Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 019
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • На изток от Ада
А знаете ли , че има и друга двойка в реалния живот - Ема и шапкаря

# 106
Верно ли са двойка, щото аз усетих голяма химия между тях в епизода със Шапкаря. А него го харесвам от край време. Но в онзи епизод мислех, че ще се целунат(даже писах и тук Mr. Green

# 107
  • КиТ
ООооо верно се усещаше химията между тях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
  • София
Страшен е Шапкарят, любимият ми мъжки персонаж Heart Eyes

# 109
# 110
И аз следя сериалчето,но по Фокс-а сега и май съм доста по-назад от вас Crazy от къде да си сваля целия 1ви сезон?По фокса от 3 седмици го дават вече.

# 111
  • КиТ
И аз следя сериалчето,но по Фокс-а сега и май съм доста по-назад от вас Crazy от къде да си сваля целия 1ви сезон?По фокса от 3 седмици го дават вече.

Заповядай: тук Hug Hug Hug

# 112
Здравейте! Да се запиша и аз, дано да приемате нови лица !  Simple Smile  Изгледах 1-ви сезон за 2 дена. Сериалчето не е лошо и наистина "зарибява". Много ще ми е интересен 2 сезон- определено има какво още да покажат, има и някои неизяснени неща около приказните герой които вече видяхме...( например- какво стана с принца на Пепеляшка,който изчезна при кладенеца;къде се е "телепортирал" сина на Румпелщилцхен и защо не се върна в града; как Злата Кралица е хванала Белла; какво стана с принцесата която трябваше да се ожени за Чаровния,след като развали магията     от истинския си любим;как изобщо Снежанка и Чаровния стигнаха до сватба,как си върнаха царството...),може би има и още,но за това се сещам в момента. Може и да сте го обсъждали,нямах време да ви чета и се надявам,че не съм досадна...,но на мен би ми било интересно да разбера тези истории, като прибавим и нови истории, очертава се да е много интересно..

# 113
Следях доста сериали, но повечето вече се изтъркаха... Докато този ме очарова, всяка серия е вълнуваща и има нещо ново и интересно. С удоволствие ще се включвам при коментирането на новия сезон, а дотогава ви пожелавам едно вълшебно лято!  Heart Eyes

# 114
  • Разпиляна във въображението
Капитан Кук - Колин О'Донахю

# 115

Заповядай: тук Hug Hug Hug

Мерси  bouquet

# 116
  • срещу двата комина :)))
я да раздвижа темата с малко забава  Joy

# 117
Има ли дата за началото на новия сезон?  newsm78

# 118
Има ли дата за началото на новия сезон?  newsm78

30 септември

# 119
И разбира се - черен Ланселот. Аман ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт