САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 78

• 102 118
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Камъче,на при вер ще ти легне скъпичко.

# 226
От днес вече и цифровите кодове за чантите намалят САМО от основната цена Cry каквото било, било. Остава да чакаме следващата изненада. Peace

# 227
  • София

Това е получила една мацка французойка вместо чанта с шише... smile3508

Само дето аз нямам поръчка с такъв код... Cry

И...
L'offre 55522 est appliquée

VOTRE CADEAU : ALBUM PHOTO  ALBUM SCRAPBOOKING

# 228
  • София
Да кажа по ясно пусхах една поръчка и ми намали 15 евро от намалените цени, и днес опитах да пусна друга и пак така ми даде 15 евро от намалените реших да сменя една блуза и вече не ми дава дава ми 15 евро от реалните им цени(без намаленията) някой може ли да ми каже какво става?

новата ти блуза не изпълнява условието на кода

# 229
Да кажа по ясно пусхах една поръчка и ми намали 15 евро от намалените цени, и днес опитах да пусна друга и пак така ми даде 15 евро от намалените реших да сменя една блуза и вече не ми дава дава ми 15 евро от реалните им цени(без намаленията) някой може ли да ми каже какво става?

новата ти блуза не изпълнява условието на кода
Трябва и акаунта да смениш,кодовете от една серия могат да се ползват по веднъж на акаунт  Peace

# 230
Не блузата не играеше роля, имах други 2 безцветни артикула на стойност 29 и исках от тях да намаля 15 евро, но явно вече намалят от основната цена а не от намалената, смених и акаунта за проба.

# 231
Няколко поста по-нагоре казах че кодовете намалят вече от ОСНОВНАТА ЦЕНА. Апелирам към повече четене Crossing Arms

# 232

Това е получила една мацка французойка вместо чанта с шише... smile3508

Ej, аз имам 2 поръчки но с розовата чанта с шише, а дано ми пратят и на мен това  Mr. Green

# 233
  • София
Ей, супер - имам три поръчки с такъв подарък, дано ми изпратят и на мен, поне единият подарък да е такъв ... в розовко (с една Смърфиета), ако може  Mr. Green - две от тях са ми с розовата чанта с шише, една със синя ...

# 234
вместо SAC ROSE FEE CLOCHETTE
аз получих

# 235
Сладурковци дайте дно кодче с подарък за баба - поръчката ми е за 39 евро.  Praynig

# 236
  • Варна
Сладурковци дайте дно кодче с подарък за баба - поръчката ми е за 39 евро.  Praynig

В първия пост ги пише. Rolling Eyes

# 237

В първия пост ги пише. Rolling Eyes
[/quote

E няма буквени-:(

# 238
  • МИНДЕРА
Не ми се хваща кода 55522,може ли да помоля за един код за розов сак и шише  bouquet

# 239
вместо SAC ROSE FEE CLOCHETTE
аз получих

Преди малко получих същия подарък , вместо SAC ROSE FEE CLOCHETTE . На кашончето, в което е подаръка , има надписи Vertbaudet.

Общи условия

Активация на акаунт