Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 133
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Снежанка и мен ме дразни, особено с тая къса коса  Sick
Кук и аз искам с Ема.....но пък все си мисля за ловеца...той повече ме кефи Simple Smile

# 331
Ми да си кажа и аз тогава. Все ми е тая с кого ще е Ема, но ако трябва да избирам предпочитам да докарат бащата на Хенри в Сторибрук и да я съберат с него. Искам Хук да си остане лош, а Румпи не го давам за нищо на света. Той ми е най-любим от този сериал. Снежанка и аз не я харесвам, но сметка на това Чарминг е  Heart Eyes, та покрай него търпя и нея. Румпи и Бел ми харесват. Фен съм на Червената шапчица.

Тая Аурора ме дразнеше - радвам се,че няма да се задържи дълго. Муланката също ме нерви - да се маха! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Абсолютно! Twisted Evil

Много ми допада и съюзът между Кралицата и Румпел.

# 332
  • КиТ
Снежанка и аз не я харесвам, но сметка на това Чарминг е  Heart Eyes, та покрай него търпя и нея.

И аз така  Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 333
  • На високо
Румпи и аз не го давам за нищо на света  Wink. Не ми харесва, че са точно в такива отношения с Хук. Все си мисля, че Хук ще пострада при евентуален сблъсък между двамата, пък не ми се иска да загубим хубавото момче. Той и Ема не ми се връзват много като двойка и едва ли ще са такава. Но Ема с никого не ми се връзва, всъщност. Интересно, кой е таткото на Хенри. А аз освен за него се чудя и кога ще се появи сина на Румпелщилцхен - Бей или как там му беше името... Thinking

# 334
Според мен това е таткото на Хенри

# 335
  • КиТ
Да бе те си го показаха  Rolling Eyes Peace

# 336
  • Монреал
Чарминг ми е ужасно лигав и грозен. На мен пък Снежанка много ми харесва, много е сладка. Ема обаче изобщо не ми се вписва в сериала, трябва й една доза в повече женственост и нежност.
Хук го виждам с Мулан - много готина двойка ще излезе от тях.

# 337
  • София (Възраждане)
Злата вероятно има предвид, че Бей е бащата на Хенри, демек че този от снимката е Бей, и аз така мисля, ще е направо разказ с неочакван край ако излезе друго.  #Crazy

# 338
  • София

Хук го виждам с Мулан - много готина двойка ще излезе от тях.
Не може  Twisted Evil. Мулан не ми хареса като открадна компаса, не и прощавам Crossing Arms

# 339
  • в сърцето на един мъж...
Айдее, кво ги натръшкахте всички, нали приказна история, поне някой герой оставете за цвят, де Mr. Green

# 340
Да нищо чудно Бей да е бащата на Хенри.....щом видя какво има в сандъка веднага повярва....следователно може и така да се окаже накрая

# 341
  • На високо
Според мен това е таткото на Хенри

Аз вярно, че напоследък гледам сериалите все в полузаспало състояние  Rolling Eyes, но явно съвсем съм се отнесла, защото останах с вечатлението, че Ема стоя в затвора  твърде дълго за да бъде Нийл бащата на Хенри newsm78..... Иначе, че може това да е Бей, може.

Ей сега прегледах края на епизода "Талахаси" и разбрах къде съм се заблудила. Ема е осъдена на 11 месеца затвор, но тя получи ключовете за колата и направи теста за бременност след два месеца престой в затвора, а не при освобождаването си, както първоначално бях решила.  Hug

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 18:34 от Авлига

# 342
Тя като беше в затвора и направи тест....и там роди Хенри и след това са я пуснали

# 343
  • при палмите и алигаторите,FL
Е как си представяте Кук да убие Румпи. Ония си върна силите все пак, няма да му е лесно ма Кукчо. Обаче ако трябва да жертвам някой, ще се разделя с Румпи, колкото и да го харесвам Wink
, Румпелчо да не ми го пипат Mr. Green, пък и без него светът на приказките няма да е същият Peace

# 344
Злата вероятно има предвид, че Бей е бащата на Хенри, демек че този от снимката е Бей, и аз така мисля, ще е направо разказ с неочакван край ако излезе друго.  #Crazy
Изобщо не съм се и сетила да това.  hahaha  Много досетлива ме изкара.  Hug Мислех си, че Нийл си е най-обикновен неприказен чиляк, но ако се окаже Бей няма да се изненадам. Въпреки че ще ми стане твърде нагласено даже и за приказка.

Айдее, кво ги натръшкахте всички, нали приказна история, поне някой герой оставете за цвят, де Mr. Green
Няма милост. Който не ни кефи - под ножа!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт