Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 061
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
След чернокожия Орфей нищо повече не може да ме изненада.  Tired

# 121
# 122
  • Атлантис, Галактика Пегас
И разбира се - черен Ланселот. Аман ooooh!

hahaha hahaha hahaha

# 123
  • UK
Не разбирам проблема с черния Ланселот.

# 124
Ами някак черен Ланселот не ми се връзва с образ

# 125
  • в сърцето на един мъж...
Нищо де, ти пък сега - ще го изрусят и готово Mr. Green

# 126
  • София
Приказките не са това, което бяха!
Особено пък в този сериал. Wink
Затова си го харесвам и броя дните вече. Heart Eyes

# 127
  • Разпиляна във въображението
На мен лично ми писна от политическата "коректност" в сериали и филми. Като черната Гуинивър, която и май е слугиня, в друг сериал. Все едно в "черните" филми се спазва политическа "коректност". Много съжалявам, но хич не ми допада.

# 128
На мен лично ми писна от политическата "коректност" в сериали и филми. Като черната Гуинивър, която и май е слугиня, в друг сериал. Все едно в "черните" филми се спазва политическа "коректност". Много съжалявам, но хич не ми допада.
Съгласна съм  Peace

# 129
  • UK
Аз пък изобщо не съм съгласна. За мен това не е "политическа коректност". Аз лично виждам това като опит да се възпита възприемането на различния цвят на кожата като нещо нормално, без да се делим на "бели" и "черни". Радвам се и на междурасовите двойки в сериалите, надявам се да успеят да убедят повече хора, че това е нормално. Аз лично за себе си изобщо не забелязвам цвета на кожата на хората, изобщо нямаше да ми направи впечатление, че Ланселот е чернокож.

# 130
  • в сърцето на един мъж...
Е то хубаво расовите различия да се преодолеят, ама някак и есенцията на историята да се запази все пак Wink На тоя рус бозав Ланселот, не му ходи да е черен. Виж нещо друго можеше да го оцветят, ама точно той...

# 131
  • Разпиляна във въображението
Нищо против цветнокожите, или която и да е раса. Всички сме хора. За мен това е политическа коректност, няма да се изненадам, ако има някакви неписани правила за филмите, която да се спазва.

# 132
Нищо против цветнокожите, или която и да е раса. Всички сме хора. За мен това е политическа коректност, няма да се изненадам, ако има някакви неписани правила за филмите, която да се спазва.
След чернокожия Орфей нищо повече не може да ме изненада.  Tired
Както много точно вече беше отбелязано.... но.... лично на мен не ми харесва. Остана и Рет Бътлър да го направят черен.... или самия Артур  Crossing Arms ooooh!
и аз нямам нищо против цветнокожи, дори си имам такива  във виртуални приятели  Peace но всяко нещо си има мярка

# 133
  • UK
Мда, виждам. "Нямам нищо против хомосексуалистите, ама да не са ми пред очите".

# 134
Мда, виждам. "Нямам нищо против хомосексуалистите, ама да не са ми пред очите".
Не е така точно. Има понятие стереотип, моя стереотип на Ланселот не се връзва с чернокож.  Peace Нормално възприемам Тилк в СГ например, много го харесвам.  Peace Разлика тук идва имено от стереотипа.

Общи условия

Активация на акаунт