Виртуална изневяра и последиците от нея....

• 99 570
  • 434
  •   1
Отговори
# 150
а това означава ли, че регистрация в секс-сайтове = риболов... ?!?

# 151
Здравейте!Дълго се чудих дали да се включа и аз, но вече претръпнах и се престраших... Аз съм жената на Пацо.Чета и препрочитам темата вече цяла седмица, но след като нещата при нас излязоха извън контрол реших да пиша и аз.Вече сме разделени – за сега временно.Той се изнесе на квартира,но въпреки това прекарваме голяма част от времето заедно /той все още е по бащинство-отпуска/.
Ще започна отначало.Винаги съм вярвала  на мъжа си и съм му имала доверие Изобщо не съм подозирала,че е способен на такова нещо..Разбрах съвсем случайно и то в болницата, в деня преди да родя.Той дойде на свиждане и беше забравил зарядното за телефона ми, затова ми остави неговия за няколко часа докато ми го донесе.И като реших да вляза в И-нет ми се отвориха сайтове за запознанства с негов профил и започнах да чета....От там нататък целия ми свят се срина.Не исках да повярвам-цялата треперих.Не можах да се зарадвам истински на детето след раждането и изобщо най-прекрасния ден в живота ми е превърна в най-големия ми кошмар.ДА, имали сме проблеми ,но той никога не еискал да говорим, да обсъждаме.Все казваше, че всичко ни е наред и само преувеличавам нещата.
Това, което е спестил в поста си е, че често ходи командировки и интересното е,че докато е бил в Пловдив е чатил само с пловдивчанки, в Ст.Загора- отново с местни и така.А през останалото време с момичета от нашия град.В началото се кълнеше /както е написал и в поста си/, че не се е стигнало до истинска изневяра или нещо реално.Но аз не можех да повярвам и все се питах каква е причината за тази закономерност и толкова целенасочено да търси запознанства,ако целта не е изневяра???Явно съвсем съзнателно си е търсил сексуална авантюра.Той отричаше , но така и не можа да ми даде разумно обяснение на това.
Затова започнах да ровя отново из тези сайтове и написах няколко съобщения от негово име /не казвам , че е правилно и не се гордея с това/.Та така получих едно съобщение с покана за нова среща...Направих се на ударена и писах, че понеже се срещам с много хора от сайта, да ми припомни къде и кога сме се виждали.Оказа се , че даже се е качвал в апартамента й  в Стара Загора, но е звъннал мъжът й и нищо не се е случило...Мъжът ми беше на работа.Обадих му се.Той първо отрече- жената го бъркала с друг.. но след 20 минути се прибра и каза, че иска да поговорим и е готов да ми каже цялата истина.До сега се е опитвал да ми я спести заради състоянието, в което съм-раждането, бебето, кърмя... Та така- имал е 9 срещи за тези 5 години.7 от тях са били само на кафе и нищо повече-разговори за работа, семейства и т.н. Но веднъж са го поканили в апартамент на кафе и там една леля /почти всички , с които си е писал са на възраст между 40 и 50години/ го е награбила, но той се е уплашил и си е тръгнал веднага...И тази среща в С.Загора, където са се качили у тях, но отново нищо не е станало.Според него друго не е имало....
И така кълне се , че това е цялата истина – не че това е малко де...Мен най-много ме притеснява факта, че я получих така на порции и то все след като имах някаква информация.Казах му, че ми трябва време да помисля.На големия ни син казахме , че заминава в командировка.И сега се виждаме само през деня,когато той е на детска градина.Говорим, плачем .... Той ходи на психоаналитик.Твърди, че си е решил проблема и няма да погледне повече компютър, а всякакви такива сайтове и чатове го отвръщават.Не може да повярва, че заради тях е щял да си загуби семейството...Плаче постоянно, не яде/не че при мен положението е различно/Казва, че е готов на всякакви жертви за нас...Виждам, че наистина страда.Много искам да повярвам, че вече е друг човек и от тук нататък ще се посвети единствено на семейството си!Звучи много искрено,но той винаги е бил много силен на думи.
А , призна и за една целувка с колежка по време на друга негова командировка в чужбина.КАзва, че нищо повече несе е случило,просто след едно напиване вечерта са се целунали и са се осъзнали веднага и до нищо повече не се е стигнало.Кълне се, че никога не се е стигало до секс с друга жена.Не знам ..ще полудея направо.Не знам мога ли да вярвам на думите му, а как да му вярвам от тук насетне??Дали да му дам шанс....Ако му дам на този етап ще е единствено заради децата.Ужасно ми е трудно да се справям сама.А той винаги много ми е помагал и за тях и в домакинството –това не мога да го отрека:)
 Най-лошото е , че тъкмо се опитам да преглътна обидата и да дам шанс и изкача нещо ново, което ме срива отново тотално.Затова му казах, ако иска шанс трябва да знам абсолютно всичко-колкото и грозно да е то, защото няма да преживея още веднъж целия този шок .
Та това е цялата истина /поне на този етап/.Не знам как се преживява подобно унижение и лъжи, и дали изобщо е възможно някога отново да сме щастливи заедно....Може би ще отидем заедно на семеен психоаналитик да видим дали ще можем да си помогнем и да започнем да градим всичко отначало.
Не знам дали някога ще мога да се освободя от всичко това.Аз никога не съм била от жените, които ровят из телефони, джобове,четат мейли и т.н. А сега  се превръщам в точно такъв човек.. И от тук насетне  съмнението ще ме преследва постоянно.
Мога да пиша и да говоря още много, но няма смисъл...

# 152
Какви по-страшни неща се случват в други семейства.... И все пак хората намират сили да простят...
На твое място бих простила и не бих натяквала за миналото, защото натякването и непрестанното ровене всъщност е непрекъснато и безкрайно сипване на сол в раната.
Дай му шанс и ако въпреки това продължи да прави грешки, тогава вече си помисли за друго решение...

# 153
  • София
Мимси, не искам аз да съм гаднярката, която рита падналия, но съм минала през това и искам да знаеш - секс Е имало. Много пъти. Със сигурност.
Няма да ти го каже по никакъв начин, ако ще на шиш да го въртиш, спрямо това какво си научила, ще скалъпва поредната лъжа.
Но човек не чати 6 години и не ходи 6 години по срещи и в апараменти и не прави секс. Просто не се случва така.
Аз си тръгнах в такава ситуация, за секс той отричаше по абсолютно същия начин. Години след това, вече като приятели сме си говорили и вече знам, че е имало секс през цялото време докато сме били заедно.
Затова, моля те, каквото и да решиш за семейството си, послушай ме, макар че съм една непозната, скрита зад ник във форума и го накарай да си направи всякакви изследвания за полово предавани болести. Да се надяваме, че е ползвал презерватив, защото при нас и това не беше много сигурно, имам огромен късмет, че се разминах без последици.

А какво ще правиш с живота си ... това вече е трудния въпрос. Там няма да те съветвам, защото просто не знам какво да ти кажа, с две малки деца ... трудно е.
Прегръщам те обаче, много силно  Hug

# 154
Mimsi79, първо една ОГРОМНА     Hug

За съжаление , по отношение на секса, мнението ми съвпада с Бърди.
Аз съм си перманентно Тома Неверни, но ....няма начин да повярвам, че един мъж си чати в секс-сайтове,определя си срещи, ходи на тях и си тръгва с празни ръце.
Все едно мълк да види отворена кошара с млади агънца, да се позавърти и ....да си тръгне гладен.
Преди време, не помня къде , прочетох или чух, следното:
"На тоя свят три неща никога няма да се случат:
1.Бебе да остане със сухи пелени.
2.Пода  да остане чист.
3.Мъж да е цял живот верен."    Laughing

Знам, всички искаме да вярваме, че третото няма да ни се случи на нас.....Но....живот.

Дали ще простиш?Дали можеш?
Наистина май всичко зависи от него.
Дали и на него факта, че е разкрит, му е подействал като шок.И е в ужас да не ви загуби....дали ви обича наистина толкова силно, че да осъзнае какво всъщност ви е причинил.....
Много зависи и ти какъв човек си....ако решиш да дадеш шанс, дали можеш да затвориш тази страница и да не я отваряш.Поне не всеки ден.....
Трудно решение ти предстои.
Аз ти стискам палци и отново те    прегръщам.  Hug

# 155
Миличка  Hug .
Незнам какво да кажа за мъжа ти проато нямам дума,с която да го определя.
Случвало ми се е същото с мъжа ,за когото съм омъжена ,но докато бяхме гаджета,хванах го съвсем случайно и неговият отговор беше,че незнаел защо го е направил.Както и да .Простих ,сега сме женени и с детенце,но винаги ме яде този въпрос:Защо?
Това ,което той направи страшно много стъпка самочуствието ми,започнах постоянно да се питам дали причината е в мен  и как ли не да се упреквам и да се опитвам да се променя ,за да заприличам на тези в сайтовете.Както казах знам какво е чуството и каква е болката,но тогава бяхме гаджета,а сега имаме дете.Как може да има такова отношение към теб.Та ти си човека,от когото има деца,човекът с когото е решил да сподсели живото си .Незнам тук вече не става въпрос за обич,а за уважение.Не искам да се заричам защото човек никога не знае какво го очаква,но ако мъжа ми го направи сега когато имаме дете да прояви такова неуважение не бих му простила.Хубаво е да запазите семейството си,но все пак мисля,че ако един човек не знае какво  прави и защо  го прави няма да продължи да влиза в тези сайтове години наред.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 156
Мимси,
мъжете не си признават, това е диагноза...
 ти си решаваш какво ще правиш, не те познавам като човек, мога само да ти съчувствам защото съм била в подобна ситуация. Знам, не е същото, обстоятелствата са различни, хората са различни, но аз повече мъж лъжец не искам  Naughty , не мога да живея със вечно съмнение, къде е, с коя е, да не се случи пак не, аз не мога...
Добрата новина е, че има много жени които живеят с такива мъже и може би са добре.
Ако пък решиш да се разделите перманентно, знай не си единствената минала по този път нито последната.
 Hug
Недей да плачеш !Трябвало е да минеш през това   ...  да го наречем карма...
Когато поотмине ще бъдеш много по силна.

# 157
  • Насред хаоса
.......
Та това е цялата истина /поне на този етап/.Не знам как се преживява подобно унижение и лъжи, и дали изобщо е възможно някога отново да сме щастливи заедно....Може би ще отидем заедно на семеен психоаналитик да видим дали ще можем да си помогнем и да започнем да градим всичко отначало.
Не знам дали някога ще мога да се освободя от всичко това.Аз никога не съм била от жените, които ровят из телефони, джобове,четат мейли и т.н. А сега  се превръщам в точно такъв човек.. И от тук насетне  съмнението ще ме преследва постоянно.
Мога да пиша и да говоря още много, но няма смисъл...

Мисля, че сама си отговорила на въпросите си има ли смисъл да се продължава. Ако се чувстваш така, а ти винаги ще се чувстваш така, след като веднъж вече си била предадена така подло, трябва да си отговориш на въпроса ще издържиш ли. Да речем, че отложиш очакваната развръзка. През това време ще се опитваш да градиш нещо отново, да забравиш, да простиш ... И сякаш напук няма да можеш. И няма да бъде нарочно.
Решението си е твое, но ако приемаш съвети - оттук нататък мисли за нещата, като поставяш акцента върху себе си и децата си. Твоите мисли, твоите усещания, твоите виждания за нещата, ще се примириш ли, ще простиш ли и как ще ти се отрази това ...  Hug

# 158
  • Sofia
Mimsi, няма да навлизам в подробности, но и аз случайно разбрах ЦЯЛАТА истина, малко след като си събрах багажа и си тръгнах. Боля ме 1000 пъти повече, отколкото ако ми беше казал всичко наведнъж и тогава много го обвинявах за малодушието и т.н. Но сега, почти 2 години по-късно и след като страстите утихнаха, мога да го разбера. Страхливци са ужасни, това е. Страх го е да не ви загуби, да не изглежда подлец, да не е хем лош, хем абсолютно недостоен и т.н. За съжаление е много логична реакция... Аз ти предлагам да не се ровиш повече. Няма да разбереш нищо хубаво, със сигурност. Така или иначе вече знаеш достатъчно и сега единствено времето и утихването на емоциите ще ти помогнат да видиш картинката. С две деца и такава дълга история ще е изключително трудно да го изхвърлиш от живота си (поне за мен беше и още е немислимо, нищо, че сме разделени). Не бързай, дай си време и със сигурност прави нещата така, че да си максимално добре, доколкото е възможно...
Стискам ти палци да намериш поне малко мир в душата си! Здрави сте, имате две слънчица и в крайна сметка това е важното, всичко друго е поправимо  Hug

# 159
Мимси, не съм минала през това, само мога да си представя какво ти е. Hug
Моето мнение съвпада с мнението на Бърди. Дори и да простиш съмнението ще те яде до края, дори и той да бъде най-любящият и прероден мъж...помисли, реши. От друга страна пък всеки има право на втори шанс, казват няма безгрешни. Обаче не мога да премълча , че да всеки греши, но не всеки е безотговорен, това е нещото, което най-възмущава в такива ситуации.
Много труден момент, не можеш да го зачеркнеш с лекота, но пък и с другото се живее също трудно. Не знам. Обърни внимание на собствения си мир, сега, дай му игнор, не рови не мисли затова. Грешката е негова , нека я поправи той. Егоистично е , но ти имаш нужда от доза егоизъм, за да се съхраниш и не рухнеш и ти психически.
Кураж. Hug Hug

п.п. как се ядосвам на безотговорните хора, които си мислят, че ще минат мужду капките... #Cussing out

# 160
   Много, много неприятна история.Не повярвах на Пацо от самото начало, и сега не вярвам.Съжалявал бил, отвратил се бил, бла-бла.Това е не просто кръшване, влюбване, след което се е осъзнал.Той с години целенасочено си е търсел секс, пренебрегвайки съпругата си.Може и да има мъже, които се променят, но аз като цяло съм скептично настроена.В случая или съпругата вече е била омръзнала и скучна за него, което няма как да се промени-изведнъж отново да я пожелае, и тепърва да желае само нея.Или той си има негови вътрешни потребности да чати и да си търси нови и нови партньорки, от които няма как да се "излекува" току-така.Все ще го избие в някаква насока.
Такъв тип мъже за мен са жалки и не бих си легнала с някой, който вилнее из сайтовете да си търси жени.А да съм омъжена за такъв....дори не мога да си го представя.
   Мимси, ти си решаваш как да постъпиш, но не взимай решение САМО заради децата!Аз съм едно такова отдавна порастнало дете, отраснало в семейство с кръшкащ баща и нещастна майка, прощавала неведнъж...Затова не вярвам, че мъжете се променят/към по-добро/.

# 161

Здравейте!Дълго се чудих дали да се включа и аз, но вече претръпнах и се престраших... Аз съм жената на Пацо.

Чудесно е че се реши да се включиш.  Hug
Аз пък изобщо не мисля че мъжът ти е правил секс с някоя.
Според това което успях да разбера, просто не му е стигнала смелостта да прекрачи границата.
Изживял си е авантюрата и едва ли би се впуснал отново в подобна... казвам го защото е видно че е привързан достатъчно към вас и децата.
Вече е наясно че може да ви загуби и едва ли би допуснал повторна грешка.
Ще бъде жалко все пак да се разделите.. да ..сгрешил е.. подал се е на някаква емоция.. но в главата му сте само вие.
Според мен си заслужава да започнете на чисто.. събитията назад е невъзможно да се върнат, но имате шанс.. трудно ще е да му простиш.. но си заслужава прошката.. сигурен съм че това което е извършил за него си е било чиста игра, която дори не е осъзнавал до какви последствие може да го доведе.
Идеята да посетите  семеен психоаналитик е чудесно начало.. дано намерите отговорите и решите всичко безболезнено.
Успех ви пожелавам.. и ви благодаря че чрез вас успяхме да видим и вашата гледна точка!!!  Hug

# 162
  • София
Мхм, и ти рибите ги връщаш обратно в реката като ги хванеш сигурно, изживяваш си тръпката.

# 163
Мхм, и ти рибите ги връщаш обратно в реката като ги хванеш сигурно, изживяваш си тръпката.

Позна.. ако не ми вярваш ми пиши на  ЛС.. ще ти дам и доказателства по въпроса!!!  Wink

# 164
  • София
А, вярвам ти, сигурно има и такива рибари Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт