Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 002
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • КиТ
Не са го дали къде трябва да отиде,само предполагат,че е в нашия свят,но нищо чудно нейде да се отклонил  Crazy

# 241
Ох, още не съм гледала, но щом на Нели и е харесал Кук значи 100% и на мен ще хареса. Има страхотен вкус за мъже.

# 242
  • Разпиляна във въображението
Ох, още не съм гледала, но щом на Нели и е харесал Кук значи 100% и на мен ще хареса. Има страхотен вкус за мъже.

И не само на нея.  Whistling

# 243
  • София
hahaha hahaha Това откъде го измисли Mr. Green
Явно имаме еднакъв вкус просто Peace

# 244
Е, да! Еднакво страхотен Joy Joy .

# 245
  • КиТ
 smile3516 Обиждате другите ли сега  Twisted Evil

# 246
О, никога, Плами. И твоите си ги бива Simple Smile . Е, имаш едно лошо попадение, ама... Joy Joy И не говоря за Езра

# 247
# 248
  • КиТ
О, никога, Плами. И твоите си ги бива Simple Smile . Е, имаш едно лошо попадение, ама... Joy Joy И не говоря за Езра

Стефко ли  smile3516

# 249
Много бързо забравихте ловеца, по който въдишахте.  Crossing Arms Mr. Green

# 250
  • КиТ
Не сме Naughty,ма искаме да го гледаме,не да се крие  Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy

# 251
  • в сърцето на един мъж...
Аз Кук не го харесвам, искам си ловеца, ама няма Crossing Arms

# 252
  • София
Много бързо забравихте ловеца, по който въдишахте.  Crossing Arms Mr. Green
Аз въобще не го харесвам него. Ако някой е предизвикал симпатии в мен от мъжете, преди Кук, това е Шапкарят Peace

# 253
Е, тук се разминаваме. На мен много ми харесва Ловецът, но още по-по-най Шапкарят. Голяма слабост ми е още от Клюкарката. И някак си ми се иска да завържат романс с Ема. Почувствах някаква химия между тях, поне ми се иска.

# 254
А фенки на Пинокио има ли?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт