Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 905
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Момичета, отговарят ли си Кickers?
Харесала съм си тези

# 511

Момичета, отговарят ли си Кickers?
Харесала съм си тези
Имам тези гуменки Кickers от миналата година http://www.javari.co.uk/dp/B00359GQBA?ie=UTF8&ie=UTF8 - умалени са с 1/2 - 1 номер. Поръчах UK3, аз нося 36 номер, стискат ми. Щерката е 35,5 - на нея са и добре

# 512
За Есприт четох, че си отговарят на номера и съм се зачудила на тези. Ако вярвам на таблицата, няма да се побера с крак 24.5... Някакви впечатления от тях или нещо подобно от марката?

# 513
  • Sofia
Момичета, моля за малко помощ Praynig За какво вземаха 1 евро от сметката от АМАЗОН и ДЖАВАРИ?

# 514
Момичета, моля за малко помощ Praynig За какво вземаха 1 евро от сметката от АМАЗОН и ДЖАВАРИ?

Проверяват картата.

Мисля, че само ги блокират, не ги теглят

# 515
  • Sofia

Проверяват картата.

Мисля, че само ги блокират, не ги теглят

Тоест еднократна проверка, надявам се? Рових във френското джавари и промених параметри на профила, в немското и ук не съм имала такава такса, доколкото помня

# 516
  • зад парка
Има намалени летни и пролетни модели в английския сайт /то пък една  пролет при нас.../

# 517
  • София
HRISY благодаря...
Още повече ме хвърли в чуденка...

# 518
Днес последно трябваше да дойдат Кроксовете. Ми няма ги. Писах, че си искам обувките, а не да ми връщат парите. Тези поне са налични все още. Confused

ПП. Веднага отговориха, че ги пращат отново! Вече имам и ордер. Тези хора са просто невероятни напоследък!

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 11:56 от Бижy

# 519
 На мен също ми пращат нов чифт  Grinning Няма нищо в пощата, проверих сутринта и писах на джавари. И аз вече имам нов ордер, и за сега малко се успокоявам,че може би вторите  ще стигнат до мен. Обаче този път са ми пратили последен чифт от Руби Шу, така че по-добре този да не се губи по пътя  Whistling

# 520
  • Sofia
На мен ми връщат парите, че моите бяха единствен чифт мой номер  Rolling Eyes А пратките ви от 19ту април появиха ли се - поне някои?

# 521
Моята поръчка от 21 април,така и не пристигна.Парите ми ги върнаха отдавна.Нямам нищо против да ги получа,ама надали.Ето тези:http://www.javari.co.uk/dp/B004WNBDH0?ie=UTF8&ie=UTF8.Не знам защо не ми ги изпратиха отново,може би защото бяха 17 паунда.

# 522
И аз получих Бимбитата. Ако на някого му трябват размери за №31, да казва.
Страхотни са! Може ли да измериш колко е дължината на стелката горе-долу?! Юк 13 ли поръча за 31?

# 523
И аз получих Бимбитата. Ако на някого му трябват размери за №31, да казва.
Страхотни са! Може ли да измериш колко е дължината на стелката горе-долу?! Юк 13 ли поръча за 31?
Ронка аз получих УК 13 и са 32 номер, сега ще са ни големи но на пролет ще са екстра Peace

# 524
  • зад парка
Така и не получих поръчката от 5-ти май. Направиха ми нова заявка от Javary . Чакам я следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт