Виртуална изневяра и последиците от нея....

• 99 554
  • 434
  •   1
Отговори
# 165
Мхм, и ти рибите ги връщаш обратно в реката като ги хванеш сигурно, изживяваш си тръпката.

Позна.. ако не ми вярваш ми пиши на  ЛС.. ще ти дам и доказателства по въпроса!!!  Wink
Аха, и купува рибата от магазина....ама първо маха касовата бележка, да не разбере жена му къде и как "лови рибата"...    Joy Joy

Аз пък изобщо не мисля че мъжът ти е правил секс с някоя.
Според това което успях да разбера, просто не му е стигнала смелостта да прекрачи границата.

Да,да ......направо е умрял от страх..... Laughing
То откъде толкоз смелост у един мъж, 5-6 години да прави виртуален секс, да ходи по апартаменти и ей тъй, изведнъж вдига гащите и побягва......"Страх мъй, бе, душа, разбираш ли!"
Типично мъжко малодушие:
"И на калъп да те хванат, пак отричай!"    Mr. Green

Соте, я пак СЕ ПРОЧЕТИ.......какви глупости плещиш!

# 166

Аха, и купува рибата от магазина....ама първо маха касовата бележка, да не разбере жена му къде и как "лови рибата"...    Joy Joy

Лошото е че пораснаха децата и жената започна да идва с мене по реката!!!  Blush

Да,да ......направо е умрял от страх..... Laughing
То откъде толкоз смелост у един мъж, 5-6 години да прави виртуален секс, да ходи по апартаменти и ей тъй, изведнъж вдига гащите и побягва......"Страх мъй, бе, душа, разбираш ли!"
Типично мъжко малодушие:
"И на калъп да те хванат, пак отричай!"    Mr. Green

Соте, я пак СЕ ПРОЧЕТИ.......какви глупости плещиш!

Оооо не Краси.. сигурен съм в това което написах.. пък и кой мъж ще се остави да го приклещи някоя по дърта кака  Naughty .. а както знаеш агнешкото е с пари.. само курбана го раздават безплатно.. сети ли се защо Краси... защото няма агнешко а дърти овци!!!  Mr. Green
Едва ли готините и вървежни мацки ще си търсят тъпкачи по сайтовете за запознанства.. тц.. добре знаем какви се подвизават там.. все загорели и недоклатени.. логично е нали Краси.. ай ся да помислим.. готин млад мъж би ли се дал на некоя дет не става за нищо, пък се пише за голема работа.. убаво и на среща да иде, кат види за кво иде реч, нема и да се сети за какво изобщо е там.. уф чак мен ме втресе!!!  Heart Eyes
Та нали всеки тръгнал да търси нещо, най вече пък из нета.. най малкото очаква да попадне на стока дето си заслужава.
Ма как да го разберете, като изобщо не си представяте подобни ситуации!!!  Sunglasses

# 167
Ситуациите ние добре си ги представяме ,Соте....   Peace

Цитат
ай ся да помислим.. готин млад мъж би ли се дал на некоя дет не става за нищо, пък се пише за голема работа.. убаво и на среща да иде, кат види за кво иде реч, нема и да се сети за какво изобщо е там..............
Ами да мислим, щом си казал....  Laughing
Тоя мъж обикаля по сайтовете,  чати, прави виртуален секс, определя срещи и ходи на тях в продължение на 5-6 години.Дори  и да е имало случай да са го метнали за външен вид и години, искаш да повярвам, че от стотиците срещи ,на които се е появил, нито една мадама не е ставала?    Laughing
Или вярваш на баснята, че за толкова години е бил само на 9 (толкова ли бяха)срещи?
Ти сериозно ли?
Аз че съм наивна, е всеизвестен факт.Ама все пак не ям доматите с колците....   Mr. Green

# 168

Едва ли готините и вървежни мацки ще си търсят тъпкачи по сайтовете за запознанства.. тц.. добре знаем какви се подвизават там.. все загорели и недоклатени.. .. готин млад мъж би ли се дал на некоя дет не става за нищо, пък се пише за голема работа.. убаво и на среща да иде, кат види за кво иде реч, нема и да се сети за какво изобщо е там.. уф чак мен ме втресе!!!  Heart Eyes
Та нали всеки тръгнал да търси нещо, най вече пък из нета.. най малкото очаква да попадне на стока дето си заслужава.
Точно така.Пича може да е толкова загорял и недоклатен, не толкова готин и млад, и мацките да му бият шута още докато го видят.И той е продължавал отново и отново да опитва, та дано някоя вземе да му пусне.Жалка картинка.
...И все пак ще да е срещнал все веднъж-дваж някоя себеподобна...
А ако е вярно това, че всеки път се е проваляло...това звучи още по-жалко.Е, ако е така, сега страда милия, защото съпругата му е единствената, която го иска, и как ще си позволи да я загуби.

# 169

Това, което е спестил в поста си е, че често ходи командировки и интересното е,че докато е бил в Пловдив е чатил само с пловдивчанки, в Ст.Загора- отново с местни и така.А през останалото време с момичета от нашия град.В началото се кълнеше /както е написал и в поста си/, че не се е стигнало до истинска изневяра или нещо реално.Но аз не можех да повярвам
 Явно съвсем съзнателно си е търсил сексуална авантюра.
Той отричаше , но така и не можа да ми даде разумно обяснение на това.
За мен това е достатъчно, имало неща за премълчаване  luvbed никой никога няма да ги разбере...
Освен, ако сега не почнат да се включват и мадамите от сайтовете

# 170
В интерес на истината вярвам,че има някаква вероятност той да не е спал с никоя за тези шест години,но не защото не му се е искало,а защото жените,които е желаел,не са му вързвали,а с останалите не си е заслужавало.Това в същност никакво успокоение не е, имал е мерак да стане,а и е отделил доста време в опити да завърже подходящ контакт,а дали е успял или не той си знае.

Мимси,тъй като съм почитател на отворените връзки,бих ти препоръчала да обмислиш и тази възможност,стига, разбира се, още да искаш да останеш със съпруга си.Виждам,че в момента си много наранена и надали въобще ти е до такъв тип връзки,но това по принцип е опция,чрез която едновременно да имате свобода,равнопоставеност и наново изградено доверие във връзката ви.При всички случаи ти желая успех и се надявам бързо да преболедуваш ситуацията,ти и децата сте по-важни!

# 171
Аз минах през същата случка с бившия си съпруг.
Ама абсолютно 100% същата. Може и по-старите потребители да си спомнят едни безумни семейни драми, които въртяхме в ДиС.
Чета темата от няколко дни и бях почти сигурна, че това е писано от моя бивш. Добре, че се включи и другата страна, та да се успокоя  ooooh!
Не мога да повярвам, че има 2 толкова идентични истории.
И секс чатовете, и сайтовете, и възрастовата граница на каките, които беше търсил... всичко съвпада. И съецераздирателните постове тук, които с времето станаха по-агресивни... Развяхме си мръсното бельо и ние пред целия форум. Ужасна история.
Аз избрах да му дам шанс. Ходихме на семейна терапия. Година опитвах да водя нормален живот. Но не успях да забравя и да преглътна. Беше ми адски противна мисълта, че докато аз съм гледала децата, той е въртял виртуална и не само виртуална любов. Естествено и той се кълнеше, че нищо не е имало. Аз обаче се заинатих и се разрових. Ако щях да започвам отначало исках да знам всичко. И изненадааааааааааа, оказа се че той просто ми е замазвал очите за всяко ново мое откритие. Много неща открих. И много вероятно не успях да открия, но това, което разбрах ми беше достатъчно, за да реша да започна живота си на чисто без него.
И той уж обожаваше децата и не можеше да живее без нас... Бла бла бла. От как сме се разделили 4 години вече е дошъл да види децата си не повече от 5-6 пъти. ПОследната година никакъв го няма.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 23:26 от Никси

# 172
То хубаво това, но аз само не разбрах как точно се прав виртуален секс?! Някой ще ми обясни ли? Flutter

Дали е правил или не  реален или виртуален секс героят от темата, какво значение има?!? Обидата не идва от една проста физическа изневяра... то, ако беше така щеше да е по-лесно според мен. За мен този човек е не само объркан, той пристрастен, много тъжно, но факт.

# 173
Аз заставам зад мнението на Анджали , прости му.....но ако има следващ път го изритай. Не е вярно, че хората не се променят! Напротив, променят се, но само и единствено ако имат желание. Успех с Пацо!!!   bouquet

# 174
Аз съм мъж и го прочетох. Изпитвам големи съмнения, че материалът, така поднесен, е писан от мъж. По-скоро е преразказ от жена или е "генератор" на активна тема. Както и да е - извинявам се на автора, ако не съм прав.

А по темата - може да бъде простено успешно от онзи, който е наранен, а "лошият" може да се промени успешно след прошка. Така мисля.

Здравейте на всички и благодаря за изказаното мнение или подкрепа.
Не ми се иска темата да се превръща в спор между вас, понеже всеки има свои разбирания и схващания за нещата от живота, всеки има минало и добър / лош опит. Така че уважавам и благодаря за всяко изказано мнение.
Удивително за мен е че сте все жени, явно никой мъж не прочете или не се осмели да коментира.
Догадките ви защо се е стигнало при мен до регистрация и чат в такива сайтове най-вероятно ще останат такива, понеже и аз самият не мога да дам конкретен отговор. Ако беше липсата на секс, щях да го напиша, ако беше внимание - също....или каквото и да било. 
Както и да е, едно искам да е ясно - аз не се оправдавам, аз признавам грешките си. Не търся това от вас, а по-скоро споделяне не мнения, за да мога да прочета възможно най-много различни мнение и да видя дали има светлина след тунела.
Лично моето мнение е, че човек трябва да може да прощава, да забравя и да се променя. Факт е обаче, че това е много трудно....Мнозина от вас са написали точно това, че няма и не могат да простят, но правят компромис в името на нещо, децата най-често.

И друго, аз помагам ужасно много и съм помагал и в домакинската работа, а голяма част от нея съм вършил сам. Не е там проблема. Не е този вид битовизъм.
Проблема е нарушена духовност и комуникация може би, изпадане от моя страна в някаква "дупка", незачитане от моя страна на някои желания и потребности на половинката ми, за което сега ужасно съжалявам сега и се опитвам да говоря с жена ми.
За съжаление обаче, и в момента тя си е абсолютно права, тя вижда само писмата и чатовете с различни жени, а не причините.
Опитите ми да обясня че този "отдушник" не е означавал за мен нищо, естесвено няма как да се приемат от нея на този етап.....това го разбирам...А наистина е така не съм искал реално среща или секс с чужда жена, но съм писал простотии и неща, които в реалния живот не отговарят на моята психика и самоличност.
Сега осъзнавам, че съм се скрил като "мишка в дупка" и вместо да застана сам срещу проблемите си и да ги обсъдя с половинката, аз съм избягал в друга реалност, която за съжаление се намеси в реалността.
И последно за този пост, за да не ви отегча....ужасно много обичам жена си и ОБОЖАВАМ децата си. Правя и съм правил всичко за тях, това което н мога да осъзная още и боли е как съм допуснал да стигна до тук!
И търся подсъзнателно окуражаване, че всичко може да се оправи. Защото го искам много. Искам да доизживеем мечтите си, искам да видя децата си порастнали и възпитани с баща, и не мога да проумея как една изкривена виртуалност и изкушенията на съвременния високотехнологичен живот могат да попречат на това!

# 175
Наскоро четох случай в арабска държава, където мъж се развел с жена си, защото гледала ТВ без фередже/бурка, а водещият на предаването бил мъж. Ето ви още един вариант на виртуална изневяра според схващанията на другата страна.

Аз по-скоро съм склонна да приема гледната точка на Соте.  Наскоро имах проблеми точно заради същото. Бивше гадже, разведено, нещастно. Съжалих го и се заговорихме виртуално. Нямах дори атом емоця към него.

Не сме си говорили и кой знае какво, но по отворения скайп мъжът ми прочел и се почувствал наранен. Не съм искала да го нараня, не съм си давала сметка, че разни празнодумия могат да го обидят. Да го накарат да се чувства зле, нетипично, ревниво и куп съпътстващи отрицателни емоции.

Да си кажа ядосах се на разсеяността си, че съм допуснала той да стане "свидетел" на разговора, а не, че съм си говорила, защото съвестта ми е чиста.

Хората често говорят и пишат различно. Изненадващо е колко красиво могат да пишат хора, които иначе дума не могат да обелят. Това изкривява всичко и разговора, и начина, по който отсрещната страна възприема думите, а какво остава за трети страничен читател. Да не говорим, че във виртуалното общуване липсват жестовете и мимиките, които допълват общуването, а понякога казват и повече.

Виртуалното общуване е доста непълноценно, безопасно, анонимно и подвеждащо и хората са склонни да стават безотговорни и лекомислени. Да напишеш любезно/приятелското "Готина си" не е като да го кажеш, най-малкото, защото ако любимият го прочете ще го възприеме като флиртуващо "Ти си секси" просто, защото ще го "прочете" със своите емоции.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 14:09 от kikimora1

# 176
Виртуалното общуване е доста непълноценно, безопасно, анонимно и подвеждащо и хората са склонни да стават безотговорни и лекомислени...................
С една забележка:много зависи от хората!
Нищо лично към теб, но...
Познавам доста хора от форума и реално.И най-отговорно твърдя, че тези, които са отговорни тук, са отговорни и в реала.
Т.е., човек безотговорен ли е, той е такъв навсякъде.
Варианта-в живота супер отговорен човек, а във виртуалното пр-во е безотговорен, не съществува.
Съществуват само оправданията.....стига да има кой да им се връзва.

Аз не спирам да се удивявам колко народ първо действа, после мисли.

# 177
Краси, може и така да е. И все пак споделяйки случката с моя близка отговорна приятелка ме направи на пух и прах защо въобще съм разговаряла. Тя не би и бла-бла подобни на твоите думи. Тя е изключително отговорна, но в същото време, по мое мнение, в реалния живот доста по-нараняващо се държи с мъжа си. Доста го кастри и подтиснат, и смачкан е.

Та отговорността няма нищо общо с изкуството да общуваш и да намираш баланса. Живеем в световно социално село. Именно заради отговорностите, натоварването и напрежението човек има нужда да изпусне парата- така някои пият, други чатят, трети ходят на риба, а отговорните си изкарват напрежението като хокат половинката. Това обаче пак не е в полза на отговорните.

Да не говорим, че е пълно с бивши отговорни, които изненадващо изпушват и зарязват всичко напук на логиката и на досегашната им отговорност.

# 178
Та отговорността няма нищо общо с изкуството да общуваш и да намираш баланса. Живеем в световно социално село. Именно заради отговорностите, натоварването и напрежението човек има нужда да изпусне парата- така някои пият, други чатят, трети ходят на риба..........................
Всъщност, отговорността в общуването е огромна.Именно , защото има последствия.
За разпускането си права.Но...ех ,винаги има едно "но"....
Нали може да се разпуска така, че това да не срива човека, на когото уж държиш?

Както и да е.Не ми беше идея да звуча критикарски, а май така се получава.    Hug
Всеки е свободен да постъпва както иска.Като обаче трябва да е готов и да си понесе последиците от постъпките.

# 179
Всеки е свободен да постъпва както иска.Като обаче трябва да е готов и да си понесе последиците от постъпките.

Именно, но аз оставам с впечатление, че има хора, които нямат идея за какво иде реч...
"Аз направих еди-какв-си, ама не знам защо го направих", не е поемане на отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт