САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 78

• 102 610
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Иха,ако получа тапис искаш ли да ги разменим? Може ли снимки?
И тапис не ми трябва, просто споделих какво са ми пратили вместо него. Кода го ползвах заради намалението, но никога не отказвам и подаръци Mr. Green Ще търся да я сменя с раница или син сет или от тези играчките за градината - нещо което ще се ползва

# 286
И аз получих хавлийката вместо крокодила. Много е сладка, но е за новородено бебе, а ние вече пораснахме. Размери 65/65. Но пък лигавника ще си ползваме.

# 287
  • София
Аз си получих крокодила newsm78 . Тия ларедутци взеха да го раздават лотарийно с подаръците. Чакам 2 таписа,може пък да ме огрее с друг подарък Mr. Green .

# 288
Здравейте за първи път се включвам. Аз получих комплект за градина с жабката  имаше снимки на него в началото на темата, някой ако го иска ще го дам защото аз съм още в 8 месец бременна и няма да ми трябва  Mr. Green

# 289
Хей момичета не предполагах, че ще има такъв интерес за този подарък честно казано не съм си мислила да искам нещо в замяна, защото по време на транспорта са се отлепили двете страници на сандъчето и трябва да се залепят. Иначе счупено няма нищо. Живея в дружба 1 така че ако има и някой наоколо негов е подаръка.  Peace

# 290
За първи път от 3 години не виждам "САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ" на първа страница... Дано не е за лошо!!!

# 291
FTDD5 - БД И НЯКАКЪВ ЧАСОВНИК
DDRG5 -БД
QQFF5 -БД И ЧАСОВНИК

# 292
  • Варна
За първи път от 3 години не виждам "САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ" на първа страница... Дано не е за лошо!!!

Традиционно месец преди намалението не пускат изгодни кодове. Peace

# 293
  • Димитровград
Момичета има нов буквен код 20/33 с подарък преса за коса. Grinning Grinning Grinning

# 294
# 295
  • плевен
момичета  този код 33596     хваща ли ви се аз пробвах на няколко акаунта и нищо newsm78  bouquet

# 296
  • Русе, България
Дава ми само безплатна доставка Sad

# 297
  • плевен
Дава ми само безплатна доставка Sad
              на мен пък нищо странно newsm78

# 298
Момичета има нов буквен код 20/33 с подарък преса за коса. Grinning Grinning Grinning

алфа кодове ли ???

нищо не намирам ... Whistling Mr. Green

след обяд ще търся , ако някой има излишен.... Laughing

мерси Еве  Hug

# 299
Днес имам активирани буквени кодове 20/33 но са без подарък newsm78

Общи условия

Активация на акаунт