Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 0
Здравейте на всички и благодаря за изказаното мнение или подкрепа.
Не ми се иска темата да се превръща в спор между вас, понеже всеки има свои разбирания и схващания за нещата от живота, всеки има минало и добър / лош опит. Така че уважавам и благодаря за всяко изказано мнение.
Удивително за мен е че сте все жени, явно никой мъж не прочете или не се осмели да коментира.
Догадките ви защо се е стигнало при мен до регистрация и чат в такива сайтове най-вероятно ще останат такива, понеже и аз самият не мога да дам конкретен отговор. Ако беше липсата на секс, щях да го напиша, ако беше внимание - също....или каквото и да било. 
Както и да е, едно искам да е ясно - аз не се оправдавам, аз признавам грешките си. Не търся това от вас, а по-скоро споделяне не мнения, за да мога да прочета възможно най-много различни мнение и да видя дали има светлина след тунела.
Лично моето мнение е, че човек трябва да може да прощава, да забравя и да се променя. Факт е обаче, че това е много трудно....Мнозина от вас са написали точно това, че няма и не могат да простят, но правят компромис в името на нещо, децата най-често.

И друго, аз помагам ужасно много и съм помагал и в домакинската работа, а голяма част от нея съм вършил сам. Не е там проблема. Не е този вид битовизъм.
Проблема е нарушена духовност и комуникация може би, изпадане от моя страна в някаква "дупка", незачитане от моя страна на някои желания и потребности на половинката ми, за което сега ужасно съжалявам сега и се опитвам да говоря с жена ми.
За съжаление обаче, и в момента тя си е абсолютно права, тя вижда само писмата и чатовете с различни жени, а не причините.
Опитите ми да обясня че този "отдушник" не е означавал за мен нищо, естесвено няма как да се приемат от нея на този етап.....това го разбирам...А наистина е така не съм искал реално среща или секс с чужда жена, но съм писал простотии и неща, които в реалния живот не отговарят на моята психика и самоличност.
Сега осъзнавам, че съм се скрил като "мишка в дупка" и вместо да застана сам срещу проблемите си и да ги обсъдя с половинката, аз съм избягал в друга реалност, която за съжаление се намеси в реалността.
И последно за този пост, за да не ви отегча....ужасно много обичам жена си и ОБОЖАВАМ децата си. Правя и съм правил всичко за тях, това което н мога да осъзная още и боли е как съм допуснал да стигна до тук!
И търся подсъзнателно окуражаване, че всичко може да се оправи. Защото го искам много. Искам да доизживеем мечтите си, искам да видя децата си порастнали и възпитани с баща, и не мога да проумея как една изкривена виртуалност и изкушенията на съвременния високотехнологичен живот могат да попречат на това!

# 31
 • Varna
 • Мнения: 17 533
Едно е да искаш, друго е да го направиш.....
 щом 5-6 години не си сетил ,че обичаш жена си, чакал си да те хване ,за да осъзнаеш че я обичаш...
И Пако ти сигурен ли си, че искаш жена ти да направи компромис в името на децата и да остане с теб само заради тях???
Баба ми е казала, че счупеното цяло не става, колкото и да се лепи,
доверието на жена ти  е счупено, и ще си остане такова, казвам това от опит не е само мнение. Wink

# 32
 • София
 • Мнения: 12 454
Никоя жена няма да изгони бащата на децата си заради такова нещо, така че ако такова окуражаване търсиш - имаш го. Жена ти ще ти прости, този път. За следващия не е ясно.
Оттам нататък обаче какви ще ги къдриш, само ти си знаеш. След някой месец като се успокои жена ти да не решиш пак, че си много неразбран и несподелен. Бившият ми мъж и той такива ги пишеше и говореше след първата изневяра, ама едно към едно. Това не го спря и за втора, и за трета ... Та ще ми простиш ако хич не ти вярвам на воплите. Анджали ще ти повярва и ще те ожали, изчакай малко да се появи и да те погали по главичката и да ти обясни как жена ти е виновна, че ти си се забил у порното.

# 33
 • Мнения: 0
не искам темата да става спор, не са вопли това, което пиша!
не искам ното да ме гали някой по главата, нито да ме бие по нея.
и ако всички мъже/жени бяхме еднакви, досега да имаше 100 рецепти и 1000 производителя на лековете, които да оправят подобни ситуации!
всички сме индивидуални и всички имаме различни виждания, морал, нагласи и прочие....
и не се заяждам, споделям...
и не ми се риви в миналото, а напред....
и пиша със сърцето си!

# 34
 • София
 • Мнения: 2 200
Сигурен ли си, че това, което си, ще се промени?
И сигурен ли си, че искаш действително да живееш с някой, с когото не си бил себе си? Защото като те чета е точно така - ти си се намествал и нагаждал към нормите.....Хората често го правят...
Обичаш тази жена и искаш да си с нея или не можеш да преодолееш идеята за провал пред нея?
Помисли си много добре....
Децата не трябва да са причина да останете заедно. По-тъпо нещо от това няма.

# 35
 • Мнения: 741
Анджали ще ти повярва и ще те ожали

Убежденията се градят въз основа на преживяванията и наблюденията ни. Изводите правим по същия начин.
Огромна грешка е разочарованията от първия брак да се пренасят във втория и да се допусне грешките на единия да попречат на реалния поглед върху него.
Най-малкото не е справедливо да се озлобяваш срещу всички мъже, само защото си била наранена и разочарована от първия си брак. А и замисляла ли си се, че поговорката “Всяко зло за добро” може би е много вярна?
Поне от уважение към втория си съпруг, ако разбира се си щастлива с него, не е коректно да изразяваш винаги негативно мнение по отношение на мъжете. Не ги слагай в един кюп, Бърди, защото няма как да са. Не отричам, че има лоши мъже. Но не ги познавам, никога не съм допускала такива в живота си. За щастие мъжете, които съм срещала са били винаги на много високо ниво, много човечни и стойностни. Понякога даже си мисля, че са по-чувствителни и слаби от нас. Че преживяват по-болезнено от нас доста неща.
Тук става въпрос просто за един случай, погледни нещата от дистанция, не от позицията на наранена жена и ще видиш нещата по друг начин. Защо си мислиш, че всички жени са прекрасни? Знаеш ли аз какви жени познавам? Такива, че ако ти беше мъж, щеше да намразиш жените завинаги...
А на автора, не мога до безкрайност да съчувствам. Може и някои неща да са преувеличени, някъде да е недостатъчно искрен. Не мога да го окуража, защото не познавам жена му. Всеки човек си има различно умение да прощава, различни граници на търпимост и различни разбирания за компромиси. Не мога да му кажа, как ще се развие от тук нататък ситуацията, но мога само да го посъветвам да спре да бъде вулгарен и циничен (за порно сайтове никъде не прочетох), защото от това наистина може да има по-неприятни последствия, отколкото просто от едни запознанства в Интернет.

# 36
 • София
 • Мнения: 12 454
Разочарованията от първия ми брак са си останали там, Анджали, вторият ми брак е изключително щастлив (пу-пу!). Така че аз никога не слагам всички мъже в един куп и никога, никога не съм се озлобявала срещу мъжете. Напротив, много ги обичам мъжете даже Simple Smile

Обаче тук говорим не за мъжете, не за всички мъже, говорим за един конкретен мъж и за един конкретен случай. И аз коментирам единствено и само него. И когато казвам какво мисля за този случай и за този мъж, те се отнасят само за това. Не за всички мъже, както не знам защо си решила Simple Smile

# 37
 • Мнения: 1 609
Пако 76, имаш само един шанс ... Требе така да я заобичаш, че и за миг да не и минава през ума какво си правил като я няма...Сърцето и е наранено-не можеш да си представиш колко...Требе да го лекуваш с любов и показване.. ..Дърдорко си ...а философстването е излишно...Говори с ръцете си/тялото си/душата си...
Това да и обясняваш с кого, как, колко и пр...не е добра идея...Що пък...като направите беля...държите да се окелпезите максимално  newsm78...Трай си бе...никакви подробности от това което и е известно...
Бавно и  Peace  с много любов- такава каквото сте имали...
Правете общи неща, участвай активно в ежедневието и. Това ще ти е обицата, която ще носиш цял живот...Ти си се издънил и ...моли се жена ти да е голем пич...
Щото не знаеш какъв дявол си изчукал...без да искаш...
---
Ако в главата ти е само жена ти ...вервай ми нема да я пропуснеш всяка нощ и сутрин дори...избий си порочните мисли и всичко ще е наред!!! това ти е и лекарството и спокойствието.
Кога се сетиш за "главата на семейството" и я уважавай...  Peace
 Айде стига с вайкането...и кротко по търлъци с усмивка и любов...върни си семейството -
Искаме сватба...лятото....!!!

# 38
 • Мнения: 9 407
   Защо демонстрираш на жена ти писмата и чатовете с други жени? По този начин само я обиждаш и я караш да се чуди що за човек си.
   Хората са сложни същества и имат повече от една самоличност, особено по отношение на сексуалността. Днешните комуникации дават възможност на човек много лесно да потъне в измислена реалност... Мисля, че точно това ти се е случило, но това са дълбоко лични неща и недоумявам защо и как си допуснал и най-вече защо продължаваш да даваш на жена си подробности за това. Искаш да се оплескаш завинаги ли? Не си ли даваш сметка, че точно подробностите така се набиват в главата, че едва ли ще ги забрави и след 30 години?
   В една връзка дълбокото разкриване може да бъде направо пагубно, особено когато се отнася за ирационални и несъществени в крайна сметка неща - ти не можеш да обясниш за чий си ги писал такива, нито пък си възнамерявал да прекрачиш границата на виртуалността.
  Хората не се разделят и развеждат заради сексуалните си фантазии, просто нета по някакъв начин ги... овеществява. Извадил си на показ неща, които са дълбоко лични и не би трябвало да стават достояние на партньора.
  Отсега натататък ще трябва всеки ден да показваш на жена ти любов, внимание, възхищение, за да може отново да ти се довери.
 

# 39
 • Мнения: 43
От всичко, което прочетох до тук, маманет е най-права!!! Към автора - просто докажи, че съжаляваш, аз няма да те разпъвам на кръст както другите тук, защото знам от опит, че прошка се дава, но после мнооооого дълго време трябва да докажеш себе си и обичта си. И това ще мине, ще видиш! Но после, след като изгрее слънцето отново на вашата улица - много внимавай преди да свършиш отново глупост, тогава прошка....тц, не става! Успех и ще видиш, че всичко ще бъде наред!  Simple Smile

# 40
 • Мнения: 135
paco76.. посипаха те с обвинея тук.. според мен изобщо няма за какво да се терзаеш.. твоето си е все едно да ядеш пържола през витрината на скъп ресторант.. демек, само да се облизваш без да вкусиш!!!  Laughing
Сигурен съм че жена ти ще те разбере.. голем праз че си чатил с некоя мръсница.. ми нали затова сме мъже бре пич.. цел живот все требе да се доказваме, все гледаме да не сбъркаме и кво получаваме ... при некъв незначителен проблем айде сбирай си багажа.. абе кво имат тез жени в главите си бре.. нима искат само в очите да ги гледаме и постоянно да стоим до фустите им.. много им здраве от мен, просто не са познали.. не сме коне с капаци.. ние трябва да общуваме, да гледаме и да оценяваме красотите било на улицата.. било в интернет и дори в сайтовете за запознанства.. че как инак един мъж ще възмъжее бре..  Thinking
И аз ходя по стрийптиз барове кат ме перне съчмата.. но това не означава че не си обичам децата и жената.. общувам с жени в реалният живот, флиртувам.. забавлявам се.. но това означава ли че изневерявам.. разбира се че не.. просто живея живота си и жена ми добре го съзнава.. дал съм и същата свобода и никой от нас не съжалява..
Знам че доста требе да се постараеш.. но не падай духом и вярвай че нищо не си загубил щото нищо лошо не си сторил.. постарай се обаче да не падаш ниско.. жените обичат да гледат как се влачиш в краката им.. това а си го допуснал.. а си изгорел!!!  Naughty

# 41
 • Мнения: 9 407
   Joy

# 42
 • Мнения: 741
Соте, добре казано!  Grinning

# 43
 • БГ
 • Мнения: 700
да споделя от опит- такъв мъж не се променя , имам нагледен пример у дома- моя не е висял с еро-чатове и запознанства,но достатъчно е висял по разговори с мацки и  и на компа е нонстоп..........еми и аз като жена ти си стегнах багажа , но простих увлеченията по виртуалното пространство.Заради децата-и какво-мъжа се успокоява и след време е старата песен на нов глас. Не вярвам,че обичаш жена си, децата си-да обичаш ги, но с това поведение нараняваш жена си-съответно не я и обичаш.Ако си пич-няма да включиш от днес натам компютър, изобщо ще го махнеш и ще разговаряш с жена си, и с децата и ще си анализираш какви са проблемите между вас и ще ги решавате .Това бягство във виртуален свят-не го разбирам и наранява много една жена, особено с деца .......Значи тя дава всичко от себе си в отглеждането, ти- висиш по чатове.  ooooh!И не думи-дела трябват тук , за мен от всякъде си сгрешил.Дано тя ти прости и ти се докажеш пред нея, иначе - сам с компютъра и толкова. Peace

# 44
 • Мнения: 1 609
към автора:
възмъжавай кротко, не изглупявай...  Wink

Соте ние сме взели и дали...след 20 и ... год...брак можем да си правим  gydi щото сме се доказали в годините и връзките сме си вързали правилно... Wink
при млади семейства това е недопустимо...и кучо требе да седи вързан...
още са зелени...могат ама незнаят как smile3533...

Общи условия

Активация на акаунт