Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 069
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Епизода изгледан .Страхотен - драматичен на моменти и плашещ в други.

Ето го и промото за еп. 6

http://www.youtube.com/watch?v=U49iG0TpXUI&feature=g-all-u

Вече имам още една теория за мъжа в началото на сезона ,който виждаме и тук  Mr. Green

# 271
  • София (Възраждане)
Вече имам още една теория за мъжа в началото на сезона ,който виждаме и тук  Mr. Green

Хм, имаш предвид че го виждаме и в 5. епизод ли? Аз не видях Sad, кой беше?
Епидзодът беше вълнуващ, браво!   

# 272

Хм, имаш предвид че го виждаме и в 5. епизод ли? Аз не видях Sad, кой беше?
Епидзодът беше вълнуващ, браво!   

Не.Има го в 6 епизод  Peace В промото не го показват ,но присъстваше в промо снимките за епизода

# 273
  • Монреал
Готин беше епизода, за какъв дявол му беше на Румпи да озлобява Реджина и да я учи на магии като после станаха врагове?

Ами кажи де  Grinning, ако искаш го сложи като скрит текст само за по-любопитните като мен.

# 274
  • Разпиляна във въображението
А, да, и кой беше този Смий?
От коя приказка е, нещо съм ги позабравила?

Прислужник, или момчето за всичко, на Кук от "Питър Пан"

# 275
Готин беше епизода, за какъв дявол му беше на Румпи да озлобява Реджина и да я учи на магии като после станаха врагове?

Ами кажи де  Grinning, ако искаш го сложи като скрит текст само за по-любопитните като мен.

Слагам  Mr. Green

Скрит текст:
След излизането на снимките ,в които Ема и въпросният мъж са заедно си помислих : това са моментите преди арестуването на Ема.Вероятно този мъж е и таткото на Хенри.А щом и получи бележката от Сторибрук е свързан с приказния свят.А за кои герои знаем ,че са го напуснали : Ема,Пинокио и Бай.Но след като в следващия епизод ще ни занимаят с историята на бобеното зърно и Великана ... дали този младеж е Джак ,който с помощта на стъблото е избягал от Великана и е попаднал в нашия свят.И дали Джак е бащата на Хенри  Thinking
Това са ми мислите  Peace

# 276
  • Монреал
Интересно, мерси че сподели  Grinning
Скрит текст:
И аз си помислих за бащата на Хенри, и че сигурно и той е някакъв приказен герой, обаче не направих връзката с Джак и бобеното зърно

# 277
Интересно, мерси че сподели  Grinning
Скрит текст:
И аз си помислих за бащата на Хенри, и че сигурно и той е някакъв приказен герой, обаче не направих връзката с Джак и бобеното зърно

Ами ще видим,ние си мислим едно ,пък то .... Все пак в едно интервю продуцентите казаха ,че до зимната пауза ,ще сме разбрали кой е този герой а до края на сезона и за таткото на Хенри  Laughing

# 278
  • КиТ
Интересен епизод,не очаквах,че доктора е
Скрит текст:
тоя доктор д-р Франкенщайн Crazy Crazy Crazy
Иначе и аз си мисля,че от промото това е бащата на Хенри,но дали ще е приказен герой  Thinking

# 279
  • София (Възраждане)
Добре де, до този момент има ли някой който не е приказен герой, като се изключи персонажът от първите 3 минути на първа серия от първи сезон. Хенри и Ема също ги броим за приказни герои!

# 280
  • София
Интересен епизод,не очаквах,че доктора е
Скрит текст:
тоя доктор д-р Франкенщайн Crazy Crazy Crazy
Иначе и аз си мисля,че от промото това е бащата на Хенри,но дали ще е приказен герой  Thinking
Защо не очакваше, нали го коментирахме Thinking

# 281
  • КиТ
Много помня  Crazy Joy Joy Joy

# 282
  • срещу двата комина :)))
готин епизод, само че искам да поразплетат малко историята ... само се появяват нови герои, започнах да се обърквам  Mr. Green

# 283
Много ми хареса епизодът. Много динамичен, напрегнат. Само ми е чудно Реджина наистина ли иска да бъде добра? И ако да, то защо запази преди няколко епизода книгата с магиите? Хук е наистина страхотен. Пък за Шапкаря да не говорим! Искам повече сцени с него. Искам Снежанка и Ема да се завърнат. И искам Ема в някаква любовна интрига. Има ли спойлери с кой ще завърти любов? Четох с кой няма, но с кой ще има?

# 284
Идвам да изпляскам Капитан Кук , който в тая серия ми се видя още по-хубав  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт