Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 199
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Не излиза ли с търсачката?

Пишеш Лана и ти излизат веднага моите излияние в поне три теми  bowuu
 hahaha hahaha hahaha

# 406
# 407

Ще има епизод  newsm78 ?????? Не е ли чак на 10.02 следващия?

# 408
Уф да беееееееееееееееее тъпия Супер Бол и затова няма нищо.
На всичко отгоре моите кончета загубиха  ooooh!

# 409
  • На изток от Ада
Преди 2 - 3 дни изгледах всички серии до сега , не бях гледала от 6 та , та много ми хареса . Всички герои ми харесват . Разбира се най са ми интересни Реджина и Румпел . Определено ще е интересно какво ще стане за напред.
Какво ще играв Роуз Макгоън актирисата я знам от друг сериал и ми хареса доста .

# 410
Какво ще играв Роуз Макгоън актирисата я знам от друг сериал и ми хареса доста .

Младата Кора,
Скрит текст:
да ги видим какво точно са правили с Крокодила

# 411
Мноу ма изнервиха начи  ooooh! И Злата Кралица никак не ни е зла вече, и злата и майка и тя... Франкенщайн с вътрешни терзания, оф...

# 412
Мноу ма изнервиха начи  ooooh! И Злата Кралица никак не ни е зла вече, и злата и майка и тя... Франкенщайн с вътрешни терзания, оф...

Peace

И Ръмпъл и той стана мек като памук, добре че беше сцената с боя над Хук (това няма да му го простя  Naughty ) та да не нападнат Белл, че го е направила прекалено мекушав.

# 413
  • София (Възраждане)
Хора, кой е актуалният епизод, обърках се тотално. Във вбокса намирам само втора част на 13-ти?

# 414
  • при палмите и алигаторите,FL
Хора, кой е актуалният епизод, обърках се тотално. Във вбокса намирам само втора част на 13-ти?
Ако не бъркам, последният излязъл епизод е 12 Thinking

# 415
# 416
Интервю с Джинифър
http://hollywoodlife.com/2013/02/07/once-upon-a-time-spoilers-sn … 1/#comment-787433

Познайте кой се връща за флашбак?

Скрит текст:

# 417
Най-накрая и аз изгледах последните няколко серии. Видях и клипчетата от следващата (мерсаж, Бум   bouquet) очертава се да е доста интересна. Още от Лост си го харесвам Хорхе,  и Румпи извън Сторибрук е гледка, която си заслужава да се види. Много добричък е станал напоследък, чак се учудих, че му се размина на Кук.

Така както аз ги виждам нещата с този катастрофиралия, дето пристигна в Сторибрук, май накрая всички приказни герои ще се обединят за да успеят да се върнат обратно в техния свят като почнат да пристигат тълпите туристи.  Laughing

Много се зарадвах на този, който ще се връща за флашбек.  Heart Eyes

# 418
Когато прочетох новината си умрях от кеф  Party Party Party

Ох нямям търпение вече за нов епизод  Laughing

# 419
  • КиТ
Познайте кой се връща за флашбак?

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт