Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 039
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Мда, виждам. "Нямам нищо против хомосексуалистите, ама да не са ми пред очите".

Изобщо не съм съгласна.

# 136
  • UK
В случая Тийл'к трябва да е огромен мрачен тип, който не говори много и може да те ступа. За такива роли ли са подходящи чернокожите актьори? Simple Smile На мен просто не ми прави впечатление расата, не става дума за възприемане изобщо. Онзи ден забелязах, че един от главните герои в любим мой сериал, е цветнокож. Изобщо не ми е направило впечатление, не съм го мислила за бял, просто за мен е все тая какъв цвят е кожата му. Да не говорим пък какво бих направила с Тай Дигс, ако ми попадне, въпреки огромната ми любов към жена му. Simple Smile

# 137
  • Атлантис, Галактика Пегас
Виж сега... говорим за Ланселот, за Англия отпреди стотици години, откъде би се взел там чернокож- благородник??? Да съгласна съм че е възможно да остане в Британия от онова време остатък от някой римски легионер, който е съвсем възможно да е бил чернокож, но за толкоз ярко изразен чернокож трябва всички му предци да са такива... тук ще задълбая в генетика но...  улавяш ли ми мисълта???  преди секунди направих експеримент и показах снимка на мъжо и малкия ми син реакция горе долу беше еднаква, единия се изрази е.... и тд  hahaha другия просто се плесна по челото, видимо защото е на 12 години и няма цветущ речник  Mr. Green на 12 години но обожава история на Рим...  Rolling Eyes

# 138
  • UK
Аз разбирам идеята, че Ланселот няма как да е бил цветнокож, имам предвид, че не е редно изобщо да забелязваме разликата в цвета на кожата като цяло.

# 139
  • в сърцето на един мъж...
Е, как може да не я забележиш? Колкото и да не си расист? Аз например нямам нищо против Румпел да е чернокож, отива му ролята - да е мрачен, все пак е магьосник, или Шапкаря, ама Ланселот, дето сите англичани са били бели, бели, та чак прозрачни, още повече като се има предвид, че е близък с Езерната фея, малко кофти да е цветен Peace

# 140
Е, как може да не я забележиш? Колкото и да не си расист? Аз например нямам нищо против Румпел да е чернокож, отива му ролята - да е мрачен, все пак е магьосник, или Шапкаря, ама Ланселот, дето сите англичани са били бели, бели, та чак прозрачни, още повече като се има предвид, че е близък с Езерната фея, малко кофти да е цветен Peace
именно  Peace и както Мирел отбеляза аман от политкоректност  ooooh!

# 141
  • UK
Ами... Може, изобщо не ми прави впечатление. Разбирам идеята, че не е особено средновековно британско, но това не е исторически сериал, в края на краищата.

# 142
Ами... Може, изобщо не ми прави впечатление. Разбирам идеята, че не е особено средновековно британско, но това не е исторически сериал, в края на краищата.
сериала е за приказки, легенди, легенда за Ланселот не ми се връзва с чернокож и толкоз.  Peace Wink

# 143
  • UK
Ако принца на Снежанка беше цветнокож, какво щяхте да приказвате?

# 144
Ако принца на Снежанка беше цветнокож, какво щяхте да приказвате?
не знам... зависи... от артиста, от представянето му

# 145
# 146
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка приказките в основата си създадени в Европа. Промяната на такива ярки образи, които са "набити" в главите ни в техния си "бял" образ ми е странен. Не че това ще ме спре да гледам сериала, просто не го приемам.

# 147
В крайна сметка приказките в основата си създадени в Европа. Промяната на такива ярки образи, които са "набити" в главите ни в техния си "бял" образ ми е странен. Не че това ще ме спре да гледам сериала, просто не го приемам.

Peace абсолютно  Hug

# 148
  • София
Miriel - споделям мнението ти и аз Ланселот черен не мога да прима...и то именно както казваш защото приказките са си европейски, просто тук по онова време расата е била такава, както и Покахонтас ако  сложет японка няма да я приема насериозно.... Wink

# 149
  • в сърцето на един мъж...
Аз нямам нищо против принца да е черен, даже имам и няколко образа в главата си Mr. Green Просто като се прави нещо, поне малко от малко трябва човек да се придържа към основната идея, не за друго. Даже и да не е исторически достоверно, просто да е близко до основната приказка, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт