Виртуална изневяра и последиците от нея....

• 99 592
  • 434
  •   1
Отговори
# 105
авторът не е търсил нищо подобно на секс, нищо подобно на свалки, просто малко се е позаиграл с общуването........................
 Но той на няколко пъти ни увери, че не е имало нито сексуални, нито любовни увлечения.
Запълване на празнина в семейното общуване, запълване на потребности - човешки или други... Но, че изневяра не е имало - това е категорично.
Ти да не си второто му Аз?!    Laughing
Като му липсва общуване, ама не търси секс и свалки,  защо не посещава , например, сайтове по интереси, хоби?А се е забил точно в сайтове за секс?
Когато в едно семейство се появи проблем (както при тях в секса), ако двамата се обичат, се опитват да го разрешат.Ако имат силна и дълбока връзка, търсят пътя обратно един към друг, полагат усилия нещата отново да станат хармонични.
А не хукват по курви!Това е за слабохарактерните мухльовци, които просто не знаят друго.И винаги търсят лесното....
Съжалявам, че не съм от съчувстващите.Но не мога да съчувствам на човек, който при първия проблем обръща гръб на семейството си и хуква да търси "щастие и развлечение " навън.

# 106
защо искаш да се връщаш назад...бъди над нещата, защо ти е да ровиш още...ще те заболи... довечера ще ти се върти в главата и кво...ще изнервиш фемали...а с нищо няма да те обогати
тази тема, не е за теб...по здравословни причини...
  bouquet отивай да готвиш...  bouquet   туй е голяма тъпня....а и Пацо го няма...
ето краси ти каза ...мухльовци...

# 107
като стана дума, вие , хм, сигурни ли сте всъщност, че мъжете ви не влизат в такива сайтове?

Лично аз изрязах злото овреме  Mr. Green демек още в зародиш. Моят вече не влиза, май.......Вече не се притеснявам от това

# 108
  • БГ
като стана дума, вие , хм, сигурни ли сте всъщност, че мъжете ви не влизат в такива сайтове?

Лично аз изрязах злото овреме  Mr. Green демек още в зародиш. Моят вече не влиза, май.......Вече не се притеснявам от това
и аз така зарязах и не се притеснявах, до един момент на изненада  Whistling някои мъже може и да се променят но аз не вярвам в това.
А тоя Пацо що така ни заряза без инфо newsm78Да не е останал без комп горкия  Thinking

# 109
Здравейте на всички.
Отново благодаря за изказаните мнения. Пак ще кажа, че всеки бие камбаната от своята камбанария, така че уважавам всичко написано от вас. Всеки е прав за себе си и своя конкретен случай...
И за ваша информация, имам достъп до компютър, но ми е отврат да седна зад него....Не се крия, просто реших да спра да пиша/говоря и да действам...Опитвам се да спася брака и ще направя всичко възможно.
Няма да мога да отговоря на всички въпроси, подмятания, намеци и нападки, просто защото не е това целта....Имах нужда от съвет и споделяне на опит и получих ПРЕДОСТАТЪЧНО! Вие всички написахте своя опит и съвет, за което отново благодаря!
Дай боже да съм ви разбрал и поучил.
Нали затова все пак пишем тук, за да се поучим, а не да повтаряме ВЕЧЕ случили се грешки!
Благодаря....мисля че няма нужда да ви давам повече "храна" за начесването на вашите си причини за престой тук....наистина успяхте да изпишите всичко за няколко дни....РЕСПЕКТ!

# 110
Paco,
радвам се че все пак се появи, пуснал си тема -пише се,
 важното в случая е, ти да си добре и жена ти най вече,
и цялата полемика да ти е била от полза  Peace

# 111
Не се крия, просто реших да спра да пиша/говоря и да действам...Опитвам се да спася брака и ще направя всичко възможно.

Е те това е най-важното.  Peace Някак си пишеш като порастнал, ама да видим...
А и Соте май каза, че щял да те черпи бира някой ден и да обсъдите нещата по мъжки, той ти е голям фен, да знаеш.   newsm62 newsm62
Успех, Пацо!

# 112
Здравейте на всички.
Отново благодаря за изказаните мнения.......................
Няма да мога да отговоря на всички въпроси, подмятания, намеци и нападки, просто защото не е това целта....Имах нужда от съвет и споделяне на опит и получих ПРЕДОСТАТЪЧНО! Вие всички написахте своя опит и съвет, за което отново благодаря!
Дай боже да съм ви разбрал и поучил..................
То не е и нужно да отговаряш на всички.Или да излагаш целия си живот на показ....
По-важното е да четеш и да си направиш своите си изводи от прочетеното.Защото различната гледна точка тук ще ти даде и различните виждания върху една и съща ситуация-някои жени приемат по-леко подобни "изневери", други -не толкова леко.
И ако познаваш жена си достатъчно добре, може би е възможно и да намериш верния път към нея.
Но,имайки предвид реацията й до момента, ще ти трябват много, много сили, търпение, любов, нежност.....Дано ги имаш в изобилие, ако държиш на нея и брака си.
Успех!

# 113
paco76, най-мъдрият и поучителен съвет си получил от Соте, не го забравяй никога!
А и отговора е в него, на въпроса защо се разви така темата...

постарай се обаче да не падаш ниско.. жените обичат да гледат как се влачиш в краката им.. това а си го допуснал.. а си изгорел!!! 

Евалла Соте, май малко мъже са го разбрали и осъзнали!

# 114
 Peace- успех мъжки!
Жена ти е пич...не я оставяй да си иде...след бурята идва ...  Nature Sun With Face

# 115
  • Стара Загора
За мен лично, две трети от писалите, че и малко отгоре...
Живеят с разбирания за някъде около 18 или 19 век... Когато моралът, обществото и взаимоотношенията между хората са били тотално различни...
Днес, за мен, вече е друго време... Изневяра не съществува, има свобода...
Пак повтарям, за мен лично, този, който мисли, че човекът до него е единствено и само за него или че е негова собственост, е тотален егоист... Такъв, който не мисли за нищо друго, освен за себе си...
Когато обичаш, дай свобода... Ако те обичат истински, ще останат при теб...
Да живее живота...!

# 116
един стар виц за експрес -

анкета: Какъв секс предпочитате? групов или индивидуален?
млада жена отговаря- групов!!! - Що могат да ме повторят!!!
възрастна дама отговаря - индивидуален!!! Що могат да ме прескочат!!!

след 10 -15 г.... аз какво ще правя ....ми то от тази модернише революшън ...май само ще перем чорапите на мъжо... newsm78...пу.уу..у!!! Въх ...какви години разпасани доживяхме...
Има ли фонд/застраховка секс да почна да си внасям ...че и държавното ще си го вземат...Чим защо ми беше брачното свидетелство от 20 век...газо да си обришим...през 21 век Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 23:52 от маманет

# 117
  • Tам през Атлантическия океан
Живеят с разбирания за някъде около 18 или 19 век... Когато моралът, обществото и взаимоотношенията между хората са били тотално различни...
Пак повтарям, за мен лично, този, който мисли, че човекът до него е единствено и само за него или че е негова собственост, е тотален егоист... Такъв, който не мисли за нищо друго, освен за себе си...
Да живее живота...!

Е, ти па се изхвърли  Wink но както казваш това си е твое мнение  Peace

Като гледам на пича точно това му се дава свободата  Wink Той ще е свободен , жена му също , нужно ли е тя па да търпи нещо което я измъчва/обижда , не нали СВОБОДНО  тогава  Laughing

Аре,  paco76 успех , па какво то туй , ти си знаеш най-добре  Grinning

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 03:52 от Desss

# 118
То това хубаво....Ама що си мислиш, че ако задължиш някого да стои при теб насила, ще успееш?   Laughing 
Дали ще дадеш свобода или не, няма голямо значение.Човек реши ли , че не те обича и не те иска, и с вериги да го вържеш, ще намери начин да си тръгне.

# 119
Да живее живота...!
Явно аз съм някаква мега голяма консерва, но все ми се струва напълно нормално да те боли, когато след 7 години връзка + още 7 години брак + 2 общи деца мъжът ти сяда на компа и 5-6 години пише на чужди жени какво ще им направи ако ги пипне, как ги бил желаел, сънувал и не знам си какво.  Laughing Laughing
Чела съм много брутални изпълнения, ама на мен лично не ми е пукало до степен да страдам за това, защото съм била на 20 годинки и пикльовците, дето са ми въртяли подобни номера - също. И явно не ми е дремело толкова за тях. И пак е обидно!
Явно съм от малкото останали будали, които още вярват във взаимността в любовта и ако мъжът ти не иска точно тебе в леглото, мисля, че жената има пълното право даже с тигана по главата да го дрънне. Не задруго, ами защото боли.
И да ви обясняваме от какво боли, няма да разберете, вие сте си тапири малко мъжете и обичате по съвсем друг начин. Моето си е мое, а чуждото общо ли беше тая приказка...  Joy Joy Joy

И ей го сега и новото ГажИ, аз му споделям, докато гледаме Шампионската лига заедно, че много харесвам един футболист, той що така не се кефи и ми обяснява, че бил гей...  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 11:03 от To4e

Общи условия

Активация на акаунт