Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 119
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • КиТ
Плами, разкри ме от раз. Хаха, тая автарна тема ме побърка. Вярно си мисля, че днес е време за игра и сме сряда. Joy hahaha

Знам,аз по какво може да се подведеш  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha То и аз искам да сме сряда  Whistling Whistling Whistling Whistling,но  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 301
  • София
Хук (Hook) е на английски, Kyк предполагам е преведената версия на "кука". Явно се ползват и двете.
Не ми харесва бащата на Хенри, дано да не е този, за който го мислим. Може би има нещо около него, може пък все пак този Нийл да се окаже сина на Голд Thinking
А този искам да го гледам непрекъснато Heart Eyes
И още

# 302
  • срещу двата комина :)))
много е готин тоя Хук, ама не ми се връзва много с Ема  Thinking нещо дърта ми изглежда до него, особено на втория гиф  Mr. Green

# 303
  • София
тя таз Ема изобщо не ми се връзва към целият сериал, някак  не  ми върви нейното лице в тази роля и това си е Simple Smile
иначе серията си беше добра... мн ме заинтригува какво ще развият от съня на дечко и Аурора.

# 304
  • Монреал
Да бе, с тоя сън сега нова мистерия, а също и какво имаше в кутията, която Август показа на Нийл за да го накара да му повярва  newsm78 Иначе Нийл и на мен не ми харесва, но си ходят с Ема.

# 305
  • София
дам, това с кутията също, така от 1 поглед да убедиш някой, че съществуват магии в нашият свят и да го накараш да зареже любимият си.... странно беше...
Иначе Нийл ми е мн неприятен на мен...в кръвта май играеше преди... никак не ми е лицеприятен.

# 306
Ох, аз се измъчих да се сетя къде играеше! Вярно, че в Кръвта в първи сезон! Ужасен беше! Sick

# 307
  • КиТ
Иначе Нийл ми е мн неприятен на мен...в кръвта май играеше преди... никак не ми е лицеприятен.

Баш там,беше убиец  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Рен май се казваше  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 308
  • срещу двата комина :)))

Баш там,беше убиец  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Рен май се казваше  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Рене, той беше главното зло  Joy

# 309
И според мен Нийл много бързо повярва на приказната история около Ема.Да вярваш в магии  е едно ,но посред нощ да ти изскочи отзад някакъв ХаХо и да те убеди от раз .... не ми се връзва  Thinking Сигурна бях ,че е от приказния сят Laughing От Бей до Джак ... но последния ни го показаха като скелет  Shocked

За сънят на Аврора ,Хенри и Снежанка пишеше в чуждите форуми ,че е препратка към Царицата на сърцата.Но дали .... не знам  Peace

# 310
  • София
А, вярно бе, не се сетих за Кръвта, значи оттам ми е неприязънта.

# 311
Когато Пинокио дойде в Сторибрук с мотора, нали имаше същото куфарче ... И в него май носеше книгата?  newsm78 Но чак да повярва човек в магии при вида на една стара книга ...  Thinking Аз си мисля, че в това куфарче може да е имало предмет с някакво магическо сияние, което да е заинтригувало Нийл.  Thinking

# 312
Не беше ли пишещата машина вътре  newsm78 Кой знае ,вярващият може да я вижда в друго амплоа  Laughing

# 313
  • София
Не съм особено впечатлена от епизода. Липсваше ми

# 314
  • Монреал
Скрит текст:
И на ме не ми беше много интересен епизода, единственото по-интересно нещо е за сънят на Хенри и как ще развият историята да направят връзката между двата свята по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт