Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 087
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Изгледан. Готино епизодче, интересно ще ми бъде когато се срещнат майка и дъщеря, кой знае какви бури ще се развихрят, особено след като Даниел го няма и явно Реджина наистина много го е обичала. Аз също искам Ема да се заплете в някоя любовна интрига, защо не с капитан Кук.
Скрит текст:
Ако може Снежанка да и върнат дългата коса, че с тази късата нещо не ми допада.  newsm78

# 286
Здравейте, сега ви откривам  Laughing Аз фенка на Чаровния. /все такъв ми е бил идеала като малка  Blush/
Скрит текст:
Наистина ще се окаже интересно ако Бей е бащата на Хенри. Някъде из сериите давали ли са го  newsm78
Я дайте насам тези снимки на Ема и тоя мъж  Flutter

# 287
# 288
  • Разпиляна във въображението

# 289
 Здравейте за първи път ще пиша в темата, иначе сериала си го следя от първи сезон.   bouquet
  Не знам дали чухте, но заради Санди снимките временно са спрени и епизод 10 ще излезе през януари...
 Аврора и Кук ги свързват, защото са играли двамата в сериал преди години. Между другото знаете ли, че Колин е женен ето я съпругата му:

Смий е най-доверения човек на капитан Кук от приказката.
 Sneak peek от шести епизод:

Втори sneak peek: http://cms.springboardplatform.com/previews/677/video/591073/

# 290
  • КиТ

Не знам дали чухте, но заради Санди снимките временно са спрени и епизод 10 ще излезе през януари...

Верно ли толкова време  Shocked Shocked Shocked

# 291

Верно ли толкова време  Shocked Shocked Shocked

Ами то докато излязат сериите до десети епизод ще мине ноември, но така или иначе щеше да има коледна почивка.

# 292
  • Разпиляна във въображението

# 293
   Спойлери за 8 и 9 епизод :
Скрит текст:
Епизод  2x08 - "В дълбокото"
Кора опитва да открадне компаса от Ема и Мери Маргарет.
Реджина и г-н Голд трябва да поставят в опасност живота на Дейвид с надеждата, че той ще се свърже с Мери Маргарет.

Епизод 2x09  -"Кралицата на Сърцата"
Хук и Кора се изправят срещу Ема и Мери Маргарет в борба за компаса.
Планът на г-н Голд и Реджина е да убият...

# 294
Имаше отдавна едно интервю ,в което продуцентите казаха ,че последният епизод излъчен преди зимната пауза ще е 9 ,така че Санди няма общо с това  Peace Все пак снимките се осъществяват във Ванкувър ,Британска Колумбия ,Канада  Peace и няма нищо общо с Ню Йорк ,източното крайбрежие и засегнатите от урагана места.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 17:37 от диди88

# 295
Страхотен епизод  Wink

Скрит текст:
Ясно откъде е дошла картичката ,само не разбирам как Пинокио я е пратил ,като по това време май още беше кукла  newsm78 Възможно е Нийл да не е свързан с приказния свят ,но пък  от друга страна доста бързо повярва на историята на Август.Харесват ми като двойка  Peace .С Хук също им се получава  Mr. Green Да видим кога Нийл ще се появи в Сторибрук  Laughing

плюс промо за еп. 7

http://www.youtube.com/watch?v=px3hYx6LjW4&feature=g-all-u

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 08:23 от диди88

# 296
Изгледах. Многооо добър епизод! До сега, този сезон, само епизода с Бела ми беше някак не толкова вълнуващ. Пиша си открито, защото вече сме сряда и има субтитри, още от вчера.

Много ми беше сладка Ема, с очилата и това ярко червило. Хареса ми, че най-после показаха историята и. Ние какво си мислехме, а то какво стана. То, всъщност, бащата на Хенри бил от добрите. И то от най-добрите, щом се отказа от нея за да е щастлива и да има добро бъдеще. Сигурно не подозира, че има дете. Интересно как ще развият връзката им. Предполагам, че съвсем накрая вече ще се съберат заедно, като семейство. Но тук идва Хук(или Кук, как е правилно?), който е толкова нечовешки секси, че не знам. Трябва да има нещо с Ема. Просто трябва! Имаше някаква химия, много яко беше. И той всъщност добър ли е, лош ли е? Изиграва ли ги? Thinking И тези сънища на Аурора и Хенри? Това ще да е нещо за финала.

# 297
  • срещу двата комина :)))
и на мен ми хареса епизода, като изключим нечовешко гадните ефекти  Mr. Green все си мисля, че можеше да дат повече пари . Хареса ми историята на Ема и ми е много интересно какво ще стане като се появи Нийл в Сторибрук  Thinking абе изобщо интересни неша ни чакат  Joy

# 298
  • КиТ
Пиша си открито, защото вече сме сряда и има субтитри, още от вчера.

Вторник сме Mr. Green Whistling Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy не се подвеждай покрай аватарната тема  Naughty

Иначе и аз очаквам скоро Нийл в Сторибук Whistling Whistling Whistling Историята на Ема беше интересна,настина си мислих нещо друго,добре,че ни я показаха  Wink Peace
Финала със сънищата също беше  Crazy Ще излезе нещо от това  Thinking

# 299
Плами, разкри ме от раз. Хаха, тая автарна тема ме побърка. Вярно си мисля, че днес е време за игра и сме сряда. Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт