Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 7
Липсвало му внимание на човека. Мисля, че е повече от разбираемо защо го е търсил в Интернет. И в това е хубавото - че не е прекрачвал границите му.


Ми като му е липсвало внимание,не може ли като възрастен да говори с жена си и да сподели кво го мъчи,ми сега се сетил,че съжалява и че можело и по друг начин.
За мен,когато някой върши нещо и се притеснява и се крие,не е много редно и няма да доведе до нищо добро.

# 16
 • София
 • Мнения: 12 454
Пък и ситият и доволният не търси нещо настрани, ако го има до себе си, нали?!

Ами не Simple Smile
Обаче ти като виден кон с капаци "аз съм толкова дащна и любяща и на мен нивгиш не мож' ми се случи", няма как да го разбереш, та няма и да се пъна Simple Smile
Такива като автора има една камара, неразбрани, непогалени, недолюбени (милите!). А защо една жена с малко дете не дава внимание и разбиране на мъжа си, имаш ли представа? Аз имам - защото мъжът започва да се държи като пън и вместо да помага физически и емоционално на жена си, се отдръпва настрани и я оставя да се оправя сама с живота, бебето, емоциите, депресиите ... а той мрънка из нета на разни девойчета коооооооолко е недоразбран, кооооооооолко жена му не му обръща внимание. Щото е много по-лесно така, отколкото да впрегне сили да разбере от какво има нужда жена му, за да стане предишното весело и любящо момиче. Щото ако се задълбае, ще се окаже, че трябва повече да помага у дома, а това е много трудно, по-лесно е да тряскаш по сайтовете мадами.
Тия неразбраните са абсолютни боклуци, никакво оправание нямат и ни най-малко не е разбираемо какво и защо е търсил в Интернет.

# 17
 • Sofia
 • Мнения: 9 559
Ми принципно може докато жена му приспива децата, да направи салата и да сипе по една ракийка да седнат после двамата, нали, що трябва да си вее пишката виртуално?
Разбира се, че е така. Но тук проблемът е непомагането, а не чатовете. Дали седи пред телевизора или компютъра на мен ми е все едно, все не помага. Но това е друг проблем.
А с рибата драмата е много по-голяма. За мен де, за всеки сигурно е различно. Моят не ходи слава Богу, но и не бих го пуснала. Виж в сайтовете го пускам.  Mr. Green Там поне ми е пред очите. А като тръгне за риба много знам къде е, с кого е и дали наистина е на риба. Пък и в чата може да влезеш за 20 мин, а на риба се губиш по цял ден, че и по цял уикенд.

А за дали му е липсвало.... Никак не съм убедена, че мъжете влизат в сайтовете само когато им липсва нещо. И дори не съм сигурна че изневеряват само когато им липсва нещо. И не минаги жената е виновна. Много хора влизат в тези сайтове от любопитство, от скука, за да са модерни и по още 100 причини. После става краста и трябва време докато ти мине интереса.

# 18
 • Мнения: 741
Оффффф, бе Бърди  ooooh!
Къде ги намирате такива мъже-боклуци, че аз не мога бе...  Crazy

# 19
 • София
 • Мнения: 12 454
Савина, проблемът е криенето за мен. Очевидно и той е наясно, че това, което прави, не е редно, иначе няма да го крие толкова внимателно толкова години. Това не е същото като вашия случай, в който казваш, че ти е пред очите, много е различно.
Иначе абсолютно като теб мисля относно причините един мъж да влезе в такъв сайт, далеч не е липсата на внимание основна причина.

Анджали, нямам абсолютно никаква представа какво имаш предвид с последния си пост.

# 20
 • Варна
 • Мнения: 2 037
Липсвало му внимание на човека..........

Не, грешиш, всичко тръгва от тук:

появиха се проблеми в секса от моя страна...........

Което не го оправдава, но обяснява донякъде постъпките му.

# 21
 • Мнения: 9 407
  Оффф... Аз те разбирам, човече, ама как допусна жена ти да разбере за тия простотии?

  разкажи и всичко както  си ни си го разказал, разкайвай се, и сигурно ще ти прости - все пак това не е реалност, това е отдушник. Едни хора пишат романи в които изживяват измислени истории, това е същото.

# 22
 • Мнения: 741
За мен пък тръгва от тук

годините връзката ни може би беше станала монотонна 

Почти нямам приятели, нямам семейство..., може би затова нямаше с кой да споделя всичко и съм се обърнал към интернет. 

# 23
 • Варна
 • Мнения: 2 037
Мноооого силно се съмнявам.  Grinning Сексът е преди всичко.

# 24
 • Varna
 • Мнения: 17 533
И как е разрешил проблема в секса?
Порно чат, или...
Понеже някои тук го оправдават, аз само питам.

# 25
 • Варна
 • Мнения: 2 037
Не знам, нека той да си каже, но съм убедена, че това го е подтикнало към тези сайтове.

# 26
 • Sofia
 • Мнения: 9 559
Спор няма, че криенето е проблем. Но не винаги човек крие нещо защото смята, че е неправилно. Понякога крие, защото човека от когото крие ще вдигне скандал (понякога неоснователно за недотам грешни неща). Понякога е по-лесно да скриеш отколкото да убедиш човек в правотата си. Например, въпреки че разрешавам сайтове и чатове съм крайно подозрителна и несправедливо зле настроена към живи срещи от всякакъв тип. Съзнавам, че не съм права, но не мога да се променя. Това не значи че е грешно мъжът ми да пие кафе с някоя позната. Това че аз имам проблем с доверието и ревността и приемането на кафето за нещо нормално, не го прави автоматично грешно. Но по-лесно, по-разумно и по-добре за всички би било мъжът ми да скрие факта че е пил кафе с позната, отколкото да се опитва да ме промени.

# 27
 • София
 • Мнения: 2 672
Авторът е бил разкрит и е видял дебелия край, затова се разкайва така горчиво сега. Ако не го бяха надушили, надали щеше изобщо някога да спре. И на мен ми е чудно след толкова години как са се пропукали нещата изведнъж, какво е пропуснал да покрие...
Съпругата дори и да е прощаваща личност, надали ще забрави някога, никога няма да прости вътре в сърцето си. Ако е и от натякващите, животът му ще стане ад. А според мен най-гадно е ако и когато на жена ти спре изобщо да й пука. Ако започне и тя да прави каквото си иска и то не за да ти прави на пук, ами защото и на нея така й е кеф, тогава наистина ще осъзнаеш какво си й причинил.

# 28
 • Мнения: 4 593
Дано жената му прости.
да се опита да си я върне пък каквото сабя покаже.

# 29
 • Мнения: 1 609
ей newsm78...чудя се как може млади семейства още не венчани пък вече си омръзнали... ooooh! ooooh!
ужас...да ти омръзне дъртофел след 30 год брак да, но в началото #Crazy тепърва се заформя семейство-градят основите...
Не знам момче...опичай си акъла!!!  Всичко де лети не се яде- много мъдра и много стара приказка!
Общи условия

Активация на акаунт