Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 911
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
В немското дж. Има голямо намаление на обувки Josef Seibel - повечето са зимни модели, но качеството им е превъзходно  Peace
аз пък имам код за проследяване в DHL, но като го въведа и пише, че няма такава пратка  newsm78

# 526
 Confused С една дума да пиша, че си искам парите, че моите сандалки бяха единствени май  Cry
 Cry Cry а така им се радвах, че ги "хванах".

# 527
  • Варна
В немското дж. Има голямо намаление на обувки Josef Seibel - повечето са зимни модели, но качеството им е превъзходно  Peace
Може ли линк, че нещо не намирам намалени модели /мъжки имам предвид/.

# 528
  • Варна
Моите, които ги смениха от предната непристигнала дата, са пуснати на 5 май и познайте дали съм ги получила...
Ще пиша, ама предполагам какво ще ми отговорят. Crossing Arms

# 529
  • Бургас
А тези според вас дали са добри.

# 530
Това са всички мъжки обувки на Josef Seibel - с и без намаления. Те не са от най-евтините марки по принцип.

# 531
  • Варна
Аз получих кроксчетата, добре, че поръчах по/големите номера, сега са перфектни. Имам 6/7 и 10/11. Ако някой иска размери - насреща съм  Simple Smile

Поличух и тези Бимбита, размер UK11, може би до есента ще са добре, ако не напролет Simple Smile Готини са много. Аз ги взех за 10-на паунда де.

# 532
  • Бургас
А тези според вас дали са добри.

Тези ги получих миналата седмица май.
Много са хубави, но не са подходящи за тесни крачета.
Моите са в Размени-те, сега се сетих, че трябва да отразя, че вече не са за там.

# 533
  • София
Аз получих кроксчетата, добре, че поръчах по/големите номера, сега са перфектни. Имам 6/7 и 10/11. Ако някой иска размери - насреща съм  Simple Smile

Поличух и тези Бимбита, размер UK11, може би до есента ще са добре, ако не напролет Simple Smile Готини са много. Аз ги взех за 10-на паунда де.

Toni_baraboni, честити придобивки  Hug
Аз ще помоля за стелка на кроксчетата и на двата размера, че сме някъде по средата ...
Ти за 6/7 поръча 6-ца, а за 10-11 10-ка, нали?
Благодаря ти предварително   bouquet

# 534
  • Варна
Това са всички мъжки обувки на Josef Seibel - с и без намаления. Те не са от най-евтините марки по принцип.
Така ги подредих и аз, по марка, но изобщо не виждам намаление /освен съвсем малко на десетина чифта/, затова се зачудих дали пък не гледам където трябва...

# 535
  • Пловдив
 Peace и аз още си чакам поръчките от злополучните дати, но се въздържам да им пиша,че не ми се занимава с евентуално изпращане на повторно получени.
 Rolling Eyes Ако ми се наложи да връщам двойно доставени обувки за чия сметка е? Би трябвало те да си поемат пощенските - ние достатъчно търпеливо ги чакаме  Crossing Arms

# 536
Rusalka:)

ти можеш да откажеш да ги вземеш - точно за това те ще ти помолят в писмото си  Peace Само ще препоръча да погледнеш добре ли е залепена бележка за връщане... Тази зима са ми върнали отказан от мен колет до Англия от разпределителен център в София, защото  бланката за връщане беше закрепена с едно мило кламерче  ooooh! И разбира се кламерчето падна по трасето и колета ми беше върнат, та пак го отказвах. Втори път бланката беше залепена с тиксо, от тези - най-теснички  Crazy Ако ще ми дойдат и двата чифта - ще нося със себе си широко тиксо вече  Whistling

# 537
Peace и аз още си чакам поръчките от злополучните дати, но се въздържам да им пиша,че не ми се занимава с евентуално изпращане на повторно получени.
 Rolling Eyes Ако ми се наложи да връщам двойно доставени обувки за чия сметка е? Би трябвало те да си поемат пощенските - ние достатъчно търпеливо ги чакаме  Crossing Arms
Те пишат да откажеш получаването и така се връщат за сметка на пощите, ако случайно дойдат запиляните обувки по някое време.
Ама като чакаш и не им пишеш, може да свърши твоят модел, цвят, номер и ти остава единствено да ти върнат парите, щото няма да могат да ти ги пратят отново. Пък ние обикновено много си искаме обущенцата... Laughing

# 538
  • Варна

Toni_baraboni, честити придобивки  Hug
Аз ще помоля за стелка на кроксчетата и на двата размера, че сме някъде по средата ...
Ти за 6/7 поръча 6-ца, а за 10-11 10-ка, нали?
Благодаря ти предварително   bouquet

Да точно така ги поръчах. Стелката на 6/та е 14,5-15см, a нa 10-та е 17см.

# 539
  • Пловдив
Бижу, fandango,  bouquet Ще им пиша!

Общи условия

Активация на акаунт