Виртуална изневяра и последиците от нея....

• 99 597
  • 434
  •   1
Отговори
# 90
Соте, тази либералност по отношение на изневярата важи ли и за изневеряващите жени? И лично за твоята жена? Понеже имам спомен да те засичам в теми, в които много се възмущавате и обиждате жените тръгнали да изневеряват. Тогава не е "кво толкова". Права е Краси. Аз ще приема с уважение гледната ти точка, ако тя важи и от другата страна. А не "защото съм мъж и имам нужда, а жената няма такава; тя трябва да е майка и домакиня."

В общи линии, сложи си ръка на сърцето и кажи, че с радост би отчел факта, че жена ти е живнала, разхубавена и демонстрира нови умения в леглото. И ако после намериш писмо до някой как непрекъснато мисли за него и желае. Писано докато ти спиш до нея. Или разбереш, че докато ти си търчал след работа да водиш детето на лекар и после на родителска на другото, понеже тя е била във важна командировка и ти си се тревожил за нея, пък разбереш, че тя всъщност е била до Банско/ морето с колегата по това време (примерно), пак ще кажеш - "Ми кво толкова, облагодателстван съм, понеже тя изглежда разхубавена и е понаучила разни неща в леглото." Тогава ще те призная и ще си говорим за толерантността.

# 91

Тогава мъжете пак проявяват солидарност......в хоремакя...
преди:

Да ..дааа.. а жените още чакат принца  Laughing.. но уви, май се е загубил!!!  Joy

Соте, тази либералност по отношение на изневярата важи ли и за изневеряващите жени? И лично за твоята жена? Понеже имам спомен да те засичам в теми, в които много се възмущавате и обиждате жените тръгнали да изневеряват. Тогава не е "кво толкова". Права е Краси. Аз ще приема с уважение гледната ти точка, ако тя важи и от другата страна. А не "защото съм мъж и имам нужда, а жената няма такава; тя трябва да е майка и домакиня."

Като си ме чела си пропуснала най важното.. дал съм пълна свобода на жена си.. демек, къде се съблича, снима, показва, ходи.. или с кого си чати и какво.. повярвай ми но не ми пука.. интересува ме как се държи с мен.
Казвал съм ви много пъти че вкъщи цари пълна демокрация  Laughing.. всеки сам решава как, къде и с кого.. това е факт от близо 12 години.. инак нямаше да съществуваме като семейство..  Hug
Отклонихме темата към моя милост.. но ревността щеше някога да ни затрие.. затова взаимно се разбрахме и нещата потръгнаха.  Laughing
Хепи енд има само в американските филми.. нашите са все с неочакван край!!!  Wink
И вместо да посъветвате нещо стойностно автора.. вкупом всички го обвинихте без да сте напълно наясно точно с дадената ситуация.. разбира се че никой не е праведен на този свят.. но човек продължава напред учейки се от грешките си.. за мен това е незначителен проблем който може да се реши веднага.. но и жена му трябва поне малко да му се довери.. не всичко е лъжа в живота.. само поуки може да се извадят в случая.. не вярвам автора да се е омърсил.. нищо човешко не ни е чуждо.. затова требе и да се прощава.. рецидива е по страшен.. всичко друго се преглъща.. но си трябват и напъни!!!  Peace

# 92
Кинче Кривошапкова -  Peace готино го описа...

Сега трябва да се съгласим обаче и с факта, че Соте е зрял мъж и от позицията на такъв с над  ;-)222 год брак нещата малко... лекинко са в негова полза...той там вече се е доказал.../надявам се fingerscrossed/. Твърд е по-повече и от стомана. Осигурил е душевния комфорт на жена си, научил е как да си я котка...и пр...и ако случайййнооо без да иска  Wink Соте нещо се позабави да се прибере в обичайното време...то тя знае, че Соте е извънредно зает човек ...!!!...
Като навъртите 20 год брак...малко ще ви се стори по-либерален света...и не всичко лошо е лошо...а и обратното...

Обаче при младите семейства не стоят нещата така...затова... Пацо....нема пич да ти е лесно....
Отгледайте си децата и бъдете щастливи заедно! Радвайте се на младините! Живота е достатъчно екстремен за да си търсиш още адреналин!!! Живей активно в семейството си!

# 93
  • БГ
Ами то какъв е извода -да не пипа компа до 10 години брак, да пази поведение  като навърти 20 -може тогава идва демокрацията . Peace е Пацо имаш още значи да си примерен, ако жена ти те търпи все още де. Naughty

# 94
но и жена му трябва поне малко да му се довери.. не всичко е лъжа в живота.. само може да се извадят в случая.. не вярвам автора да се е омърсил.. нищо човешко не ни е чуждо затова требе и да се прощава.. рецидива е по страшен.. всичко друго се преглъща.. но си трябват и напъни!!!  Peace

Е, то 6 години ако не е рецидив от едната страна и доверие от другата... Говориш сякаш се е случило веднъж или жената не му се е доверявала. Явно му е имала доверие; иначе щеше доста по-рано да разбере. Не е допускала изобщо. Сега трябва пак да се довери на човек, който 6 години чати.

А ти че си и дал свобода разбрахме, просто се чудех дали си осъмвал до жена, която се е възползвала от нея. Не ми отговаряй; не искам да ровя в живота ти и да става лично; въпросът е риторичен.

Иначе аз вярвам в хепиенда на автора, полухепиенд, де, жена му дълго време няма да може да се чувства щастлива. Но, за разлика от Бърди, смятам че някои хора се променят, особено при големи сътресения. Дано авторът да е от тях, защото, при тези обстоятелства, второ хващане с чатове завинаги ще прати семейното щастие в десета глуха. Да, има двойки, при които случката не би била катастрофа, но в конкретния случай не е така. Съветът ми е да използва кризата за сближаване и повторно опознаване. Понякога живеем с някой дълго време, променяме се, а още общуваме с човека от преди 10 години. Може накрая на кризата двамата да са научили много един за друг.

# 95
А пък на Пацо дали му дреме изобщо на ... шушляка, не се знае де  Laughing
Ние грам не му съчувствахме, само Соте, ама голяма солидарност показа де, за което евала.  newsm20

Може всичко да е минало и заминало, а ние тука се косим.  Joy Joy Joy

# 96
  • София
Кинче и аз вярвам, че хората се променят, как. Това писах и на автора - тя ще му прости, ама оттам насетне всичко е в неговите ръце, какви ще ги върши и как ще свърши всичко зависи само от него. И дано да не съм права, че спирането на чатовете ще е временно.

# 97
 като стана дума, вие , хм, сигурни ли сте всъщност, че мъжете ви не влизат в такива сайтове?

# 98
Ами то какъв е извода -да не пипа компа до 10 години брак, да пази поведение  като навърти 20 -може тогава идва демокрацията . Peace е Пацо имаш още значи да си примерен, ако жена ти те търпи все още де. Naughty
на 20 годишнината от сватбата...:
- децата влизат в университета/живота,
-раздаваме/вземаме тиквените медали  Laughing
- и получаваме бонус... критическа...
и ако недойдат внуци веднага....можем да глътнем въздух ....и тогава на коя страна ни е цъфнала китката на никой не му пука.... Joy толкова сме си станали приятели...че можеш само да му се радваш за мераците... Wink
Достатъчно ти е да знаеш, че е до теб...и ще направи всичко за семейството!  Peace

