Виртуална изневяра и последиците от нея....

• 99 783
  • 434
  •   1
Отговори
# 75
И аз като Краси да попитам - той 5 - 6 години си е развявал оная работа из чатовете и сега твърди че ще се спре? Как, като не е успял за толкова време?
Колко време ще издържи преди пак да почне?

И съвета на Северина е хубав - за открит разговор.

# 76
Леле, тоя Пацо голям играч ще излезе накрая, да знаете  Joy Joy Joy
Все едно ние не сме влизали в чат и не знаем, че едно от първите неща, които обикновено се пита е: Какво ще кажеш, нещо кафенце, кино, ала-бала?
Как пък на мене не ми се е случвало нито веднъж някой мъж да пропусне да си поиска среща  Rolling Eyes Само нашият човек с години наред си чати и си шета между другото вкъщи. Жена му дали е усетила през последните тези години, че той я обича?  Shocked
Според мен Пацо си е намерил една свястна жена да го гледа (предполагам само) и е решил да си разнообразява живота (няма лошо), ама са го хванали и сега му е гузна съвестта, затова ни е хванал тука за порода Златна Превъзходна Патица.
Сериозно, жалко е да се случва всичко това, за някои хора е неизбежно обаче, има дори хора, зависими от виртуалните си контакти. Допускам, че нашият герой е такъв. Не съм сигурна обаче дали има адекватно лечение на състоянието...
Изключително ми е интересно обаче на мен, ако жената на Пацо след раждането на второто детенце се стегне след време, и завърже виртуални контакти с млади гарджета и си говори си тях (само си говори, нали такъв е сценарият  Mr. Green) "Снощи пак си мислих за тебе..." и т.н. дали Пацо ще се появи пак тук да обяснява как хората принципно трябвало да прощават грешките. Предлагам също да насърчим съпругата му да праща и снимки по бански на виртуалните си познати, мисля, че Пацо няма да има нищо против и би трябвало да не му пука ама грам сигурно.  Stop
Ние като сгазим лука, обикновено точно така си мислим, но когато ти настъпят със слонска стъпка ТВОЕТО лично его, повярвай ми, изобщо няма да мислиш така.
Според мен Бърди е права за много неща, особено, че ги е и преживяла.
 Peace

# 77
  • Насред хаоса
Гафът си е гаф, но пък щом е имал такива потребности може и жена му да не му е давала достатъчно newsm78
Аре пак тоя рефрен.  ooooh! Не му давала достатъчно ... дрън-дрън. Кви ли не простотии си измислят хората, за да оправдаят собствената си простотия.
Точе, мисля по същия начин. Ако съм на мястото на жена му, ще го накарам да изпита същото, което и аз, по неговия начин. Да видим тогава пак ли ще мисли така.

# 78
La Sombra, ама даже двойно повече да му е гадно заслужава той, то като не ти е на главата, смешно ми е сега, пу-пу, ама кой знае за какъв мега мачо се е представял човекът в интернет, а жена си е представял за "неразбираща кифла" и т.н.  Naughty
Ние с моите дружки като имахме излишно време за убиване в горните класове на гимназията, колко се чатилиии, наш Пацо ще ми обяснява на мене нещата от живота  Joy Joy
Ми, че те женените в тия чатове масово лъжат, че са ергени с тяло на Аполон и какви ли още не глупости. Ама най-много ме изуми мене всъщност, добре де, той ако е бил честен в тия чатове, какви са били тия жени неговите виртуални приятелки, хем знае, че отсреща има жена, която може да бъде наранена, хем пак се натиска 3-4-5-6 години да му е виртуална приятелка. Почти съм сигурна, че е лъгал и двете страни, а ако не е лъгал, че е женен, изобщо да не ми ги хвали виртуалните си приятелки. Това е правило номер едно на всяка свястна чатърка: с обвързан мъж, еле пък с женен никакви такива.  #Cussing out Пацо, четеш ли? Кажи им на твоите дружки, че си женен, не се прави...  Mr. Green
Абе цялата история намирисва доста де, само за финал ще спомена една забавна случка:
един субект така лъжеше едната ми дружка 1-2 месеца, оная нашта беше лапнала здравата, и както и да е. Накрая не знам как стана, уговориха си среща, мъжът беше толкова настоятелен, от Виена чак й звънеше, а там си имаше жена и 2 дечица. Дойде специално до София да се срещат, а ние за награда дадохме 20 лева на двама травестити (преди обикаляха по бул. Христо Ботев в София, леле колко сме били малки  Laughing Laughing). Инструктирахме двамата травестити какво да му говорят, че единият е Петя, а ние заехме стратегическа позиция с един бинокъл на 100 метра от тях и съответно умряхме от смях  Joy Joy Joy Е, жененият кръшкач повече не чухме нищо за него.
Мисля, че на Пацо му трябва точно това. Ох, пак се паля аз много, ама много ме е яд на такива хитреци, направооо... Дано Господ даде мъдрост на жена му да се оттърве и да си намери някой добър мъж, който ще я цени. Защото има и такива!
Ай, лека ви нощ, момичета.  Laughing  bouquet

# 79

Дано Господ даде мъдрост на жена му да се оттърве и да си намери някой добър мъж, който ще я цени. Защото има и такива!

Големи умници имало тук  newsm78.. и някой добър мъж ще я носи на ръце с тези деца.. вервайте си!!!  Crossing Arms
То затова се изписаха 200 страници в търсене на истината..

