Иначе да, заради ДДС-то , реших да ги пусна детските кроксчета до посредника. Но сега тези 7 паунда ДДС, които уж си спестих ще ми излязат през носа.  Crazy

# 337
  • София
Aз ползвам куриер за английското джавари, защото в Бг пощи почти никога не ми идват нещата.

# 338
  • София
... Би ли ми измерила стелката...
Alexa_a, 27 см е дължината на стелката, а 9 см е ширината й при пръстите (UK8=EUR41) Снимки ще направя довечера.

# 339
  • Варна
Ивон, имах подобен случай само че с Бритс, мисля че английските куриерски служби подават грешна информация. Бях поръчала детски обувки на адреса в на Бритс в събота, още същия ден ми излезе проследяването, показа ми че куриерът излязъл да достави пратката. Курсът на Бритс тръгна в неделя, пратката я нямаше там. Чак в сряда ми излезе на проследяването, че пратката е доставена на адреса ... в съботата, когато поръчах. Mr. Green
Да, ама не.

Много благодаря. Имам поръчани 4УК, а синът ми носи 36, дано не са много големи.  Rolling Eyes

# 340
  • Sofia
Ивон, Весе, аз се опитах да се сетя дали нещо ми е пристигало при Е. в събота, но никога дори не съм се замисляла кой ден е. Приятелка имаше притеснение с работното време в събота на Габко и тогава аз си помислих колко хубаво е, че с Е. нямам този проблем (хаха). Чета форума им - пише:
Офиса в Дагнам е с работно време 08:00 - 15:30ч. английско време. Ангажимента по уведомяването на продавачите е ваш! -нищо за деня, само часовете!!! Направих и скрийн шот, да не вземат да го сменят набързо  Mr. Green

Ако се е случило това, което Хексе казва, скоро ще стане ясно, но това изобщо не оправдава пълното безхаберие и липса на комуникация с Е. Ти 'що още работиш с тях ти се чудя  Hug Няма да ги оставяш така!!!  Naughty Naughty Naughty

Сори, че оспамихме темата   bouquet

Днес се надявам да получа пратката си от 05.05. Не ми е голям зор, те хората ще ми върнат парите, но се притеснявам при това започнало забавяне/губене, да не ни секнат безплатната доставка. Ей тогава вече силно ше ме заболи Sad

# 341
  • София
Ивон, Весе, аз се опитах да се сетя дали нещо ми е пристигало при Е. в събота, но никога дори не съм се замисляла кой ден е. Приятелка имаше притеснение с работното време в събота на Габко и тогава аз си помислих колко хубаво е, че с Е. нямам този проблем (хаха). Чета форума им - пише:
Офиса в Дагнам е с работно време 08:00 - 15:30ч. английско време. Ангажимента по уведомяването на продавачите е ваш! -нищо за деня, само часовете!!! Направих и скрийн шот, да не вземат да го сменят набързо  Mr. Green

Ако се е случило това, което Хексе казва, скоро ще стане ясно, но това изобщо не оправдава пълното безхаберие и липса на комуникация с Е. Ти 'що още работиш с тях ти се чудя  Hug Няма да ги оставяш така!!!  Naughty Naughty Naughty

Сори, че оспамихме темата   bouquet

Днес се надявам да получа пратката си от 05.05. Не ми е голям зор, те хората ще ми върнат парите, но се притеснявам при това започнало забавяне/губене, да не ни секнат безплатната доставка. Ей тогава вече силно ше ме заболи Sad
Емпреса не приемат в събота - всичките ми пратки от H&M все пристигаха в събота и в проследяването се отбелязваше, че няма никой на адрес, доставяха ги в понеделник  Peace

# 342
  • София
Дали някой е взимал такива Ciao Trendy  http://www.javari.co.uk/Ciao%20Trendy%20Junior%20Sandal%2016077/ … 3EVYWM,B004XG8J1E
Дали стават за слабо краче? Thinking Гледам от пред по никакъв начин не се регулират. Confused

# 343
Имате ли впечатления от тези? По таблицата излиза, че съм точно за размер 6 (по принцип съм между 5 и 6), ама много им нямам вяра. А моделът е такъв, че трябва да е точно по крака  Thinking

# 344
  • Бг
Alexa_a, 27 см е дължината на стелката, а 9 см е ширината й при пръстите (UK8=EUR41) Снимки ще направя довечера.
Аганка, благодаря   bouquet.
И да се похваля поръчката ми от немско вече е при мен  Simple Smile. Пусната е на 11.05, изпратена на 12.05 и вчера беше в Бг. Този път бяха много бързи.
Получих ето тези ботуши, но още не съм ги отворила да ги видя, че съм на работа.

Иначе ето тези джапанки, и това портмоне са още в поръчката. Портмонето успях да го видя  Laughing, хубаво е, мека кожа, малко по-големичко от колкото очаквах, но ще си го ползвам с удоволствие, естествена кожа го дават да е.

Хексе мисля, че питаше къде са произведени Марк-а, малко по-късно като ги отворя ще мога да пиша дали има такава информация на моите или не. Поне на кутията не успях да видя да пише.

Някой ако иска размери да казва, снимки евентуално ще мога да кача след работа.

Общи условия

Активация на акаунт