# 99
Соте, не съм съгласна, че всички обвинихме и нападнахме автора.
Но пък ми направи впечатление, че повечето възприеха ситуацията прекалено грешно, някои даже и преиграха, и реагираха така, сякаш те самите са в нея - нещо като филм стана, ама не и по сценария на автора.
А ситуацията според мен е:
авторът не е търсил нищо подобно на секс, нищо подобно на свалки, просто малко се е позаиграл с общуването, което на всичкото отгоре  не е преминавало границите на виртуалното пространство - дали от скука, дали от загуба на интерес и тръпка между двамата с жена му... Но той на няколко пъти ни увери, че не е имало нито сексуални, нито любовни увлечения.
Запълване на празнина в семейното общуване, запълване на потребности - човешки или други... Но, че изневяра не е имало - това е категорично.
Интересно ми е на мен нещо - като много съветват жената да си хваща багажа и да бяга от него, щото бил некъв сексуален маниак, питат ли се даващите тези съвети, техните мъже как общуват на работното си място или около него? Щото аз такива обяснения съм чувала от женен мъж, че ... да ти настръхнат и космите на места, дето ги нямаш... А жените на такива мъже дали си хващат багажа при всяка закачка от мъжа им към техни познати?

А потребности - каквито и да са - запълваме и ние тук, в този форум! Потребности от освобождаване от някакви емоции, потребности от приятелско общуване и т.н. - такива, каквито по някакви причини не са задоволени в реалния ни живот. Така че - нека не съдим автора толкова несправедливо. Защото ако нашите съпрузи ни напускаха заради нещата, които понякога пишем тук... жална ни майка тогава...

# 100
  • София
Анджали, кой е съветвал жената да си хваща багажа?

# 101
  • БГ
е как не е търсил нищо подобно на свалки?
като чати с някого -за времето ли си говори 5-6 години.?
Аз говоря от собствен опит .Всяка жена решава    може ли да живее с такъв мъж ,може ли д а преглътне обидата от това пренебрежение за сметка на нещо друго ...... .Никой никого не съветва  жената май тук, всеки си казва от своя опит мнението . Peace

# 102
А, съветваме ние, глупости.  Laughing Просто Пацо влезе да търси съчувстие май и се възмущаваме от което...
Тя жена му според мен го е усетила отдавна, ама сега е изригнало всичко и може и да й е писнало нещо. Според мен всяка жена, чийто мъж има сравнително редовен достъп до интернет, е наясно, че такива неща са възможни. Мен колко са ме лъготили разни Пацовци, че нищо няма поне 2-3 гаджета са си "чатили с колегата от 2-рия етаж на предприятието", ама кво да правиш, пушка още нямам и сега последният добре, че компютър не поглежда, щото аз пък не ставам от него  Joy Joy Joy
Реално колкото мъжете, толкова и жените могат да го направят, друг е въпросът, че аз срещи съм отказвала в 99 % от случаите, всъщност съм ходила само на 2 и те бяха пълна боза. И то след щателно проучване на младежа, не е като здр, аз съм Петър, дай да ходим на кафета. Та и Пацовата работа малко проучвал-проучвал няколко години, ама кой знае какво е станало и нещата са стигнали до жена му. От което не ми казвайте изобщо, че не я е заболяло...  Stop
Ама мъж да се дърпа от среща с млада виртуална дружка, аз поне не съм чула. Сега, друг е въпросът, че жената, която отиде накрая да се види с него, може да е баба Пена от на Соте картинката.  Laughing Laughing

И Снежа е много права за едно нещо обаче: доверието си е основна част на проблема. Защото за мен може едно е прекалено флиртуване, а за друг това е нищо. Ама Пацо все пак за 14 години връзка би трябвало да знае кое може да нарани жена му, си мисля аз.  newsm78

# 103
И моят мъж направи нещо подобно,след като разбрах се чуствах като наи-големият боклук на света...чуствах се ужастно,не мога да го обясня с думи,е заедно сме,но винаги ме яде това какво всъщност е търсил в тези сайтове и дали ако не бях го хванала нямаше да стигне по-далеч и въобще не съм щастлива,защото всеки ден си го спомням Sad

# 104
и да питам автора какво чустваше да гледаш тези момичета,удоволствие ли или? лубопитно ми е ,за да си представя какво е чуставл мъжа ми

Общи условия

Активация на акаунт