САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 78

• 102 122
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • До хладилника, който обичам
До България няма вече БД.

# 691
Здравейте,
не съм много наясно с пазаруването тук, но да попитам....има ли някакъв код за БД или намаление на цената на артикулите, ако не ползвам фирма превозвач.
Опитах с 10200, но на 2-ра стъпка ми дава 12 евро доставка до БГ. #Crazy
Благодаря!

То ако имаше, коя от нас щеше, да се занимава с превозвачи  newsm78 newsm78 newsm78

# 692
Някой да знае как да намаля тази хлебопекарна:

http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-ow5023-00.aspx?prod … amp;source=search

Благодаря Ви

# 693
Някой да знае как да намаля тази хлебопекарна:

http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-ow5023-00.aspx?prod … amp;source=search

Благодаря Ви
никак  Peace

# 694
Здравейте,

Вече няколко дена имам следният проблем със сайта на ЛАРЕДУТЕ.
Не ми дава да сортирам нито по цена нито по размер на артикулите нито ми извежда артикулите по 100 на страница. Дава ми следният надпис: Done with errors on page и така вече няколко дена.
Пробвах от друг компютър от друг Интернет носител и пак нищо.
Само при мен ли е така?
Ако някой знае какво може да се направи за да мога пак да сортирам, моля кажете.

# 695
  • София
Здравейте,

Не ми дава да сортирам нито по цена нито по размер на артикулите нито ми извежда артикулите по 100 на страница. Дава ми следният надпис: Done with errors on page и така вече няколко дена.
Само при мен ли е така?
Ако някой знае какво може да се направи за да мога пак да сортирам, моля кажете.
Въпросът не е за тук, но аз реших този проблем по следния начин:
Като искам да сортирам по 100 артиула на траница, с десен бутон на мишката давам да отвори резултата в нов подпрозорец. След това сортирам по цена и следващата страница пак отварям с десен бутон в нов подпрозорец. Това в Мозила, че не харесвам другите браузъри.
Иначе съм чела, че с Опера няма проблем с отварянето на страниците.  Peace

# 696
  • София
Нон-стоп имам проблеми със сортирането с Опера. Май само с Хрома няма, ама не мога да го гледам.

# 697
Какъв подарък е SET GRIS. Благодаря предварително и сори сигурно е обсъждано 100 пъти.

# 698
  • Варна
Какъв подарък е SET GRIS. Благодаря предварително и сори сигурно е обсъждано 100 пъти.

Освен, че е обсъждан го има в първия пост.

# 699
Благодаря ти Wink
 Peace

# 700
  • София

Обсъждан е 100 пъти по 100 и го има на първа страница.

Хексе писали сме заедно.

# 701
А дали ще може още един въпрос.  Peace
Предварително се извинявам.

Харесах един артикул, но е на Jardindeco.
http://www.laredoute.fr/vente-photophore-verre-a-vin.aspx?produc … 1&secintref=1
И има отделна доставка, което няма значение,
та въпроса ми е:
Да поръчвам или да се откажа, ще дойде ли на адреса на превозвача или....???

Някой поръчвал ли е нещо от друг магазин?

# 702
Здравейте,

Само при мен ли е така?
Въпросът не е за тук, но аз реших този проблем по следния начин:
Като искам да сортирам по 100 артиула на траница, с десен бутон на мишката давам да отвори резултата в нов подпрозорец. След това сортирам по цена и следващата страница пак отварям с десен бутон в нов подпрозорец. Това в Мозила, че не харесвам другите браузъри.
Иначе съм чела, че с Опера няма проблем с отварянето на страниците.  Peace

Много благодаря.

Искам да попитам за плащанията с дебитна карта. Не съм пазарувала от предното намаление и явно нещата са се променили от тогава. Знам че въпроса не е за тук, за това може ли да ми дадете линк на форума в които мога да си задам въпроса  Praynig

# 703
Днес вместо сив сет получих мъжки часовник като подарък.

# 704
20/29
БД над 10 евро
валиден до 05.08 ..

VOTRE CADEAU :
COLLIER CHAINE

En stock
MULTICOLORE
Quantité : 1

L'offre 63096
est appliquée
3 articles à 20,00€ REPARTI