Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 962
  • 735
  •   1
Отговори
# 435

sasi6, всичките съм ги изгледала, повечето си изглеждат детски, а аз не съм забосяла само да взема. Точно този модел, дето Always in Love (пфуй, че дълъг ник  Mr. Green) и Desi_2 показаха исках.
Тези все пак са си хубави, ще ги помисля малко, но за беда снощи си броих кутиите с кецки  Crazy

Не те подтиквам,ама на мен те най-не ми изглеждат детски. Имах почти същия модел Рийбок .

# 436
  • Sofia
Да, класически модел маратонка си е  Peace

# 437
  • Бургас
До кога важеше кодчето за англ. Javari?

# 438
До кога важеше кодчето за англ. Javari?

28-mi Peace мисля newsm78

# 439
  • Бургас

bouquet

# 440
А кое е кодчето?

# 441
# 442
# 443
  • София
Поръчах тези Kangaroos 7УК:
http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_1_5/279-0621556-5890033 … _8%26pageCode%3Dd

Чета ревюта за марката , че са умалени. Някой да е поръчвал и да каже със сигурност как са ?
Платих ги 28 лв, ако някой ги иска, да ги оставям, иначе ще ги сменям с по-големи!

Абсолютна истина! Умалени са с един номер! Дойдоха ми белите, УК6, малки са, дори бяха разшити, върнах им  ги. Peace

Иначе получих страхотни ботуши за есента от немското- Формарина,удобни и перфектни- просто отвсякъде...!  Simple Smile

# 444
Отказах ги тия Kangaroos .Имам потвърждение за отказа.След колко време банката отблокира сумата?

# 445
Когато връщате стоки, как изпращате пратката - препоръчана е ясно, но дали е по-сигурно, ако е и с обратна разписка?

# 446
Когато връщате стоки, как изпращате пратката - препоръчана е ясно, но дали е по-сигурно, ако е и с обратна разписка?

Аз изпращам винаги с номер за проследяване, не съм сигурна как се казва точно - препоръчано или нещо друго. Така е най-сигурно, естествено малко се оскъпява.  Peace

# 447
ВечеПетя

В темата за ибей имаше доста оплаквания, че момичета никога не са получили обратна разписка  Confused Аз пращам само препоръчано - до сега всичко пристигало на време. Не знам какво правят Роял мейл, но в нашето забавяне на поръчки имат пръст и те. Точно по тези дати имаше банк холидей - вече го писах някъде  Crazy така че...  Не знам какво да мисля вече  Whistling

# 448
  • София
http://www.javari.co.uk/Ciao-Trendy-shoes-handbags-accessories/s … 39%26pageCode%3Dd

от тези дали 3 е номер 36 ? ако има някой би ли измерил стелката  bouquet

# 449
Мерси, момичета   bouquet Значи само препоръчана ще бъде. Аз до немското ще пращам; дано са им читави пощите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт