Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 0
Здравейте!
Предварително се извинявам, че темата ще е от неприятните, но какво да се прави...случват се такива неща за съжаление... Реших да споделя тук, това което ми се случи в брака, търсейки съвет, помощ, споделяне на някакъв опит...Не искам да бъда многословен, за да не се отегчите, така че карам направо ...На 35 години съм, с жена ми сме заедно от 14 год., брак имаме от близо 7. С годините връзката ни може би беше станала монотонна , появиха се проблеми в секса от моя страна, може би някак си тръпката поизчезна, сивото ежедневие може би ни е смазвало..., НО никога не съм преставал да обичам жена си. Преди 6 години ни се роди прекрасно детенце, момче, към което изпитваме огромна любов и полагаме много грижи. Наскоро ни се роди и второ момченце.
Сега за проблема, който имаме ... от около 5-6  години, аз започнах да посещавам сайтове за запознанства, в началото от любопитство, а после явно по навик...Не мога и няма как да пресъздам всички разговори, които съм имал там, но те са от най-невинни до еро-чатове (е, все пак до такива се е стигало изключително рядко, един или два пъти, но са факт). Разменял съм снимки също....Общо взето, подсъзнателно може би съм си изградил някакъв нереален , виртуален свят, в който едва ли не пиша от някое друго аз - ....между другото съм зодия Близнаци, може би затова лесно съм се раздвоил...Създал съм си свят, в който пиша с чужди жени, каня ги на срещи и прочие, но реално това никога не се е случило! През годините никога не съм си представял, че може виртуалното да се обърка с реалното. Тоест, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много държа на жена си и децата ми и ги обичам до болка, и искам да бъда с тях до края на живота си.

Не знам как просто е било възможно да пиша глупости ,а не съм преставал да ги обичам....

Случи се така, че преди около месец жена ми попадна на мейли, които съм разменял с жени. Оттам разбира се лъснаха и сайтовете, в които бях регистриран. Най-неприятното е, че това се случи в болницата, малко преди да ни се роди второто детенце...Предполагам може да си представите....

Оттогава до сега постоянно говорим за това, което съм правил през годините, като аз се опитвам да уверя жена ми, че не съм искал реална връзка или среща, в смисъла на любовна афера, да си имам любовница, да правя секс с чужди жени. Просто всичко беше ограничено в една виртуалност, в която не бях себе си....циничен, вулгарен на моменти, какъвто изобщо не съм! Жена ми естествено не вярва на всичко това и смята че съм търсил връзка извън брака...Аз какво да кажа, в момента каквото и да е, е ясно че не съм в позиция да ми се вярва...

В момента сме пред  раздяла, тя иска да напусна дома ни, плачем постоянно...Аз за нищо на света не искам да се разделям с тях, понеже те наистина са смисъла на моя живот...Почти нямам приятели, нямам семейство..., може би затова нямаше с кой да споделя всичко и съм се обърнал към интернет. 

Осъзнавайки какво се случва сега, заради някакви глупави чатове и писма, аз не мога да си го простя...На път съм да си загубя семейството, заради нещо което никога не е имало значение за мен.

Ако някой е преживял нещо подобно, имал е такива проблеми, нека моля да сподели, само искам да кажа на всички, че дори и един милион часа чат и бродене в сайтове, не може да се равни на една секунда прекарана със семейството, събуждайки се всички сутрин например в едно легло...

Изкажете някакво мнение, може ли да ми се прости, как може да се оправи всичко....За себе си съм решил, че се ПОСВЕЩАВАМ единствено и само на тях, каквото и да се случи!

Ако някой иска да пита нещо, ще отговоря с удоволствие с подробности...

# 1
 • Варна
 • Мнения: 2 038
Разбира се, че може да ти се прости! Разкажи всичко това на жена си, бъди честен с нея докрай, не я притискай, а изчакай да отшуми болката и разочарованието. Можеш да и предложиш да изчака с решението си, да си дадете време да осмислите и осъзнаете ситуацията. Тя ако те обича истински ще ти прости. Може би не толкова бързо колкото ти се иска, но ще се случи.
Обичай я, показвай и го ненатрапчиво и бъди търпелив!
И спокойно, не драматизирайте излишно, деца имате!  Wink

# 2
 • Мнения: 741
Запълвал си някаква потребност. И какво от това?!
Потребност от общуване или нужда да бъдеш такъв, какъвто пред жена си не си можел или не ти е позволявала - забавен, флиртуващ, интересен...
В общуването ви е липсвала емоция, близост, тръпка... и още много други неща, търсил си ги някъде. И защо трябва за това да е виновен само единият - т.е. ти? Бил си верен, това е важно. Държиш на тях - също много важно.
Ако връзката ви е достатъчно силна - всичко ще отмине, тя ще прояви разбиране, ще потърси причините за това твое поведение в себе си - в свои собствени грешки и пропуски, и ще прости.

# 3
 • Бургас
 • Мнения: 6 143
Може да се прости ... и си струва във вашия случай.
Хората и доста по-страшни и непростими неща преглъщат /дали е правилно е друг въпрос/...
Жена ти е разтърсвана от силни и объркващи емоции в момента, както заради самото раждане и обърканите си хормони, така и заради случилото се с теб...
Дайте си време и много си говорете...

Имай тръпение, бъди спокоен, доколкото ти е възможно, и доказвай всеки ден обичта си ... Ако имаш правилния човек до себе си, тя ще бъде оценена и споделена...

п.п. Отделно, за проблемите в един брак/връзка не е виновен само единият ... За да направиш всички тези неща е имало причина/и...

# 4
 • Varna
 • Мнения: 17 557
paco,
прочетох 2 пъти поста, и разбирам че 1 година след сключването на брака, когато жената е била бременна си започнал със сайтовете за запознанства и чатовете. Може би си мислил ,че това е невинно ,не знам,но 5-6 години системно ,че и еро-чатове,
 ако аз ти бях жена... няма да мe видиш повече,както и  децата.
Казвам ти го, защото съм прощавала изневяра и това не е довело да нищо добро. Да, ще кажеш твоето не е изневяра ,то е само неуважение към жена ти .
Тук хората ще те подкрепят , и за това са форумите ...
Но ако всичко е така както си го описал, доста си я закъсал. Дори и да ти прости жена ти,
ще те гледа винаги с други очи, а ти ще знаеш ,че е с теб само заради децата. Съжалявам че ти казвам тези неща,
но ти си мъж и баща виж истината такава каквато е.

# 5
 • Мнения: 0
за мене е изневяра, как може да си пишеш мръсотийки с някоя друга- значи си мислиш за друга. Много е тъпо това с общуването в разни такива сайтчета, просто всеки се изкарва най и се прави на идеален/а, а в реалният живот е доста различен. Много ме дразнят такива хора които посещават такива сайтове макар да имам познати които го правят за да си намерят нещо само за секс Wink

# 6
 • София
 • Мнения: 931
Голяма простотия са за мене тия сайтове за запознанства и винаги съм си мислела, че там се подвизават само отрепки или супер отчаяни типове, които не са способни да общуват нормално. Съжалявам, но това ми е мнението. А защо авторът щом винаги е обичал жена си чака да го хванат, за да спре... може би защото никога е нямало да спре ако не го хванат....

# 7
 • София
 • Мнения: 12 495
Абе ... прощавала съм и аз, ама както е писала Лъки - до нищо хубаво не доведе.
Гнусна работа е това. Уж не са ти важни, уж незначителни, пък 5-6 години висиш там, айде моля ти се, разправяй го това на шапката ми.
Откакто имате деца, ти си избягал от семейството ви, това е истината. Пък ти си намирай каквито си искаш извинения. Факт е, че през половината време не си бил с жена си когато е имала нужда от теб. Тя е тичала по детето и е въртяла домакинството, ти си си висял на компа и си обяснявал, че имаш работа. Преживяла съм го, адски е противно и няма извинение.
Жена ти че ще ти прости - ще ти прости, в това съмнение няма. Аз лично мисля, че ще сбърка, но пък ти можеш да докажеш, че греша.

П.С. И не вярвам, че за 6 години не се е стигнало до реална среща/връзка. Сори.

# 8
 • Sofia
 • Мнения: 9 578
Аз пък не виждам лошо във виртуалното общуване. И напълно вярвам, че и 10 год може да висиш по чатовете и да не стигнеш до реална среща (на принципа "куче, което много лае не хапе"). Както казах и в другата тема за социалните мрежи, виртуалното общуване (каквото и да е) няма нищо общо с реалното. И никога не бих направила драма от подобно нещо, камо ли да се разделя с мъжа си и да лиша децата си от баща заради такава глупост. Но за съжаление не всички жени мислят като мен.
Смятам че мъжете имат нужда от отдушник и нещо, в което да се отделят от ежедневието. Просто мъжкият мозък е така устроен. Има нужда да избяга от ежедневието. Дали ще ходи на риба, ще лежи под колата, ще рита футбол или ще виси в чатовете е все едно и също - отделяне за малко от реалността. Начин за релаксация. И това е биология, не можем да им се сърдим за това. Аз 100 пъти предпочитам да седи в къщи на компютъра, отколкото да се губи целия уикенд за риба. Но това разбира се си е мое мнение.
Към автора.... не знам какво да те посъветвам. Щом жена ти го приема толкова драматично... трудно е да промениш начина на мислене на човек. Единственото може би, което можете да направите (но това при условие че тя има желание да се опитате да спасите брака си) е да потърсите семеен консултант. Когато ти е ядосана и обидена от твоята уста нито ще повярва, нито ще те изслуша обективно това което й казваш. Ако трети (безпристрастен) човек й обясни, че това не е трагедия и защо не е трагедия, шанса да го чуе е много по-голям.

# 9
 • Varna
 • Мнения: 17 557
Savina,
човека казва, че се е стигало до еро-чат.
Не ми казвай ,че ако бащата на твоите деца, от 5-6 години си води еротичен чат с други жени, и това му е, цитирам авторa "навик", ще приемеш това?!
Фактът ,че жена му иска да се раздели, току-що родила,
значи нашето момче не бил мъж-мечта...
При брачен консултант е трябвало да я заведе преди 4-5 години, когато е имал проблеми в секса,не сега когато тя не иска да бъде с него повече.
Жалко наистина.

# 10
 • Мнения: 0
Здравей! Ще ти кажа,че ДА , но само и единствено в името на децата може би бих простила такова нещо.
Но болката и унижението ще останат за цял живот.Съмнението ще ме преследва вечно.Дали ми казваш всичко, дали наистина не е имало нещо реално.Добре, да кажем че тук нямаш интерес да ни лъжеш.Но жена ти може би не ти вярва и има право.Знам изпитала съм го, но събрах смелост и го напуснах- слава богу нямахме деца.И сега отново съм щастлива с прекрасен мъж до себе си!

Аз знам как се чувства една жена след раждане и без да има такива проблеми.Аз самата родих преди 3 месеца.Чувстваш се нежелана, грозна, дебела/ако си качила като мен 30кг  Embarassed /.Гърдите ти текат, корема ти е отпуснат,стрии навсякъде...да не продължавам нататък..но в такъв момент една жена има нужда от невероятна подкрепа, а ти направо си я разбил.Не мога и да си представя какво изпитва или как се чувства в момента момичето.На мен мъжът ми непрекъснато ми повтаря колко съм красива и как изобщо не могат да ми се намажат другите жени на пръста, а като му кажа че съм дебела , ме успокоява , че всеки допълнителен кг допълва красотата и очарованието ми.И понеже в офиса му има основно жени и аз на моменти ревнувам , много ми помага това,че той говори за тях доста пренебрежително без да съм го карала или искала- кокошките от офиса, тази тъпата,  таз‘ пък едно семейство не може да свърти и т.н. И това ме кара да се чувствам доста добре и ме успокоява /знам че не е правилно,но ми е приятно/И даже по улицата като видим някое слабо майче и аз въздъхна-веднага казва-к'во я гледаш тая-ти си сто пъти по-секси от нея Laughing

Така че даже и да ти прости –не спирай да говориш за грешките си.не се прави че нищо не се е случвало.Обиждай и умаловажавай жените с които си си писал.Постоянно и казвай колко я обичаш, колко е красива /но само ,ако го мислиш, понеже след толкова години изневери и аз не знам/-иначе ще усети лъжата и лицемерието.Повтаряй й колко тъпи и грозни са били тези ,с които си писал- отчаяни, разгонени комплексарки...
И ти казвам- не знам на какво се надяваш, но нещата никога няма да са същите.Винаги ще има въпроси  и съмнения.И аз лично не ти вярвам,че ще спреш.Като/ако утихне бурята пак ще намериш начин да си задоволиш болния мозък.Така че, ако наистина обичаш жена си по-добре я пусни да започне нов живот, където може да срещне човек,който я цени и отново да бъде щастлива.С теб никога вече няма да бъде-повярвай ми.каквото и да ти казва.А секса ще е наказание-винаги ще се чуди какви ли извращения  се въртят  в главата ти и за коя ли си мислиш в момента.
Желая ти успех! И дано си искрен и наистина всичко е било само на компютър, иначе не ги заслужаваш!

# 11
 • Мнения: 7
Е не мога да ги разбера тия мъже,дето ще си чатят с някоя докато жена им приспива децата примерно.Говоря от позицията на жена,която е минала през това.Еми ние с мъжа ми сме все още заедно,но не благодарение на него,не съм му простила все още,заблуждаваме се,че бурята е отминала,аз гледам децата,той ходи на работа и дните минават,но аз се сещам от време на време.Може би проблема ми е в това,че не мога да забравя,но като го казвам това,не мислете,че има някакви скандали,просто се присещам и ми е кофти и толкова.Ако жена ти те обича ще остане с теб,но говорете и бъди искрен и честен.

# 12
 • Sofia
 • Мнения: 9 578
Savina,
човека казва, че се е стигало до еро-чат.
Естествено, че ще се стигне. За какво друго да си говорят двама непознати? Нищо драматично няма в това според мен. И няма нищо общо с реална изневяра. И каква е разликата дали гледа ТВ, отишъл е на риба или чати, докато жена му приспива децата? Да сте чули някоя да се е развела щото мъжа й ходи на риба? Де да знам, може и моето да е крайно, но не ви разбирам какво толкова трагично има в това.
И да, моя мъж години наред беше в тези сайтове и съм напълно сигурна, че не ходил на срещи. В един момент сам загуби интерес. И аз също ги посещавах години наред и може би за това разбирам, че това е само безобидно чесане на езици за разтоварване. Изключително рядко води до нещо сериозно и във всеки случай не и ако не искаш. А ако искаш да изневериш ще намериш начин и без сайтовете.
Нищо толкова страшно няма в това, камо ли да е повод за развод. Много по-опасно е да помага на комшийката да си занесе торбите или да обяснява на колежката как работи къмпютъра (което доста жени приемат за нормално).

# 13
 • София
 • Мнения: 12 495
Ми принципно може докато жена му приспива децата, да направи салата и да сипе по една ракийка да седнат после двамата, нали, що трябва да си вее пишката виртуално?
Абсурд ми е да проявя разбиране, дори когато бях простила на бившия ми такова нещо, простих, понеже нямах кураж да си тръгна, а не защото го намирах за нормално. На риба не е ходил, та не мога да направя паралел, ама в рибата не виждам каква е драмата - няма тайни, няма скрито-покрито, няма криене като мишок , няма други жени (поне теоретично де, знаем го вица с пъстървата дето се е обадила, че е бременна  Laughing).
Но нищо нормално няма да имаш паралелен живот, скрит от жена си. Ама абсолютно нищо.

# 14
 • Мнения: 741
Липсвало му внимание на човека. Мисля, че е повече от разбираемо защо го е търсил в Интернет. И в това е хубавото - че не е прекрачвал границите му.
Нямам регистрации в такива сайтове и не бих си правила, но към мъж, на когото са му липсвали много неща, не мога да бъда критична. По-скоро съм критично настроена към жена му, защото зная колко много са важни за съпругът вниманието, разбирането, разговорите, та дори и флиртуването с жена си. Затова и полагам старания в тези неща... Пък и ситият и доволният не търси нещо настрани, ако го има до себе си, нали?!

Общи условия

Активация на акаунт