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637686.0

Такова мислене ви докарва проблемите.  Wink

# 80

Еее, Соте, с такива комплименти, как да не те почерпи човек едно кафенце  Laughing.
Че и снимката си ми уцелил...  Joy Joy Joy
Ти за Пацовица изобщо не се притеснявай, тя няма да го остави никога! Според мен е странно изобщо, че толкова време не го е усетила какви ги върши. Може да е заета и тя с нещо жената...
А за вторите бракове и добрите мъже, не съм съгласна, ама там ще кажат жените с втори бракове.  newsm68
Ама пък ако теорията ти се окаже вярна и по-добре жена му да си го търпи такъв, не ме кефи изобщо. Определено съм на страната на жена му де,  Mr. Green, и грам не ми е жал за Пацо.

# 81
 Е, сто на сто е лъгал, че не е женен, има си хас.... Joy

# 82
  • БГ
 Аз се чудя дали Соте не е прав генерално и за автора няма да бъде по-печелившо да заеме една по-нагла позиця в стил "Нищо не съм направил, това са пълни глупости, извиних се вече, не откачай и дай да си гледаме детето".
 Защото е много настървяващо грешника да ти се влачи наоколо като настъпено куче, това само насърчава действително да го напуснеш...

това пък мен ме води на мисълта, че е имало нещо и се питам защо не си признава а лъже newsm78
може и да не е лъгал-.......някои жени не се спират от това,че мъжа има брак. newsm78

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 10:56 от Еlla

# 83
  • София
Е, сто на сто е лъгал, че не е женен, има си хас.... Joy

А, що, бившия ми си казваше, че е женен, така успяваше да отсее тия дето могат да му увиснат със сериозни очаквания и оставаха само малките девойчета за иху-аху-то Simple Smile

# 84

Еее, Соте, с такива комплименти, как да не те почерпи човек едно кафенце  Laughing.
Че и снимката си ми уцелил...  Joy Joy Joy
Ти за Пацовица изобщо не се притеснявай, тя няма да го остави никога! Според мен е странно изобщо, че толкова време не го е усетила какви ги върши. Може да е заета и тя с нещо жената...
А за вторите бракове и добрите мъже, не съм съгласна, ама там ще кажат жените с втори бракове.  newsm68
Ама пък ако теорията ти се окаже вярна и по-добре жена му да си го търпи такъв, не ме кефи изобщо. Определено съм на страната на жена му де,  Mr. Green, и грам не ми е жал за Пацо.

Тенкю  Hug.. трогнат съм от вниманието!!!  Hug
Аз пък съм на мнение че всеки мъж се нуждае от подкрепа.. требе да сме солидарни, щото утре може да се окажем в подобно положение!!!  Mr. Green
Този мъж с нищо не е съгрешил.. жена му се впилясва безпричинно.. ами ако тя беше постъпила като него.. голем праз.. и такива познавам.. за справка темата за сайтовете за запознанства..
Не може с лека ръка да черните някой че си чатил с мръсници.. приемете го като като вид опознаване на женската същност.. за да оцениш това което имаш, трябва да опознаеш света около себе си.
Неведнъж съм казвал, че дори изневярата си има преимущества.. че как би научил някоя нова поза без да има коя да ти я покаже нагледно.. опита разбира се, вие ще го усетите най добреLaughing
Лошо ли е мъжът ви да прилага върху вас натрупаният опит.. гарантирам че ще останете изненадани и доволни!!!  Laughing
Ма вие кат гракнете..изневяра та изневяра.. глупости пълни.. всичко е трупане на опит.. та те така и чатенето с непознати убавици.. трупа се богат опит за по добра комуникация с любимата!!!  Joy

# 85
Абе,Соте, правиш се ти на много отворен, ама ако попаднеш не голи снимки на жена си, дето ги е разпращала с години из цялото нет-пространство, разбирай на разни мъже, да точат лиги ....и др. работи ,гледайки я , хич не вярвам да ти е весело и забавно, както сега.   Joy   

А пък ако прочетеш детайлни описания какво им мисли на Убавците ,  как виртуозно може да свири,  и какво би им "причинила" при една среща,съвсем ще ти потънат гемиите....     Mr. Green

Така, че подкрепа-подкрепа, ама все пак не забравяй, че има ДВЕ страни в тая работа.

# 86
Прави впечатление, че авторът го няма.....поне нещо да каже, примерно

# 87
 Не смее да влезе в нета сигурно, особено пък в местО пълно с жени.

# 88
Не смее да влезе в нета сигурно, особено пък в местО пълно с жени.
smile3521

# 89
Соте Соте... живота има утре... не се знае утре кой ще остане до теб...затова Преди всичко трябва човек да е отговорен с това което прави. Защото не е сам вече отговаря за останалите от семейството...Да направи така, че най-близките му да не живеят в несигурност...Да знаят, че винаги могат да разчитат един на друг...завинаги- заедно- доброволно.

добре, че жените сме по- заинтересовани за семейство и дом...та все още се срещат семейни двойки...
И  чуждото като вземе да не връзва -тогава се сетите, че имате жени  до вас и тогава почвате да лазите като препикано мушкото...

Тогава мъжете пак проявяват солидарност......в хоремакя...
преди:
http://search.babylon.com/imageres.php?iu=http://sait-2010.ru/wp … &babsrc=SP_ss
http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images01/53/00321f3a9b9613f75 … 33b9306a586/l.jpg
След:
http://men.---/uploads/tinymce/0073-large-crop.jpg
http://static.standartnews.com/files/articles/114353/f09271b1fcc … ec2a6_552x347.jpg
 Къде е автора? - сигурно жена му е изхвърлила компа..вече... Winkили има забрана за приближаване.. newsm78
ще дойде сигурна съм...ще иде в некой мол/магазин и пак ще пише...обзалагам се... newsm10

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 12:49 от маманет

Общи условия

Активация на акаунт