Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 070
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • КиТ
Нещо не ви разграх разговора.. newsm78 Мирел,казваш,че сина на Румпелскин е баща на Хенри? Аз доколкото им спомени,бащата е от мястото от където беше Ема(не си спомням от кой град,дойде)...Т.е обикновен човечец,защото преди Ема,да дойди в Сторибук,си нямаша и идея,че има такова място!

# 76
  • Разпиляна във въображението
Плами

Момичета, ами бащата на Хенри? Дали в новия сезон ще ни занимаят с неговата особа или забравиха за него?
Някакви предположения кой е newsm78

# 77
  • КиТ
Да явно не съм прочела,като хората Blush и тея два поста как ми се получиха newsm78

# 78
Значи Румпел е дядо на Хенри? Така ли?

# 79
Не знам. Просто на прима виста това си помислих.

# 80
  • София
ммм мен малко банално ми идва ако той е бащата...въпреки че...да кажем, ако не трябва реално да преплитат съдби с хората от този свят...защо не....
Въпреки че синчето на Румпел изглеждаше свястно човече, толкова чак да се е пречупил...така или иначе нещо не му се накефих на постъпката на Рупел...магия, та магия, власт, та власт...все едно нещо добро са му донесли.

# 81
Мириел, има ужасно много логика, обаче. И ще е супер яко да е син на сина на Румпел(Бей newsm78). А може въпреки всичко да е бил добър човек, но в кофти връзка с Ема. Знае ли човек как ще ни представят нещата, но няма начин да няма нещо за бащата на Хенри и сина на Румпел в новия сезон. Другото, което ме вълнува, има ли шанс Ловеца да се появи пак? Praynig

# 82
Angel_Dust, наистина е банално и донякъде предвидимо. Изхождах само от "затвореността" на света на Сторибук. Единственото, което ми куца в теорията е, че (докато го напиша, помислих, че май не е много куцо), Румпел явно е проследил живота на Ема, защото е успял да вземе детето й и да го донесе в Сторибук, т.е. трябва да е горе-долу наясно кой е бащата. Но защо пък да е наясно newsm78 В крайна сметка той за момент се заблуди, че Пинокио е неговия син, т.е. той си няма и на представа кой е къде е сина му.

Доколкото четох, Ловецът няма шанс да се върне.

И за бащата на Реджина. Той остана без сърце, но после се съживи, когато Реждина отиде в "Страната на чудасата", или това е станало преди цялата история с проклятието newsm78

# 83
  • На изток от Ада
Аз за ловеца си мисля , че няма да се появи в миналия епозод е само в приказния свят  в миналото така да го кажем . Може да се появи като спомен , но не и пак в Сторибук .Иначе ме кефеше и мен.

Аз се чудя Пиинокио , дали някой ще го съживи пак?

# 84
  • София
е нали ако паднело проклятието щал да се оправи...
за ловеца не мисля, че ще се върне, освен в спомените да се мярка чат-пат, ако продължат със тези спомени изобщо...

# 85
Пинокио със сигурност ще е ключов в новия сезон, а е крайно време да се завърти някаква истинска любовна нишка около Ема Simple Smile

# 86
  • КиТ
Пинокио със сигурност ще е ключов в новия сезон, а е крайно време да се завърти някаква истинска любовна нишка около Ема Simple Smile

И аз на това се надявам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
  • Варна.
Кой е последният епизод? Гледахме вчера 22-ри, още ли има? Rolling Eyes Останах с впечатление, че първи сезон има 22 епизода.

# 88
  • в сърцето на един мъж...
Толкова са, 22 епизода.

# 89
  • КиТ
Всички дружно чакаме 2ри сезон  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт