САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 78

• 102 154
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Преди време намалявахте един инхалатор,но не обърнах внимание  Embarassed сега малкия като се разболя и се присетих,че май е време да поръчам-този ли е и мога ли да го намаля в момента-аз само безплатна доставка докарвам: http://www.laredoute.fr/vente-inhalateur-ih20-technologie-a-comp … 1&secintref=2

Да, аз поръчах с 30/45, но този код вече не работи..

а,доволна ли си? Накрайника подходящ ли е за малко дете-доколкото виждам не е с маска  newsm78
Иначе за сега най-доброто,което успявам е със сет-четата 15/29 от намалената цена и излиза 48.49. На теб колко ти излезе с 30/45-от намелената цена ли го намали?

# 181
  • Sofia
Записвам се с няколко кодчета:
G77GH - -15e ROSE
R55TY - -20E NOIRE
VB66N - -15E BLEU
TTT67 - -15E BLEU
TT67T - -15E ROSE
Q2WW2 - 10E от намалената, важи и за prix rouge, prix vert, без БД

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 08:33 от NBM

# 182
Пробвах последния,че точно такъв ми трябва. Дава ми подарък и БД,но НЕ намалява!

# 183
  • София
Пробвах последния,че точно такъв ми трябва. Дава ми подарък и БД,но НЕ намалява!

Явно бъркаш - Q2WW2 - 10E от намалената, важи и за prix rouge, prix vert, без БД - няма подарък и намалява 10 / 45 Е.

# 184
Да ви попитам, последно от намалената цена намалят само сетовете с чантите, нали? Thinking

# 185
  • София
Да ви попитам, последно от намалената цена намалят само сетовете с чантите, нали? Thinking

Да. Peace  ,но буквените намаляват в сайта  от осн.цена - ненамалена. Peace

От каталозите на Ев - от намалена,от сайта с цифрени - пак от намалена ,но 15/29 Е.

# 186

Да. Peace  ,но буквените намаляват в сайта  от осн.цена - ненамалена. Peace

От каталозите на Ев - от намалена,от сайта с цифрени - пак от намалена ,но 15/29 Е.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 187
Нещо не ми е ясно, какво се намаля икакво не ,каквае разликата между френският и английският ла редут, и пробвам кодове нищо не става, моля за помощ, някои ако може дами  разясни, но без заяждане и обидни коментари.

# 188
  • София
Нещо не ми е ясно, какво се намаля икакво не ,каквае разликата между френският и английският ла редут, и пробвам кодове нищо не става, моля за помощ, някои ако може дами  разясни, но без заяждане и обидни коментари.

Айде пък сега. Тук никой не се заяжда или обижда . Peace

По-добре дай линкове на това ,което искаш да намалиш - ние не можем да гадаем.Явно не получаваш намаление,защото не спазваш условията на кода. Peace

# 189
Aз искам да разбера начинът, а нямам много време да чета , защото синът ми не ме оставя на мира за 1 сек, примерно тези дънки, като са намалени не могат да се намалат ли или ако се намалят с колко процента http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-capri-taille-normale-ent … n&prodcolor=1, и размера ако можете да ми помогнете кой съм , значи 65кг, талия 95, ханш 100, на кой номер панталон, и не разбрах и разликата между 2-та редута,благодаря предварително.

# 190
Aз искам да разбера начинът, а нямам много време да чета , защото синът ми не ме оставя на мира за 1 сек, примерно тези дънки, като са намалени не могат да се намалат ли или ако се намалят с колко процента http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-capri-taille-normale-ent … n&prodcolor=1, и размера ако можете да ми помогнете кой съм , значи 65кг, талия 95, ханш 100, на кой номер панталон, и не разбрах и разликата между 2-та редута,благодаря предварително.
Тези дънки са с цена PRIX ROUGE и не се намалят. А разликата между двата сайта е, че френският е по-евтин, а английският излиза по-скъпо Peace

# 191
  • София
Когато избереш номер и ти излиза знак - prix rouge, shoping prix, prix vert - не се влияят от кодове или много рядко. Ако има код за тях, де, ама това е висш пилотаж Laughing
За номеряция- мисля, че си 40н

# 192
  • София

Съжалявам ,не се заяждам ,но не си прочела първа страница / всички имаме деца ,но четем/ Peace

Дънките са с цена  PRIX ROUGE и няма да ги намалиш.

8. Цените се разделят на няколко вида - това можете да разберете, като след отварянето на някой артикул, въведете размер и цвят, под цената излиза надпис със съответния вид цена или никакъв - тоест безцветна. Или над снимката на артикула се вижда малка снимка на колекцията, от която е даденият артикул.
- PRIX ROUGE/червени цени/ - НЕ се повлияват от кодове.
- SHOPPING PRIX - - най-рядко се влияят от кодове /само в случаите, в които това е изрично указано условие на кода/.Артикулите, обикновено са посочени като такива под/над самата им снимка.
- PRIX VERT/зелени цени/ - много рядко се влияят от кодове. Трябва да е условие на кода.
- Безцветни - не спадат към останалите и са реално повлияващите се от кодове /стига да не са от определена колекция, която трябва да е условие на кода/.

А за оразмеряване попитай в другата тема. PeaceНе знам каква е разликата м/у двата ЛР.За мен е изгоден френският ,заради кодовете. Peace

# 193

Явно бъркаш - Q2WW2 - 10E от намалената, важи и за prix rouge, prix vert, без БД - няма подарък и намалява 10 / 45 Е.

Не бъркам,слагам тези дънки   http://www.laredoute.fr/vente-le-bermuda-tipster-en-denim.aspx?p … n&prodcolor=1    независимо дали са 1 или 2 броя ми дава сак Блу и БД без намаление.  В друга комбинация са буквите.

# 194
  • София

Не бъркам,слагам тези дънки   http://www.laredoute.fr/vente-le-bermuda-tipster-en-denim.aspx?p … n&prodcolor=1    независимо дали са 1 или 2 броя ми дава сак Блу и БД без намаление. В друга комбинация са буквите.

Това сега го написа.Аз писах конкректно за последният код - Q2WW2.

А дънките са зелена цена PRIX VERT - намалени.Няма да ги намалиш повече. Peace

Общи условия

Активация на акаунт