Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 985
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Влизам да мрънкам!  Crossing Arms
Влюбена съм в тези сандали, но пустите французи, нито ги намалят нито пускат код. Confused

http://www.javari.fr/Karma-Morokoi-282-Sandales-femme/dp/B006GCA … A59W%2CB006GCE4BC

Heart Eyes

# 346
Хексе

С NEWJAV10  не става ли? Друг май няма сега Confused

# 347
  • Варна
Хексе

С NEWJAV10  не става ли? Друг май няма сега Confused

Става, ама ми е малко намалението.  Laughing

# 348
  • Бургас
Тези детски кецки някой ги беше получил преди време. Отговарят ли си на номерата?

# 349
Хексе

То намалението винаги е малко  Joy Обаче французите бият по цените всички останали  Whistling И никакви евтини обувчици не пускат като беше през зимата  Crossing Arms

Аз още нищо не съм получила от Англия... не губя надежда, но вече леко взе да ми писва Mr. Green

# 350
  • София
Аз все още си чакам отговор, за да видя дали ще проверят и реагират. За мен Емпреса носят цялата отговорност, защото никъде не са предупредили, че офисът не работи в събота, също така аз имам доказателство, че пратката ми е получена при тях. Четох за случаи с Габко - подобни случаи, уж куриерски служби писали, че са доставили пратки при тях, пък пратките ги нямало и Габко са подали жалби до куриерските служби т.е. поемат си отговорността, а не оставят потребителите си в България да се оправят. Също в общите условия на друга посредническа фирма четох, че при наличието на тракинг номер и доказателство, че пратката е приета в техния офис те носят отговорност, ако пратката изчезне и т.н. Така постъпват коректните фирми, да видим Емпреса.

Разбира се, благодаря на всички, които се включиха тук. Обсъждането на този случай наистина вече се причислява към спам, така че няма да пиша повече в тази тема за това.Simple Smile Писах, защото се чудех дали да не се обърна към Джавари, да обясня, че не знам на кого е предадена пратката от куриерската фирма,  тя не е стигнала домен, но ...май няма много смисъл.  Thinking

# 351
  • Пловдив
Alexa_a , моля те за подробности за ботушите и снимки (ако може  Embarassed). Тези съм си ги набелязала, но си мисля, че горе ще ми са широки. На мен  тези балеринки N 39 са ми леко големички и се чудя за ботуш 39 или 40 да поръчвам (стъпалото ми е 25 см).

# 352
Влизам да мрънкам!  Crossing Arms
Влюбена съм в тези сандали, но пустите французи, нито ги намалят нито пускат код. Confused

http://www.javari.fr/Karma-Morokoi-282-Sandales-femme/dp/B006GCA … A59W%2CB006GCE4BC

Heart Eyes
мммм жестоки са, червените ми хванаха окото, дано скоро ги намалят да си ги купиш
аз имам подобни бели, но лятото от двете счупвания ми се подуват много краката и не мога да ходя на ток  Confused беличките ми са като нови  Confused

# 353
  • Бг
Alexa_a , моля те за подробности за ботушите и снимки (ако може  Embarassed). Тези съм си ги набелязала, но си мисля, че горе ще ми са широки. На мен  тези балеринки N 39 са ми леко големички и се чудя за ботуш 39 или 40 да поръчвам (стъпалото ми е 25 см).
Нямаш проблем никакъв, и мерки, и снимки ще дам, само да се прибера.
Аз да ти кажа принципно обувки нося от 37-ми номер до 39-ти номер, зависи от обувката, като болшинството са ми 38-ца. С широк крак съм. За тези много се чудех 38-ца или 39-ка да си поръчам и след дълги колебания пуснах 39-ка. Довечера като се прибера и ги премеря ще дам отзиви и как са - точни, умалени или уголемени.
Мен пък ме притеснява, че горе може да са ми тесни  Blush, споменавала съм, че съм с доста широк прасец.
Само едно ме е яд, че не ги поръчах по-рано като бяха 45 евро, но нищо де, то не се знае дали ще се вмъкна, че да съжалявам.

# 354
Отдавна не съм влизала  Embarassed , та питането ми е да не съм изпуснала някой код  Rolling Eyes

# 355
Такаааа трябват ми обувки цвят по-тъмен от сьомгата Mr. Green или някакво вишнево леко Thinking
Хелп Hug

Аааа и да са равни и да не са скъпи Mr. Green Отдавна май не съм си поръчвала и ...викам да сформирам нещо Blush

# 356
  • София-Лагера
Получих си Трендитата Heart Eyes
Страхотнииииииии

# 357
Деси,кои Трендита?

# 358
  • Sofia
Получих си Трендитата Heart Eyes
Страхотнииииииии

Стига вече дееее, от тях нямаше 3-ка от никой цвят  Cry
Sparkling, от ТЕЗИ

# 359
  • София
Днес си взех тези http://www.javari.co.uk/dp/B00365DXWS?ie=UTF8&ie=UTF8 - изпратени на 14.05.Много са хубави UK 11(30) стелка 19 см.

Общи условия

Активация на акаунт