Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 42 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Много добро начало. Яд ме е само, че Ема и Сноу отидоха някъде си и ще ги смятат за врагове. Исках да видя и Пинокио  Crazy. А Филип ми е любим още от лъжкините. Адски секси акцент. Реджина, въпреки цялата и лошотия, я обожавам. Уникална актриса. Най-любимото в този сериал ми е динамичното действие. Не протакат сезони наред да разкрият развръзката. Проклятието се развали още първи сезон, а не до не знам си кой сезон Ема още да не знае нищо(PLL, How i met your mother и т.н.т).

Промото за 2 епизод:

# 166
  • Разпиляна във въображението
Ау, какъв е готин Хук

# 167
Хареса ми епизодчето  Simple Smile Интересни завръзки Party
Сара Болгър (кефи ме още от 'Тюдорите' като Мери  Heart Eyes, а и фамилията й запомних  Laughing) като Аурора, спящата красавица

# 168
Ау, аз такова чудене му хвърлих от къде я познавам тая красавица. Да, страхотна Мери Тюдор. И много хубава красавица Simple Smile

# 169
  • София (Възраждане)
А кой според вас беше мъжът с който започна серията? И кое беше повреденото нещо?

# 170
  • София
Ау, какъв е готин Хук

Ау, smile3508

# 171
А кой според вас беше мъжът с който започна серията? И кое беше повреденото нещо?

Аз си мисля,че може да е синът на Румпел  Thinking Според спойлерите ще узнаем самоличността му преди зимната почивка ( 9 епизод ) .

А "Broken" значеше,че е развалено проклятието.Листчето беше пощенска картичка от Сторибрук  Peace

# 172
  • София (Възраждане)

А "Broken" значеше,че е развалено проклятието.Листчето беше пощенска картичка от Сторибрук  Peace

Их, загубих се в превода значи ooooh!, така е разбира се.
И аз си мисля, че мъжът е Бай или както там беше името на сина на Румпел.

# 173
# 174
# 175
Тегля!   Flutter

# 176
Още не съм гледала епизода ,само го прегледах набързо.

Само ще кажа,че повечето от кадрите в промото за 2ри епизод , всъщност са от 3ти. А аз чаках ли...чаках  Joy

Ето го и него  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=PeHvZ4U29EM

# 177
Епизода беше страхотен! Реджина е невероятна! Crazy Ще коментирам, като повече гледате.

# 178
  • срещу двата комина :)))
и аз изгледах, много ми хареса , интересно ми е какво ще прави Румпи  Twisted Evil

# 179
  • На високо
Аз пък се изненадах, че Кора се появи при Ема и Снежанка. Очаквах да доукраси картинката в Сторибрук .

Общи условия

Активация на акаунт