Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 42 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Crazy Joy Joy Joy Joy И ти ли си го прибираш като Ването с панделката  Whistling Joy Joy Joy Joy
Само ако носи очна линия hahaha

# 226
Здравейте   bouquet  Момичета настигнах Ви, снощи изгледах и 4 епизод, който не ме очарова особено, очаквам 5-ти да е по-добър. Тази Бел хич не ми харесва. Ще е интересна срещата между майка и дъщеря,  кой знае какви бури ще се развихрят, нали Реджина си върна силите. Доколкото разбрах от вас ще се опитат да съживят възлюбения на Реджина, този който майка й уби нали? Пожелавам Ви приятен и спорен ден!   Nature Sunny

# 227
  • КиТ

Crazy Joy Joy Joy Joy И ти ли си го прибираш като Ването с панделката  Whistling Joy Joy Joy Joy
Само ако носи очна линия hahaha

Че и с претенции  Crazy hahaha hahaha hahaha

# 228
Промо снимки за еп 6

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.420311654683995.88766. … 063413&type=1

Интересно ,интересно  Thinking

# 229
  • в сърцето на един мъж...

Хм, този в колата с Ема не е ли момъка от "счупения" прозорец?

# 230

Хм, този в колата с Ема не е ли момъка от "счупения" прозорец?

Да ,началото на втори сезон.Много интересни мисли ми навяха тези снимки  Laughing
Скрит текст:
Това явно са моментите  преди да арестуват Ема.Дали това е бащата на Хенри.Ако да ,явно и той е свързан със Сторибрук.А за други избягали от приказния свят ,освен Ема,Пинокио и Бай не се сещам

# 231
  • Разпиляна във въображението
Аз съм спокойна на Капитана. В другата тема съм го оплюла Wink

Хубав Кук. Интересна история около него. Не ми харесва, че е забъркан с Кора, но в този сериал при някои герои като че ли се размиват малко историите. Такова чувство имам.

# 232
  • София
От днес всички мъже с очна линия Crazy

Абсолютно! Останаха ми очите в тия очи, хлъц - магията действа, чак тука я усещам! Laughing

Харесва ми този сезон, нямам забележки и мрънканици, наслаждавам се на гледките, обратите, историйките...За пореден път се възхищавам на Робърт Карлайл, ама пък и неговия образ хубаво го развиха и засукаха Wink  Heart Eyes

# 233
Оставам с впечатлението, че Румпел беше по-изкрейзил първия сезон. В сцената с Реждина, когато говореха за книгата в двореца, и сделката, очаквах всеки момент да се присмее по неговия си начин, да направи някакви щури движения и т.н., както и в другите сценки в предишния сезон. Само как се смееше. Накрая започнах малко да ги разпознавам.

# 234
  • София
Кук все пак е отрицателен герой, защо да не се забърка с Кора. Всъщност видяхме ли Питър Пан някога, че не помня newsm78

# 235
Кук все пак е отрицателен герой, защо да не се забърка с Кора. Всъщност видяхме ли Питър Пан някога, че не помня newsm78

Все още не ,мисля  Peace Но предстои да го видим ,с Робин Худ  Mr. Green
А как мило ми стана на душата като Кук каза ,че поемат към Невърленд.Затова тази сутрин си свалих Питър Пан  Laughing

# 236
  • в сърцето на един мъж...
И накрая ще се окаже, че синът на Румпи е Питър Пан Mr. Green

# 237
  • КиТ
Нищо чудно,понеже нали е изгубено момче  Whistling

# 238
  • София
Е да, ама нали е пратен в нашия свят, тук би трябвало да расте Rolling Eyes

# 239
Тя и Реджина е Злодаида, но видяхме, че има някакво сърце.

Питър Пан трябва да се появи с цяла сюрия деца.

Общи условия

Активация на акаунт